4-5-1 θα παιξει ομως και για Ch.L καλυτερα Λουα-Λουα παρα Κοβασεβιτς.
To 4-5-1 παντως δεν ειναι καθολου αμυντικογενες. Ουσιαστικα μιλαμε για ενα 4-3-2-1 παρομοιο με της Μιλαν. Αρκει καποιοι απο τους χαφ (Τοροσιδης κυριως) να ανεβαινουν στην περιοχη. Και φυσικα, πρεσινγκ απο την αρχη ως το τελος. Εκει φοβαμαι τις ελληνικες ομαδες, κατα ποσον μπορουν να τρεχουν και στα 90’…
Δε νομίζω ότι θα το πάμε και τόσο στο τρέξιμο σήμερα (στην επίθεση τουλάχιστον). Πέρσι τα είχαμε πάει τα ματς να παίζονται πάνω- κάτω και εκεί φάνηκε η διαφορά μας. Φέτος όμως δε νομίζω να κάνουμε το ίδιο λάθος. Έχουμε νεότερους μεν παίκτες, αλλά έχουμε και μόνο ένα επίσημο ματς… Οψόμεθα
Πάντως, τζάμπα σκάτε. Έχουμε νικήσει ήδη
Xμ.Καρβου ειναι αυτος.
Παω να το παιξω ασο.Αν χασω θα μου τα δωσεις εσυ.
στάνταρ άσσος είναι!!!
Την κυριαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αμφισβητεί ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός προπονητής ισχυρίζεται ότι η «βασίλισσα» δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός και η Λάτσιο θα αποτελέσουν τις βασικές αντιπάλους της στον τρίτο όμιλο, αποδυναμώνοντας την Βέρντερ Βρέμης. Στις ίδιες δηλώσεις έδωσε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στις Μίλαν, Ίντερ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.
«Η Ρεάλ είναι μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και θα έχει ενδιαφέρον να τη δούμε πώς θα ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο. Ο Βαν Νίστελροϊ είναι η επιθετική εγγύηση, ενώ η συνεισφορά του Σνάιντερ είναι ενδιαφέρουσα. Όμως, συμμετέχει σε έναν όμιλο με την Λάτσιο, την οποία θα χαρακτηρίσω επίσης ενδιαφέρουσα ομάδα, τον δυνατό και επικίνδυνο Ολυμπιακό. Αυτοί είναι οι βασικοί ανταγωνιστές της, με σεβασμό στη Βέρντερ την οποία θεωρώ κατώτερη των προηγούμενων σεζόν».
Tέλος, επισήμανε ότι η Βαλένθια έχει την καλύτερη επίθεση, ενώ για καλύτερο προπονητή «ψήφισε» τον Ράφα Μπενίτεθ της Λίβερπουλ.
Αντε Cozy παμε για νεο ρεκορ στο champions league :lol: Ευτυχως ειστε και σεις και γελαει λιγο και το χειλάκι μας βρε
Σοφη η κινηση της nova να παρει τα εντος ματσ του γαβρου, προφανως για να τα ενταξει στην βραδυνη τσοντοζώνη :vibrate: :vibrate:
Ρε μαζευομαστε ξερω γω ολοι οι γαυροι σε καμια καφετερια να το δουμε? :-s :-s
Εγώ θα πάω σε μία στο Χαλάνδρι… :oops: έχω ήδη κλείσει :oops:
Και προς θεου κλειδωστε καπου τη Σοφι…
Κλασικα γκαντεμια. Και καθυστερημενες αλλαγες αλλα δεν εφταιγε τοσο αυτο…
Ο Παπαδημητριου οταν μιλαει φτυνει πολλα σαλια ε.
:-k :-k :-k τι θελει να πει ο ποιητης ?
Οσον αφορα τον αγωνα τα σχολια ειναι ελαχιστα.
1.Η διαιτησια εξυπνα και ομορφα επηρεασε το αποτελεσμα.Δεν εδωσε κανα 2-3 καρτες.
Κοκκινη στον στοπερ και πανω απ’ολα Κυριε εποπτη απο την τηλεοραση φανηκε το Off-side.
2.Και πιο βασικο.Με πιο σκεπτικο παιζαμε σε ολο το ματς τοσο πισω ?Ειχαμε να διαφυλαξουμε
κανα αποτελεσμα που μου διαφευγει :-k .Ειπαμε δεν λεμε μεγαλα λογια αλλα οχι και να μην
κανουμε και επιθεση με πανω απο 3 ατομα.
Συνφωνω ρε Deathster, αλλα στην τελικη το αποτελεσμα μεχρι το 77’ δικαιωνει το στησιμο της ομαδας. Η Λατσιο δεν εχει απειλησει καθολου, η ομαδα βγαινει μπροστα με συστημα εστω κι αν καποιοι παικτες δεν βρεθηκαν σε πολυ καλη μερα και ερχεται μια φαση οπου η μπαλα περναει απο 3-4 αμυντικος ερχεται ο αλλος απο θεση οφσαϊντ και κανει ενα σουτ στο μονο σημειο που δεν μπορουσε να αντιδρασει ο Νικοπολιδης (δοκαρι και γκολ). Η γκαντεμια η ιδια…
Αυτο που με πειραξε και παλι ειναι οτι μετα το γκολ δεν βγηκαμε μπροστα (εφταιγε και η κουραση βεβαια) να πετυχουμε αλλο. Εκει μπορουσε στα τελευταια 10’ να βαλει Νε αντι Λεντεσμα…
Ο Γκαλετι κι ο αλλος ο Μπατμαν που πλακωθηκαν τραβουσαν απο μια κιτρινη ε. Δεν ξερω αν τους εδωσε, στη ΝΕΤ δεν εδειξε παντως.
Εν τω μεταξυ πως αντεξατε ολο το ματς ρε? Εγω στην περιληψη του πρωτου ημιχρονου βαρεθηκα.
International ή Lights?
:lol:
το ματς μου θύμισε τον αγώνα με τη Λα Κορούνια επί Μπάγεβιτς. Τους φοβηθήκαμε περισσότερο από ότι άξιζαν. Τα λίγα ματς μας πρόδοσαν στο τέλος και δε μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας. Ο Λεμονής δεν ήταν κακός. Κακές ήταν οι άδειες εξέδρες.
Αν είχαμε περισσότερα ματς ή έστω κόσμο στο γήπεδο, θα είχαμε νικήσει σήμερα…
ούτε ένας να ρίξει ευθύνες στην όμαδα ω ρε?
κόσμος,γκαντεμιά,διαιτητής…
Πστ παιδια.Με τον Ολυμπιακο ημουν(το παιξα και ασο ατιμε Καρβου,αλλα νταξ εχασα και τη Λιβερπουλ αρα δε σε βριζω :–),αλλα το γκολ του Γκαλετι μονο εμενα μου φανηκε λιιιιιιιιιιγο,πολυ λιιιγο οφσαιντ?
Μη λεμε μονο για της Λατσιο ε.
Αυτο που λεει το θεριο θα λεγα τωρα. Ντροπη θεριο, ο Ολυμπιακος ειναι ελληνικη ομαδα και δεν κανει να λεμε οτι την ευνοησε η διαιτησια.
Παντως κι ο Ιταλος με την κορδελα ηθελε την καρτουλα του.