Champions League

Οφσαϊντ ειναι και το γκολ του Γκαλετι πιθανοτατα. Εγω δεν στεκομαι σε αυτο. Στεκομαι στη συνολικη φαση της ισοφαρισης που ηταν και η μοναδικη της Λατσιο μεχρι το 80’…

Ρουντολφ, η ομαδα ηταν καλη για 2ο επισημο παιχνιδι ουσιαστικα δεν απειληθηκε καθολου. Απο κει και περα, ε να σε θελει και λιγο η τυχη δεν ειναι κακο πραγμα. Εσυ ξερεις απο αυτα…

Εγω επιτρεπεται να σχολιασω?:oops:

Εμενα δεν μου φανηκε κακος ο γαυρουλης μεχρι περιπου το 60. Σε μερικα σημεια μαλιστα μπορω να πω οτι μου αρεσε!8O Ο Θεριον εχει δικιο. Και τα δυο γκολ ηταν οφ-σαϊτ αλλα ο υπεργραφικος σχολιαστης του σουπερσπορτ ηξερε να φωναζει και να κλαιγεται μονο για τις φασεις των Ιταλων… Για τις αλλες κουβεντα… μεχρι τωρα νομιζα πως το πιο γελοιο και αστειο πραγμα που ειχα δει στη ζωη μου ηταν ο Βερνικος αλλα τελικα ποτε μη λες ποτε!!

Και μενα μου κανει εντυπωση γιατι γυρισατε πισω. Αυτοι οι απιθανοι ιταλοι ηταν χειροτεροι ακομα και απο τον Παναθηναικο!! Εδω δεν φοβηθηκατε εμας στη Λεωφορο και κατσατε πισω με αυτους στο γηπεδο σας? Και οι αλλαγες? Τεσπα… δικια σας ομαδα, σταματαω!:bye:

Το ματς δεν αξιζε να το παρει ο Ολυμπιακος. καθως δεν επαιξε καλα. Αξιζε να το χασει η Λατσιο. ΠΟΛΥ μετρια ομαδα. Αν βελτιωθει ο γαυρος θα παρει διπλο στη Ρωμη.
Κατα τ’αλλα να γινει πολλ ποια απο τις παρακατω ομαδες θα παταει συχνοτερα στην περιοχη ετσι οπως παιζει:

1. ΟΣΦΠ
  2. ΠΑΟ
  3. ΑΕΚ
  4. ΠΑΟΚ

Ο γαυρος μεχρι το 60 μου αρεσε και εμενα. Ο Λεμονης κατεβασε πολυ σωστα την ομαδα. Μεχρι το 69 μου αρεσε και εμενα. Μετα το 60 ο ΟΣΦΠ γυρισε και ηταν ταμπουρι πισω, ο Στολτιδης ειπε μετα οτι ο λεμονης τους ελεγε να βγαλουν πιο μπροστα την ομαδα, αλλα τιποτα, εστι ηρθε το γκολ της Λατσιο. Καλυτερα θα τα καταφερνε μια Ελληνικη ομαδα με το 3-5-2 που επαιζε ο Παναθηναικος αλλα δεν υπαρχει στον Ολυμπιακο ενας παιχτης σαν το Καραγκουνη στο κεντρο ή ενα ακραιο μπακ να παιξει ολη την πλευρα και περα απο τους Στολτιδη, Τοροσιδη,Λεντεσμα δεν υπαρχει αλλο χαφ. Τον Νε δεν ξερουμε αν θα τον εμπιστευτει. Μολις ο Σαββας Θεοδωριδης εκραξε στην ΕΡΑ τον Λεμονη αλλα ο Σαββας ειναι μεγαλος καραγκιοζης.

Και ο Ίβιτς άρχισε τις επιθέσεις εναντίων του Λεμονή ήδη… Είχα ακούσει ότι το καλοκαίρι τον κράτησαν οι υπόλοιποι της διοίκησης να μη τον φάει, για να μην πούνε ότι τον έφαγε ο Ίβιτς. Το χθεσινό ματς όμως δεν ήρθε ισοπαλία εξαιτίας του Τάκη. Κρίμα είναι να τα σκάβουμε το λάκο άδικα.

