Champions League

ααα για τη Γιουβέντους συμφωνώ απόλυτα. Θυμάμαι τον Ζιντάν που έλεγε δεν ήξερε τι έπαιρνε στο Τορίνο…
Μεγάλη κυρία σου λένε μετά… Ας γελάσω…

Η Σελτικ μας κερδισε.Ε και ?
Το οτι η Milan φτανει καθε χρονο τουλαχιστον 8αδα δειχνει κατι.
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι επρεπε να το παρει καποιος αλλος περυσι,
μαγκια σου.Οι μεγαλες ομαδες φαινονται στα μεγαλα ματς.Οπως στον
τελικο της Αθηνας.
Οι 30++ δεν σκασανε απλως.Εχουν φτυσει αιμα.Αλλα αν ο προπονητης
της ομαδας παιζει συνεχεια με τους ιδιους παιχτες και κανει 1-2 μεταγραφες
το χρονο λογικο ειναι η ομαδα να κλαταρει καποια στιγμη.

Φίλοι βάζελοι, μάθαμε και εμείς τι σημαίνει το εκτός έδρας διπλό. Θέλω να σας πληροφορήσω ότι οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι απείρως καλύτεροι!!! Σας εύχομαι να πάρετε και εσείς καμία κούπα στην Ελλάδα να χαρείτε λίγο!!!:stuck_out_tongue: Φίλοι ΑΕΚτζήδες, θα πάρετε πιο νωρίς από τον ΠΑΟ κούπα, οπότε δε σας εύχομαι τίποτα!:stuck_out_tongue:

ανάλυση αγώνα:

[SPOILER]Υπάρχουν 2 διαφορετικοί Ολυμπιακοί σε αυτό τον αγώνα. Αυτός του πρώτου ημιχρόνου και αυτός του δευτέρου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί στην άμυνα. Καθόμασταν πίσω και περιμέναμε πότε θα κάνει επίθεση η Βέρντερ. Τους δίναμε χώρο και μέχρι και ο επιθετικός μας περίμενε πίσω από τη σέντρα. Αν έβλεπες πώς αμυνόμασταν θα νόμιζες ότι ήμασταν ποδοσφαιριστές σε Σουμπούτεο. Όλοι ακίνητοι σε συγκεκριμένες θέσεις. Ελάχιστοι έτρεχαν να πέσουν με δύναμη στη μπάλα (Στολτίδης) και περιμέναμε πότε θα γίνουν φάσεις. Το ότι το φάγαμε ήταν αναμενόμενο. Χάρη στο Νικοπολίδη δε φάγαμε πολλά.

Στην επίθεση, με μακρινές μπαλιές στους γρήγορους Γκαλέτι και Λουά Λουά προσπαθούσαμε να βγάλουμε γρήγορες επιθέσεις πρωτού επιστρέψουν οι παίκτες της Βέρντερ στην άμυνα. Φάσεις βγάλαμε, γιατί έτσι κι αλλιώς η επίθεση φέτος είναι δουλεμένη για να γίνονται φάσεις και με μόνο 3 επιθετικογενείς παίκτες. Με 3 επιθετικογενείς παίκτες κάναμε φάσεις στη Λεωφόρο και με μόνο 3 βάλαμε γκολ και στην ιταλική άμυνα της Λάτσιο. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι με τις γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας από τη δικιά μας περιοχή στη δικιά τους δεν κρατούσαμε καθόλου μπάλα και αυξάναμε τις πιθανότητες να το φάμε.

