Champions League

Έτσι ρε…2500 κόσμο είχαμε σε εκτός ματς Champions League…

…Πάω να ξαναδώ τις γκολάρες μας, έλα ρε Πάτσααααααααααα!

Με τον Ajax ήταν η μεγαλύτερη νίκη. Αλλά μάλλον δε θυμάσαι τι ταμπούρι είχατε παίξει σε εκείνο το παιχνίδι.
Επίσης, διόρθωσε με αν θυμάμαι λανθασμένα, αλλά με την Barca είχατε χάσει 3-1…

Σαφώς και θυμάμαι. Όπως επίσης θυμάμαι πως όντως χάσαμε από την Barca… Μήπως όμως να λάβουμε και λίγο υπόψιν τη δυναμικότητα του εκάστοτε αντιπάλου; :-s

(για να μην παρεξηγηθώ, πανάξια νίκησε ο γαύρος σήμερα, άσχετα αν θα μπορούσε να είχε αρπάξει 2-3 ακόμα στο 1ο ημίχρονο… απλά μην τα βλέπετε όλα υπό το πρίσμα της 1ης εκτός έδρας νίκης)

Oπως ανετα θα μπορουσε να ειχε βαλει αλλα 2-3 στο δευτερο.ε?

Σαφώς… Και 3-4 μη σου πω.

Φυσικα και μπορουσαμε να εχουμε αρπαξει 2-3, αλλα η Βερντερ επρεπε να εχει αρπαξει αλλα 4. Επισης μιλαμε για ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ, οχι την μεγαλυτερη νικη. Ο ΠΑΟ στη Βαρκελωνη προηγηθηκε νωρις, μετα εχασε τα αυγα και τα πασχαλια και απλα πιεσε στο τελυταιο 10λεπτο. Στον Αγιαξ εκανε γκολ τη μοναδικη του φαση (μαγκια του) ενω γλιτωσε 5-6…

Δεν εχει νοημα αυτη η κοντρα. Ο Θρυλος του Β’ ημιχρονου επαιξε ευρωπαϊκο ποδοσφαιρο…

…Κάποιος θα υποφέρει στο 1ο του meeting με τη συντακτική ομάδα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Θα κάτσει δίπλα σου ο Άνγκμαρ 8O 8O 8O

Καιρός δεν ήταν; :-k

:lol:

Bring it on!!!

Μη λες μεγαλα λογια :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε εδώ έρχονται οι Muse και νίκησε ο γαύρος στην Ευρώπη! Ό,τι θέλω θα λέω!!!

:lol:

Κρίμα …#-o #-o :expressionless: :expressionless: :expressionless: :expressionless:

http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?ID=2963&Ln=En

Ναύλα!!!

Ταβλα λεμε!!!

Edit:

Βγαζοντας εξω τις τσοντες Σεβιλλη-ΑΕΚ, εχουμε 7 νικες και 1 “Χ” σε 8 ματς ελληνικων ομαδων στην Ευρωπη!!!

Λοιπόν ! Κερδίσατε δίκαια κ πολλά πολλά μπράβο ! Στο δεύτερο γκολ του ολυμπιακού πετάχτηκα από τον καναπέ κ χτύπησα το χέρι μου ! Μεγάλη νίκη με μεγάλη σημασία. Νομίζω πως φτάνει για να δει ο Τάκης Πρωτομαγιά…

Τέτοιες ώρες δεν νομίζω ότι θέλει κανείς αναλύσεις… Αν θέλει πάντως, ορίστε μια. Γίγατρε μην διαβάσεις, κρισπ πάρε ένα λεξοτανίλ κ κάρβου ξέρεις πόσο εμπιστεύομαι την γνώμη σου, θέλω μια απάντηση…

[SPOILER]Φοβάμαι πως του Τάκη του κατσαν τα ζάρια όρθια. Χρειάζεται κ αυτό στο ποδόσφαιρό, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί αυτά που άρχισαν όλοι - κ κυρίως οι γαύροι, να λένε από σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος δάκρυσε κ τον λυπήθηκα γιατί πρέπει πραγματικά να υποφέρει που τον βρίζουν όλοι. η νίκη πιστώνεται σε αυτόν μόνο λόγω ψυχολογίας κ οδηγίας για πολλά σουτ. Και αυτό γιατί :

Α.Χωρίς τον εξωγήινο Νικοπολίδη κ με την κατοχή 65-35 υπέρ Βέρντερ στο Α θα είχατε φάει δύο-τρια κ θα πηγαίνατε για Βουρστ

Β.Για άλλο ένα παιχνίδι το σύστημα του Ολυμπιακού είναι : πετάμε την μπάλα στον Γκαλέτι, τρέχει τρέχει τρέχει κ ή σουτάρει ή ψάχνει Λούα Λούα. Αν συνεχίσει έτσι ο Γκαλέτι, θα σκάσει, γιατί η θέση του δεν είναι σαν του Ρϊμπο να ψιλοπερπατάει κι όλας. Αν έπαιζα τον Ολυμπιακό εγώ, θα έβαζα 2 να φυλάνε τον Γκαλέτι κ καληνύχτα… Είναι κρίμα ο Τζόλε φέτος να είναι θαμμένος: πρωτοβουλίες πήρε μόνο όταν βγήκε ο Γκαλέτι κ για ένα άνθρωπο που ξέρει τόση μπάλα κ έχει στηρίξει τόσο την ομάδα, είναι κρίμα…