Σημείωση: Ο Κυργιάκος με τον Άντζα θα κάνουν διαολεμένο δίδυμο. Λες για το καλό του Ολυμπιακού να αλλάξω άποψη? :-s

ΥΓ. Σωστός ο Rychehead. Επίσης μη ξεχνάμε ότι παίζαμε με Ιταλούς. Όλο το πρώτο ημίχρονο μας “διάβαζαν” και στο δεύτερο όταν χρειάστηκε μας έκλεισαν στα καρέ μας. Αν και για μένα ο κύριος λόγος που κλειστήκαμε παραμένει το ότι οι παίκτες μας δεν είχαν άλλη αντοχή…

ΥΓ2. Είδα το γκολ του Ολυμπιακού ξανά και δεν έβγαλα νόημα για το αν ήταν οφ σάιντ… Είναι αρκετά οριακό νομίζω…

Αυτο. Γυρισαμε πισω χωρις λογο. Αθανατες ελληνκες συνηθειες. Επισης εμφανες το προβλημα που εχουν οι ελληινκες ομαδες να τρεχουν επι 90’.

Εντιτ: Ο Καρβου διαβαζει τη σκεψη μου…

είδες ο καλός ο moderator πώς φαίνεται?:lol:

να προσθέσω κάτι ακόμα στη συζήτηση μας, βάλτε επιτέλους τον Τζόλε στον άξονα! Χθες στα άκρα δεν κατάφερε να ξεφύγει καμία φορά γιατί πλέον δεν έχει την ταχύτητα να παίζει γραμμή.

2 φορές όμως βγήκε στον άξονα και τις 2 φορές έβγαλε τον Γκαλέτι μόνο του τετ α τετ… Η μία έγινε γκολ…

Τάκης Τσιρτσώνης
Μουρίνιο εσείς, σκρίνιο εμείς

Το Champions League είναι λίγο (και) σαν τη «Λάμψη» του Φώσκολου. Όπως, με άλλα λόγια, τα πάθη και τα παθήματα της ζανπάμπλουτης οικογένειας Δράκου και των παραφυάδων της κατέληγαν (γεννώντας πολλά «τσ, τσ, τσ, τι τραβάνε και αυτοί οι μεγαλόσχημοι») να κάνουν την κυρα-Πίτσα από το Μπραχάμι να πει Δόξα τω Θεό για το δυαράκι της, έτσι κι εσύ ως Ολυμπιακός, βλέποντας την Τσέλσι του Μουρίνιο να γκελάρει κόντρα στην Ρόζενμποργκ στην πρεμιέρα ή τον –ιστορικό- Άγιαξ να αποκλείεται για δεύτερη στη σειρά χρονιά από τη φάση των ομίλων από υποδεέστερη στα χαρτιά ομάδα, καταλήγεις συχνά να λες από μέσα σου κάτι σαν «πάλι ωραίοι είμαστε» αποτιμώντας το 1-1 με τη Λάτσιο.

Δε διαφωνώ πως …συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Το ζήτημα παρ’ όλ’ αυτά, έχω την αίσθηση πως τίθεται (τουλάχιστον και) ως εξής: Ο Ολυμπιακός χτες υποδεχόταν μία ομάδα που δεινοπάθησε να περάσει στους ομίλους. Μία ομάδα που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μετά από τρεις αγωνιστικές στο εθνικό της πρωτάθλημα, που δεν έχει αστέρια πρώτης γραμμής (με την έννοια πως π.χ. ο Πάντεφ δεν είναι Σεβτσένκο ή Τόνι) και που δεν έχει άλλη επιλογή από το να δώσει τη φανέλα με το νούμερο ένα σε έναν τερματοφύλακα 43 Μαΐων (και ισάριθμων Νοεμβρίων).