Κάπου στα μέσα του α’ ημιχρόνου έγινε κατ’ εμέ μία μεγάλη μόντα. Τραυματίστηκε ο Ντομί (δεν είχε κάνει κάποιο εξώφθαλμο λάθος) και πήγε στα αριστερά ο Μπράβο (είχε κάνει 1-2 βλακείες) και στόπερ ο Σέζαρ. Μέχρι να βρούνε τα πατήματα τους στις νέες θέσεις, χρειάστηκε λίγη ώρα και για αυτό στο α’ ημίχρονο ο Ντομί έμοιαζε απώλεια. Με Σέζαρ στόπερ όμως και Μπράβο αριστερό μπακ, πλέον είχαμε την άμυνα που δουλευόταν ΟΛΟ το καλοκαίρι. Και το έχω πει εδώ και κάτι μήνες (από το φιλικό με Πανιώνιο όπου χάσαμε και κράζανε κάμποσοι), η άμυνα με Άντζα και Σέζαρ έχει για στόπερ τα χαφ και τα μπακ και για αυτό δε μας πειράζει που έχουμε 2 λίμπερο.

Όντως, έτσι έγινε. Ο Μπράβο πλέον δεν άφηνε χώρο στους Γερμανούς όπως ο Ντομί που δεν ήθελε να εκτεθεί. Ήταν ένα στόπερ στα αριστερά που έπεφτε πρώτο στη μπάλα και έλεγε στους Γερμανούς, “αν θέλετε να πάρετε τα μέτρα και να πλησιάσετε στην περιοχή μου, θα φτύσετε αίμα”. Έφαγε ντρίμπλες 1-2 φορές, έκανε λάθη, αλλά έκανε επιτέλους αυτό που έπρεπε και ο Ντομί δε μπορούσε να κάνει. Επιθετική άμυνα. Το ίδιο έκανε και ο Τοροσίδης από την άλλη που ανέβασε στροφές. Πλέον η Βέρντερ κρατούσε όλο και λιγότερο τη μπάλα, εμείς είχαμε περισσότερη υπομονή και κερδίζαμε μέτρα μέτρα προς την περιοχή τους. Κάπου στα μέσα του β’ ημιχρόνου κάναμε κοιλιά και αυτό άλλαξε με την αλλαγή του (όπως αποδείχθηκε κουρασμένου) Γκαλέτι. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ιστορία. Στην άμυνα της Βέρντερ κάναμε πάρτυ και πήραμε το διπλό. Δε ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά η ομάδα στο β’ ημίχρονο έμοιαζε να μη τη νοιάζει το ρεκόρ μας με τις εκτός έδρας ήττες. Και πώς να τους νοιάζει? Μόνο 4 στους 11 είναι πάνω από 2 σεζόν στον Ολυμπιακό! Δεν είχαν το ηλίθιο άγχος που τους είχαμε φορτώσει. Εγώ δε το θεωρώ τυχαίο αυτό…[/SPOILER]

ανάλυση παικτών (όχι όλων, αλλά όσων έχω κάτι να πω):

[SPOILER]Νικοπολίδης: Τελευταία του χρονιά. Θέλει να παίξει στο Euro βασικός για να κλείσει την καριέρα του. Δουλεύει σκληρά και έχει ελπίδες να πάρει πάλι τη θέση του Χαλκιά. Ο Ολυμπιακός μόνο κερδισμένος μπορεί να είναι από έναν Νικοπολίδη με φιλοδοξίες. Προτού βιαστείτε και πείτε ότι η μπάλα πήγαινε πάνω του, σας απαντώ, ότι για έναν περίεργο λόγο, από όλους τους τερματοφύλακες στην Ελλάδα, η μπάλα πάει πάνω στον Νικοπολίδη πιο συχνά από όλους. Επειδή όμως δεν πιστεύω στις συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται, είμαι βέβαιος ότι χάρη στην εμπειρία του, έχει το καλύτερο positioning που έχει Έλληνας τερματοφύλακας.

Σέζαρ: Έπιασε τον ταύρο από τα μαλλιά. Έφαγε λίγο πάγκο, έκλεισε και το Galea στην παραλιακή για χειμώνα, οπότε έγινε πάλι ποδοσφαιριστής. Στο α’ έψαχνε τα πατήματα του, αφού μπήκε και δίχως ζέσταμα. Στο β’ ηρέμησε τους πάντες. Έβγαλε την άμυνα πιο ψηλά και ήταν αλάνθαστος.

