Εγω λεω οτι ο Ολυμπιακος Pireus θα το παρει φετος! Ειναι σιγουρο σας λεω δεν χρειαζεται καν να γινει το τσαμπιονς λιαγκε. Λεω να το δωσουν τωρα το κυππελο
Την Τρίτη ο Ολυμπιακός ξεκινά την καινούργια του ευρωπαϊκή περιπέτεια. Για πείτε προβλέψεις για το ματς της Τρίτης… Ολυμπιακός - Λάτσιο κεκλεισμένων των θυρών
Εχουμε ενα επισημο ματς πριν 10 μερες και μετα τιποτα.Ασε που δεν εχουν κανει οι
παιχτες μια προπονηση ολοι μαζι.Το οτι ειναι κεκλεισμενων ισως μας βγει σε καλο.
Απτην αλλη αν στραβωσει το ματς ποιος θα φωναξει ?Ο Λεμονης ?
Το πιο λογικο αποτελεσμα μου φαινεται ενα νεροβραστο Χ αν και
ολυμπιακος + ευρωπη = γκολ (υπερ και κατα) :lol:
Γκολ και ξυλο στους μακαροναδες :lightsabre:
H μονη προβλεψη που μπορω να κανω ειναι οτι μετα απο χρονια ο Θρυλος θα κανει παιχνιδι στο Καραϊσκακη. Θα εχει στοχο να παιξει μπαλα δηλαδη…
Χνάρι βλέπω. 1-1 μάλλον. η γκρίνια αρχίζει
έχουμε νικήσει ήδη…
0-4 με χατ τρικ Τσιγκλερ και φανταστικο κοουτσαρισμα Τραπατονι.
Ωπα, δεν παιζει τσαμπιονς λιγκ το ΑΕΚ.
1-1 Αυριο
Δεν καταλαβαινω γτ ολοι θεωρουν την Βερντερ ξεγραμμενη:-k
Τετελεσται…
Ουτε καν θα το δω το παιχνιδι…
Αρχισες απο τωρα τις δικαιολογιες ε?
Πρεπει να δικαιολογησω τον τιτλο που μου εδωσε το μοντεκριστο…
Εντιτ: Οσο περναει η ωρα, αρχιζουν σιγα σιγα να εμφανιζονται τα πρωτα σημαδια αγχους. Οχη αλλη χαμενη χρονια ρε πουστη…
ο Λεμονής πάντα κάνει καλές πρεμιέρες στο Τσου Λου (2-2 με Λα Κορούνια, 6-2 με Λεβερκούζεν). Ρε μην ανησυχείτε!!!
(και σε εμένα, στην κάλτσα έχει φτάσει…)
Από ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ
Με 1 (!) επιθετικό ο Τάκης σήμερα… Πάει για πολλά γκολ κ καθαρό σκορ…
Με Κοβασεβιτς ή καναν Νουνιες?
Λουά Λουά στην κορυφή της επίθεσης, Γκαλέτι - Τζόλε αριστερά δεξιά, Στολτίδης- Λεντέσμα-Τοροσίδης αμυντικά χαφ που θα τρώνε σίδερο, Ντομί αριστερά, Πατσατζόγλου δεξιά, Άντζας και Ζεβλάκωφ στο κέντρο της άμυνας.
Ελπίζω να τα πέτυχα…
Ρε, πάρτε όλοι το πτηνό και έξω από εδώ. Το τόπικ είναι μόνο για γαύρους. Οι υπόλοιποι ανοίχτε ουέφα τόπικ. Άντε μπράβο.
Κακε Κοζυ.
Εγω μαζι σας θα ειμαι παντως.Ειμαι υπερανω.
Ο Λουα Λουα κορυφη λες?Ισως να ξεκινησει Κοβασεβιτς για καμια στημενη φαση.
Αλλα απο την αλλη αν ειναι να παιξει με αντεπιθεσεις ο Κοβασεβιτς θα ειναι μονιμως οφσαιντ.
Λουα Λουα καλυτερα να δουμε και καμια καγκουρια.
Ρε, βάλε Μήτρογλου μέσα!
Yπαρχει τοπικ ουεφα. Τουλαχιστον οι αλλοι γραφουμε μεχρι φλεβαρη εκει, εσεις ανοιξετε τοπικ. "Παλι πουλο το δεκεμβρη και αντε γεια…:lol: :lol:
Σε χαλαει ο Λουα-Λουα ??? Εμενα μου αρεσει πολυ σαν παιχτης. Και σημερα με αυτο το συστημα καλυτερα να παιξει κορηφη αυτος παρα κανας Κοβασεβιτς που ειναι αργος σαν το ριπλει.
Εντιτ: Γαμαει το νεο σου αβαταρ!!!
Μιλάμε για 4-4-2 σύστημα και 2 επιθετικούς ρε.
Ο Λούα Λούα είναι παιχτούρα. 7 χρόνια premiership είναι κατατοπιστικά.