Δεν κατάφερε να την νικήσει –μεταξύ άλλων γιατί ο διαιτητής και ο βοηθός του έκριναν σκόπιμο να «χαρίσουν» ένα οφθαλμοφανές οφσάιντ στους Ιταλούς, ίσως από τύψεις για το οριακό οφσάιντ που είχαν νωρίτερα χαρίσει στους Πειραιώτες- ενώ θα μπορούσε –αν ο Νικοπολίδης δεν είχε (ακόμα) αυτά τα ρεφλέξ- άνετα ακόμα και να χάσει στο φινάλε. Δεν είναι ότι έπαιξε άσχημα (προσωπικά –κι επαναφέροντας στο μυαλό μου κάποια πολύ τολμηρά στραπάτσα- ακούω βερεσέ τα περί ατολμίας Λεμονή) ούτε ότι κάποιος από τους παίκτες-κλειδιά του έλειπε ή βρέθηκε σε σκανδαλωδώς κακή ημέρα. Είναι ότι τόσο λίγο-πολύ μπορούσε. Κι από αυτή την άποψη μπράβο του, που (όπως λένε και στον στίβο) επιβεβαίωσε την επίδοσή του.

Όταν όμως αδυνατείς να κερδίσεις εντός έδρας ακόμα και την –σύμφωνα τουλάχιστον με το ranking της κλήρωσης- πιο προσιτή από τις ομάδες του ομίλου σου, δεν είναι λογικό κάπου να αναρωτιέσαι «κι εγώ τι γυρεύω σε αυτή τη διοργάνωση;»

Δείτε τι γίνεται (και) στο ΟΥΕΦΑ. Άρης, Λάρισα και Πανιώνιος θα είναι (από επιτυχία μέχρι) ψιλο-θαύμα να περάσουν έστω στη φάση των ομίλων, η ΑΕΚ είναι (κατά τη γνώμη μου) το πολύ στο 50-50 με τη Σάλτσμπουργκ κι ακόμα και ο Παναθηναϊκός (που στα χαρτιά είναι φαβορί κόντρα στην Αρτμέντια) δεν πείθει ότι «την έχει» άνετα (όπως π.χ. πέρυσι η Σεβίλλη τον Ατρόμητο).

Χρόνο με τον χρόνο γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για τις ομάδες που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη να βρουν αντίπαλο στα μέτρα τους. Πέρυσι ήταν ο Παναθηναϊκός που ιδρωκόπησε για να περάσει τη Ζαπορίζιε, φέτος ο ΟΦΗ αποκλείστηκε από το Ιντερτότο από μία ομάδα από το Καζακστάν. Πόσες ομάδες από το Λιχτενστάιν, την Ανδόρα και τα νησιά Φερόε όμως μπορείς να συναντήσεις για να έχεις ελπίδες;

Διαβάζω κατά καιρούς διάφορα δακρύβρεχτα για την θέση στην οποία έχει κατρακυλήσει η Ελλάδα στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και για τον υπέρ πάντων αγώνα που (και καλά) οφείλουν να δώσουν οι ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να βγάλουμε το κάρο από τη λάσπη.

Όχι, ρε παιδιά, μην το κάνετε. 18οι και δόξα τω Θεό να λέμε.

Υ.Γ. 1 Δεν ξέρω πόσοι προσέξατε πως ο Καστίγιο των 15 εκατομμυρίων ευρώ ήταν στον πάγκο της Σαχτιόρ στην πρεμιέρα κόντρα στη Σέλτικ. Το ότι η ουκρανική ομάδα είχε αυτή την πολυτέλεια (τη στιγμή που στον Ολυμπιακό θα φορούσαν –και μάλλον θα είχαν δίκιο- πλερέζες αν δεν έπαιζε ο Γκαλέτι που στοίχισε το ένα έκτο) έχει καμιά σχέση με όλα όσα λέγαμε παραπάνω, λέτε;