Μπράβο: Κλειδώστε τον στη θέση του αριστερού μπακ. Δεν κολώνει στην άμυνα, δε τον νοιάζει αν θα εκτεθεί έχει την ελάχιστη τεχνική που χρειάζεται για να ανέβει ψηλά και να βοηθήσει και το κυριότερο είναι καραφλός και μας αρέσει! :stuck_out_tongue:

Τοροσίδης: Επίσης κλειδώστε τον ως δεξί μπακ. Στο β’ ημίχρονο έκανε απίστευτη δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Από τους κορυφαίους του χθεσινού αγώνα.

Τζόλε: Ελπίζω όσοι θρασύδειλοι, άμπαλοι απαίδευτοι άνθρωποι τον έκραξαν πέρσι στην απονομή να κατάλαβαν πόσο πάσχουν στον εγκέφαλο και να πάψουν να προσπαθούν να επιβάλλουν τη γνώμη τους. Συνεχίζω να πιστεύω ότι αν δεν παίζει στη γραμμή στα αριστερά θα είναι μεγάλο κεφάλαιο και πάλι για τον Ολυμπιακό. Το ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε μπαλάρα όταν ο Τζόλε πήγε μέσα δεξιά συγκλίνοντας στο κέντρο, με πείθει ακόμα περισσότερο. Τζόλε τους έβαλες τα γυαλιά.

Ριβάλντο - Καστίγιο - Ζιοβάννι: Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: [/SPOILER]

Δε με νοιάζει ο τίτλος στην Ελλάδα φέτος. Όπως έχω πει πάλι, φέτος θέλω να φτιαχτεί πάλι μία ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα τα σαρώνει όλα. Και 3οι να βγούμε στον όμιλο ευτυχισμένος θα είμαι. Δε γίναμε υπερομάδα. Έχουμε ακόμα πολλά να βελτιώσουμε. Για αρχή όμως ας πάψουν όλοι αυτοί γύρω από τον Ολυμπιακό να χαλάνε το κλίμα. Ο Ίβιτς είπε το προφανές με τη Λάτσιο. Τους υπερεκτιμήσαμε. Δε ξέρω αν το είπε για να πάει κόντρα σε Λεμονή ή όχι, αλλά δεν είναι δυνατόν όταν ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου λέει κάτι που είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ και ΑΛΗΘΕΙΑ οι δημοσιογράφοι και εμείς οι οπαδοί να κάνουμε την ομάδα σκατά… Ας τους αφήσουμε έστω να δουλέψουν!

---------~-----------------------------------~~~

Απάντηση σε monte:

Α. Στο πρώτο παίζαμε όπως έπαιζε ο Ολυμπιακός σε Χέρενφεν, Βαλένθια, Μάντσεστερ, κλπ Δηλαδή, πάμε παιδιά όλοι στην άμυνα να μη φάμε πολλά γκολ και γίνουμε ρεζίλι. Μόνη διαφορά ότι στην επίθεση δεν είχαμε αργούς παίκτες όπως είχαμε τόσα χρόνια. Συμφωνώ μαζί σου. Αν συνεχίζαμε έτσι και στο β’ ημίχρονο θα είχαμε φάει και άλλα γκολ.

Β. Για τον Τζόλε τα έχω πει και εγώ άπειρες φορές. Δε μπορεί να τρέξει γραμμή και στη γραμμή αριστερά δε μπορεί ούτε τη μπάλα να κρατήσει γιατί υπάρχει η άτιμη η γραμμή του άουτ :stuck_out_tongue: . Αν πάει στον άξονα, θα μπορεί να ξεκινάει κούρσες προς τα αριστερά και να μη μπορεί κανένας να τον κόψει γιατί θα τους περνάει όλους από τα αριστερά και άνετα. Ο Γκαλέτι, δε θα σκάσει, γιατί μόνο στο ΤσουΛου θα παίζει έτσι ο Ολυμπιακός.

Γ. Αλήθεια είναι αυτό για τον τερματοφύλακα και πάλι όμως έπιασε πολλά. Έπιασε τετ α τετ με Γκαλέτι, τη βολίδα του Γκαλέτι και στα γκολ, έκανε επεμβάσεις σε δύσκολα σουτ.