Γ.Ο τερματοφύλακας της Βέρντερ μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι : δεν έπιανε την μπάλα ούτε με γάντι του μπέιζμπολ. συνέχεια το ίδιο γινόταν : σουτ από μακριά, η μπάλα γλυστραέι γιατί βρέχει κ εκείνος είναι άμπαλος, πλατς, γκολ. Στο μάνατζερ θα είχε απόδοση 4 κ θα τον έβγαζε ο οποιοσδήποτε

Δ. όσο φοβεροί είναι οι Άντζας-Τόρο, τόσο θεατής ο Πάτσα. Εκτός αν ένα γκολ με σπόντα τον ξανακάνει υπολογήσιμο…

Ε.Να τα λέμε όλα: το σύστημα πολλοί χαφ, υπομονή, αντεπιθέσεις ξέρετε ποιος το πρωτοεισήγαγε, ε !? Ναι ο γαύρος δεν έπαιξε τσουκου τσουκου, αλλά έφταιγε κ η Βέρντερ που έπαιζε ανοιχτά με την λογική “έλα μωρέ τον πούστη τον Νικοπολίδη, θα το φάει στην επόμενη επίθεση”. Αν ήταν πονηροί κ είχαν κλειστεί κ λίγο, θα ζόριζαν τα πράγματα. Ο ολυμπιακός έπαιξε με νοοτροπία ΠΑΟ κ έτσι πήρε το διπλό κ για μένα μόνο έτσι παίρνεις βαθμούς έξω.

Το μόνο που χρεώνω στον Τάκη είναι το γυρισμένο μάτι του γαύρου πρώτη φορά, κ ειδικά αφού είχα φάει γκολ κ την οδηγία για πολλά σουτ, μιας κ ο άλλος δεν την πάλευε. Για μένα ο Νικοπολίδης πήρε το ματς περισσότερο από τον Τάκη. Δεν ξέρω τι λέτε μέσα στην ηδονή της νίκης, αλλά αν δεν είναι το σύστημα του ολυμπιακού αυτό που περιέγραψα, ας με βγάλει κάποιος ψεύτη.

Πολλά μπράβο κ πάλι ![/SPOILER]

Μοντε συμφωνω με την αναλυση σου.Το ευχαριστο στον Ολυμπιακο ηταν σε
σχεση με τα προηγουμενα χρονια οτι πιστεψε στη νικη και την κυνηγησε!
Με υπομονη και επιμονη.Ειχαμε και λιγο την τυχη μαζι μας αλλα δεν πειραζει.
Μια φορα και αυτη η @@#$#@$ να μας βοηθησει.Δεν πιστευα οτι θα κερδισουμε,
ουτε οτι θα φαμε πολλα γκολ πιστευα.Οταν τους ειδα να μπαινουν ετσι στο 2ο
ημιχρονο φοβηθηκα μην φαμε κανενα γκολ και εχουμε τα παλια.
Πτωση ψυχολογιας κτλ.Αλλα η βραδια η χτεσινη ηταν μεγαλη.
Για τον καθε παιχτη ξεχωριστα βαριεμαι να γραφω αλλα πανω κατω
συμφωνω με αυτα που γραφεις.

Παντως δεν πρεπει να εχει ξαναγινει βραδια με τοσα διπλα στο τσου λου.
Εμεις,Μαρσειγ,Πορτο,Σαχταρ,Τσελσι,Σαλκε.
Και ολα τα διπλα ηταν δικαια κατα την γνωμη μου.
Μονο η Milan-αρα εχασε :frowning: η οποια παει κατα διαολου…

Έτσι, να πέσουνε οι μάσκες, να ναι καλά τα αναβολικά πέρσι. Κωλόγεροι μαφιόζοι Ιταλοί …

Μεγαλη νικη! Μπραβο εσπασε η καταρα και πηρατε βαθμους πολυτιμους για την Ελλαδα.

Διαφωνω εδω, μπαλα εχουμε δει και πολυ καλυτερη χαλαρωσε ρε Cozy πηρες φορα μετα το πρωτο διπλο!!!:lol:

Πολυ παθιτικα επαιξε ο ΟΣΦΠ στο α ημ, μετα πιεσε πιο ψηλα και εκανε φασεις για αυτο κερδισε επειδη δεν φοβηθηκε μετα τον αντιπαλο.

Αναβολικα ?Η ομαδα με το καλυτερο προπονητικο κεντρο στην Ευρωπη ?
Φιλε η Milan κατι Bayern και κατι Manchester τις κερδιζει μονο με την φανελα.
Να μου πεις για κατι νοσοκομεια ονοματι Γιουβεντους οκ

και κάτι Celtic την σκίζουνε δηλαδή? Δεν αδικώ τους τίτλους της, τον περσινό όμως τον αδικώ. Που είναι φετος οι “εφηβοι” 40αρηδες?? [-X Παραπαίει η Μίλαν, ακόμα και η Κατάνια την έκανε κουτή το Σάββατο. Σκάσανε λέμε…