Υ.Γ. 2 Και γιατί να μην αλλάξει (έτσι ξαφνικά) στον πρώτο από τους δύο αγώνες της στο ΟΥΕΦΑ το σύστημα που εδώ και δυο μήνες δοκιμάζει ο Φερέρ στην ΑΕΚ; Δική του δεν είναι;

Υ.Γ. 3 Όταν κοτζάμ Πούτιν είναι αναγκασμένος να κάνει Ρώσο έναν παίκτη επιπέδου Χόλντεν προκειμένου να δει το μπάσκετ της χώρας του άσπρη μέρα, κάποιοι συντοπίτες μας γκρινιάζουν που η Εθνική του Γιαννάκη δεν κατάφερε να πάρει τρίτο μετάλλιο στη σειρά σε μεγάλη διοργάνωση. Λογικό μου φαίνεται…

Υ.Γ. 4 Ποιος Κιριλένκο, ποιος Γκασόλ και ποιος (ε-ε-έρχεται) Σάρας ρε παιδιά για MVP; Σίσκα!

Υ.Γ. 5 Δεν ξέρω αν έχω αρχίσει να γερνάω (για τα καλά) και μου βγαίνει το πατρικό μου, μα έχω την αίσθηση πως περισσότερο από ερωτικό ερεθισμό (και οτιδήποτε άλλο ριμάρει με την παύλα) η Νάντια των Πελαργών εξέπεμπε υγεία. Και ένα πηγαίο star quality.

http://www.sportnet.gr/tsirtsonis.asp

Είμαι σχετικά υπέρ του Λεμονή (και κάθε εν ενεργεία προπονητή του Ολυμπιακού βασικά) αλλά χθες εγινε ένα από τα χειρότερα κοουτσαρίσματα που έχω δει.
Είναι πραγματικά τραγικό να βλέπεις εμφανώς τους παίκτες σου κουρασμένους και να κάνεις μόνο μια αλλάγη 10 λεπτών.
Όπως τραγικό είναι να έχεις μια μετριότατη ομάδα απέναντι σου και να παίζεις αμυντικά.

Πάντως για να είμαι δίκαιος να πω ότι αν είχε κόσμο το σκορ θα είχε κρατηθεί τουλάχιστον στο 1-0. :wink:

Τι κανανε παλι Ροναλντινιο και Μεσι ρε. Ετσι και δεσει αυτη η ομαδα θα χουμε γλεντια.

Αυτα ειναι!!! 90 λεπτα ποδοσφαιρο οχι 90 λεπτα σουπα σαν κατι αλλους!!!
Barca και ξανα Barca!!!
Και ο Messi ολα τα λεφτα! Εχετε προσεξει πως ο μονος τροπος για να τον σταματησουν ειναι…κλοτσωντας και ριχνοντας τον κατω?![-X

Η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια που παραδίδει φροντιστήρια στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του πλανήτη έφαγε 3.:roll:
Από την Άρσεναλ που δεν είναι μεγάλη ομάδα,γιατί οι μεγάλες ομάδες περνάνε με προκριματικά.

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ο Αρσεν Βενγκερ ειναι ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο.

Πεστα ρε Ρουντολφ!

Μπαρτσα, Αρσεναλ ανετα κι ωραια σημερα…

ανέκαθεν συμφωνούσαμε εμείς:-s

Τι μουφα η Ιντερ ρε.Με εστειλε και κουβα η ρουφιανα.
Παρτυ εκανε η Φενερ.

Αρσεναλ και Μπαρτσα πολυ ωραια μπαλα,ενω Μαντσεστερ και Αιντχοβεν πηραν αυτο που ηθελε εστω και δυσκολα.
Καλα ξεκινησε η χρονια.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=102086

χαχαχα, αντε γεια αντιπαθητικε…

Πάντα ήταν.
Κατα τ’άλλα :

ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ Η 3ΑΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ. ΤΡΥΦΕΡΕ

ΖΟΖΕ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