Δ. Ο Πάτσα είναι λίγο βιαστικός και κάνει λαθάκια. Κατά τα άλλα δεν είναι τόσο κακός. Από τους 11 όμως σπάνια θα είναι ένας από τους αναμφισβήτητα καλύτερους

Ε. Διαφωνώ, δεν έπαιξε με την λογική του ΠΑΟ. Εκείνος ο ΠΑΟ που είχε κάνει τις πορείες, έπαιζε ποδόσφαιρο που φέρνει νίκες και καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου (το λατρεύω αυτό το πράγμα). Εμείς παίξαμε μπάλα φουλ επίθεση στο β’ ημίχρονο και για αυτό θα μπορούσαμε να φάμε και πολλά γκολ. Εκείνος ο ΠΑΟ δεν έκανε σε εκτός έδρας αγώνες τόσες φάσεις, αλλά δε του έκαναν και ποτέ τόσες φάσεις οι αντίπαλοι.

ΥΓ. Αυτό θέλει να πει και ο Cozy με την καλύτερη μπάλα που συνοδεύτηκε με διπλό. Ήταν σαφέστατος. Δε μίλησε μόνο για μπάλα, μίλησε ΚΑΙ για διπλό. Και τα διπλά είναι συγκεκριμένα. ΠΑΟ με Πόρτο και Άγιαξ το '96, ΠΑΟ με Αμβούργο, Σάλκε, Σλάβια και Ρέηντζερς (ξέχασα κάτι?). Από αυτά τα ματς, ο Ολυμπιακός χθες έπαιξε καλύτερη μπάλα. Σε εκός έδρας εμφανίσεις γενικότερα πάντως όλοι έχουμε δει καλύτερες εμφανίσεις που δε συνοδεύτηκαν όμως με νίκη.

@ Tolkki: Ρε συ, μόνο ο Πρωταθλητής και ο Γκίγκατρον μίλαγαν για διπλό? Γκουχ Γκουχ :stuck_out_tongue:

Μπα!!!Γραφεις και τη γνωμη σου??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ο χρήστης λείπει προσωρινώς, μόνο o mod είναι εδώ…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σε αυτά που θεωρώ σημαντικά θα γράφω, αραιά και που, όπως στις διακοπές μου… :wink:

Υπεκφεύγεις…:stuck_out_tongue:

Δεν χρειαζομαι λεξοτανιλ γιατι δεν εχεις αδικο σε πολλα. Θα σχολιασω ενα-ενα…

Α. Ναι ο Νικοπολιδης ειναι απο τους διακριθεντες. Δεν ειναι κακο αυτο. Μια ομαδα σαν τη Βερντερ θα σου κανει φασεις. Οποτε η καλη εμφανιση του τερματοφυλακα ειναι απαραιτητη. Επισης στο Α’ οντως δεν ειχαμε κατοχη, αλλα καναμε κλασικη ευκαιρια με Γκαλετι/Τζολε και ενα καλο σουτ του Λουα Λουα…

Β. Ρε Μοντε, προφανως ο Ολυμπιακος δεν εχει την ποιοτητα πολλων ευρωπαϊκων ομαδων να κανει παιχνιδι ολο το κεντρο. Σε ματς σαν αυτο με επιθετικογενη ομαδα, πρωτα κοιτας την αμυντικη λειτουργια και μετα να βγεις αντεπιθεση με τους δυο πιο γρηγορους παικτες σου (Λουα-Λουα, Γκαλετι). Ο Τζολε απο αριστερα ηταν πολυ κλεισμενος. Η μαγκια Λεμονη δεν ειναι η αλλαγη Γκαλετι-Κοβασεβιτς που λενε ολοι. Ειναι οτι αλλαζει θεσεις σε Τζολε, Λουα Λουα και τους φερνει στην αντιθετη μερια απο το ποδι τους. Ετσι αναγκαζονται να συγκλινουν στο κεντρο και να ειναι πιο κοντα στο φορ, ενω κανοντας αντιθετη κινηση μπερδευουν και τα αντιπαλα μπακ…

Γ. Οντως εγινε 2-3 φορες αυτο αλλα γκολ βαλαμε μονο στο 1-3 ετσι…

Δ. Θεατης οχι, αμυντικα τα παει καλα ειδικα ως χαφ γιατι δεν αναγκαζεται να κανει πισωπεταλιες. Επιθετικα ειναι μετριος, αλλα εβαλε τη γκολαρα οποτε εξιλεωνεται…

Ε. Οχι νοοτροπια ΠΑΟ. Στοιχεια τακτικης ΠΑΟ με νοοτροπια Ολυμπιακου (επιθετικο παιχνιδι δηλαδη)…

Το ματς δεν το πηρε ο Νικοπολιδης για τον λογο που εξηγησα στο “Α”. Οταν παιζεις με ομαδα που βαζει 4-5 γκολ καθε Κυριακη στη Γερμανια λογικο ειναι να σου κανει φασεις. Επισης ειναι γνωστο οτι οι ελληνικες ομαδες ειναι 2 ταχυτητες κατω απο τις ευρωπαϊκες. Οι λατινοαμερικανικες επισης, αρα και ο Λεντεσμα. Αμα ο Ολυμπιακος πιεζε σαν τρελος στο α’ ημιχρονο θα χε σκασει στο 60’. Εκει να δεις γκολ-βροχη που θα επεφταν…

Η τακτικη του Λεμονη ειναι σωστη. Στο Α’ περιμενουμε να μην κουραστουμε (εξ ου και το 65-35), ψαχνουμε την καλη αντεπιθεση (εγινε 2 φορες) και προσεχουμε πισω (εγιναν 3 μαλακιες, στη μια το φαγαμε) γιατι η Βερντερ θα πιεσει. Αν το φαμε, δεν τρελαινομαστε και συνεχιζουμε ετσι. Στο Β’ σιγα σιγα ανεβαινουμε και πιεζουμε οταν οι αλλοι εχουν πιστεψει οτι θα το παρουν ευκολα και αιφνιδιαζουμε. Σβηνουμε Ντιεγκο με δυνατα μαρκαρισματα και αλλαζουμε πλευρες στους εξτρεμ. Ναι, συμφωνω, μπορουσε να χει φαει 3 γκολ στο Α και να χει τελειωσει το ματς, αλλα στην τελικη δεν μπορεις να τον κατηγορησεις για κατι…

Στην τελικη μου θυμισε το ματς με ΛαΚορουνια το 2-2 (τι συμπτωση, με Λεμονη παλι). Κι εκει φαγαμε γκολ στο Α, μετα οι αλλοι επαναπαυτηκαν, στο Β’ βγηκαμε μπροστα και ανατρεψαμε το σκορ. Η μονη διαφορα ειναι οτι τοτε το φαγαμε στο 93’, ενω τωρα βαλαμε 3ο και καθαρισαμε. Ειδατε? Μαθαινει ο Τακης…

ρε σεις,τι “ελλας ευρώπη ολυμπιακός” διαβάζω,τι ευρωπαίος θρύλος πάει για πολλά…:lol: :lol: :lol:
μεγάλη νίκη,μαγκιά σας,αλλά ήρεμα ε…πρώτη εκτός έδρας νίκη στο τσου λου…ταπεινότητα ω ρε:lol:

1. Επιτέλους έβγαλαν το σκασμό οι κωλογείτονές μου που έκλεισαν μέχρι και τα πατζούρια…

2. Ο Λεμονής δε δάκρυσε, τα κόκκινα μάτια ήταν πίεσης και όχι δάκρυα.

3. Πανηγυρίζουμε αλλά δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.

4. Ο φόβος του Α’ ημιχρόνου ήταν φυσιολογικός. Έχοντας προηγηθεί μια 8άρα, προσέχεις και μένεις πίσω…

5. Ο Στολτίδης ύστερα από 1,5 χρόνο ξανάγινε αυτός που αγαπήσαμε.

6. Ο Πάτσα ακόμα δεν έχει φτάσει ούτε στο 65% της κατάστασης που ήταν πριν 5 περίπου χρόνια. Μεγάλη υπόθεση.

7. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή γραμμή κρούσης που ακόμα δεν έχει δέσει ούτε στο μισό.

8. Ο Τζόλε παίζει πια μόνο με μυαλό, έχοντας και τρεχαντήρια περισσότερα πια στην ομάδα, δημιουργεί περισσότερο. Φυσικά δε θα ξαναγίνει ο παλιός οδοστρωτήρας αλλά ένας παίκτης ουσίας και παίκτης-μονάδα.

9. Έχει άντερα ο Τάκαρος και επιτέλους δικαιώνομαι.

10. Υπομονή.

11. [CENTER][SIZE=“7”]ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ
ΘΡΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ…
[/SIZE][/CENTER]

AXxaxaxaxaxaxaxaxaxa τα καριολια τα εχω αχτι απο το προηγουμενο παιχνιδι.Να ψοφησουν ρε :lol: :lol:

Συγχαρητηρια ρε γαυροι! Πραγματικα ειναι μεγαλη μαγκια αυτο που εκανε ο ΟΣΦΠ χθες. Για να ειμαι ειλικρινης, εγω δεν τον πιστευα καθολου. Ειδικα μετα και την εμφανιση σας στο πρωτο ημιχρονο πιστευα πως θα γινοταν αυτο που ειχε πει ο μοντεκριστος, δηλαδη ενα διαδικαστικο 2-0 και τελος. Διαψευστηκα. Και οχι, αν σας κανει εντυπωση, δεν στεναχωρηθηκα!! Πριν το παιχνιδι, ναι ημουνα με την Βερντερ, πρασινη ομαδα γαρ, με το γαυρο επαιζε και ειναι και η συμπαθεια μου στη Γερμανια. Ομως μετα το παιχνιδι ενιωθα μια ανεξηγητη χαρα οταν ακουγα τους φιλους του Ολυμπιακου στα ραδιοφωνα να ειναι τοσο ευτυχισμενοι!! Μπραβο σας ρε μαγκες!
Και παμε τωρα στα δικα μας, τα ωραια και… ελληνικα:

Αντικειμενικοτατο!! Και γω καταναλωνω καμια φορα τεραστιες πσοστητες αλκοολ αλλα μετα δεν οδηγαω! Cheers!!:drunk:

Συγγνωμη αλλα αν δεν κανω λαθος, αυτη ηταν η παγια θεση των ολυμπιακων για τους αντιπαλους του ΠΑΟ στις κατα καιρους πορειες του στην προσπαθεια τους να μειωσουν την αξια της εκαστοτε νικης…:-k

Ρε παιδια θα τρελαθουμε? Ποσα χρονια βλεπετε Champions League? 2? Δηλαδη στο “καλυτερη μπαλα απο ελληνικη ομαδα σε εκτος εδρας Champions League” βαζεις και την εμφανιση σας στο πρωτο ημιχρονο? Γιατι αν ειναι ετσι ε, τοτε μαλλον εχω δει πολυ καλυτερες…

Μ’αρεσει που θυμαστε και τους αγωνες του ΠΑΟ. Τοτε ξαναδες αν μπορεις το παιχνιδι στη Βαρκελωνη. Επισης στην Ολλανδια ειχε χασει ο Γεωργιαδης τετ-α-τετ πριν το γκολ του Βαζεχα. Αλλα ναι, εκει παιξαμε ταμπουρι του κερατα. Αλλα ξερεις τι? Παιζαμε με Καπουρανη, Κολιτσιδακη, Ουζουνιδη εναντιων της καλυτερη ομαδας του κοσμου τοτε μεσα στο σπιτι της οπου δεν θυμαμαι ποσα χρονια ειχε να ηττηθει σε ευρωπαϊκο αγωνα. Μαλλον δεν ειναι συγκρισημα τα μεγεθη…

Δεν φταιει αυτο φιλε μου! Απλως επαιζε με τους Κελτες της Γλασκωβης!! Και η εκδικηση ειναι ενα πιατο που σερβιρεται κρυο. Δεν σε χαλασε καραγκιοζη Ντιντα εεεε?:har:

Τιποτα! Αυτο λεμε, δεν αποτελει εκπληξη, αναμενομενο ηταν!! Celtic reeeeeeeee:drunk:

Συντροφε Ρουντολφ, πρεπει να δειξουμε κατανοηση και να συμεριστουμε τον ενθουσιασμο τους! Μην κοιτας εσυ που εισαι συνηθισμενος σε τετοια συναισθηματα, γι’αυτους ειναι κατι το πρωτογνωρο!:stuck_out_tongue:
Γι’αυτο γιορταζω και γω μαζι τους γιατι με εχει συνεπαρει η τοση χαρα που βγαζουν προς τα εξω!!
Cheers gaurakia!!:drunk:

@Gigatron: Ναι, εγω θα σου πω οτι κανατε παρα πολλα χρονια να τα καταφερετε. Γιατι ειναι ψεμμα? Απο την πρωτη σας παρουσια στο Κυπελλο Πρωταθλητριων στις 13 Σεπτεμβριου 1959 με τη Μιλαν στο γηπεδο της Λεωφορου Αλεξανδρας (ο οποιος κατα συμπτωση ηταν και ο πρωτος ας ευρωπαικος αγωνας με τελικο σκορ 2-2) σας πηρε μολις… μισο αιωνα για εκτος εδρας νικη σε Κυπελλο Πρωταθλητριων ή Champions League!!8O Εξαιρεση βεβαια αποτελει η επικη επικρατηση με 1-2 επι της Ανορθωσης στην μακρινη και αφιλοξενη Κυπρο!! Νομοτελειακα καποτε θα γινοταν και αυτο…
Παντως αλλες ομαδες πολυ μικροτερου βελινεκους απο τον Ολυμπιακο οπως πχ η μπυραρια (δεν το λεω ειρωνικα) της Αρτμεντια καταφεραν να πετυχουν “διπλο” στην πρωτη και μοναδικη συμμετοχη τους στο Champions League…
Μαθηματα Ολυμπιακης Ιστοριας!:stuck_out_tongue:
Παντως και παλι μπραβο ρε!

Περιμενω Χριστοπαναγιες…:lol:

Συγχαρητήρια σε ΟΣΦΠ για την νίκη του. Και εγώ ήμουν από αυτούς που τον είχα ξεγραμμένο, λόγω της εκπληκτικής φόρμας της Βέρντερ και έπεσα από τα σύννεφα. Τώρα πρέπει να χτίσετε σε αυτήν την νίκη προκειμένου να κάνετε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο για την επικη νικη του μεσα στην εδρα της Βερντερ Βρεμης. Αντε ευχομαι και
αναλογη συνεχεια. Συγχαρητηρια επισης και στις υπολοιπες Ελληνικες ομαδες που προκριθηκαν παναξια στην
επομενη φαση του ΟΥΕΦΑ.
Τρια χρονια μετα το θριαμβο του Euro το Ελληνικο ποδοσφαιρο κανει την επανασταση του και σε συλλογικο επιπεδο!

Mπραβο ρε ολυμπιακαρα.Δεν ειδα το ματς και οταν ειδα το σκορ στο Ιντερνετ εμεινα λιγο μαλακας:lol:

Αντε φατε και τη Ρεαλ τωρα!

Μακάρι να ρίξετε στην Ρεάλ 8 μπαλάκια, να τη ξεφτυλλίσετε σε όλη την Ευρώπη και να δείξετε στον κόσμο αυτό που η βασιλισσούλα είναι στην πραγματικότητα: La putana d`Europa. Τα ίδια και για τη Λάτσιο.

Παιδια, υπερβαλλουμε η μου φαινεται? :stuck_out_tongue:

Sharuman μηπως λεω μηπως ποναει λιγο που η Ρεαλ εχει κατακτησει 9 Ευρωπαικα Πρωταθληματα και Μπαρτσα
μολις 2…? Η’ μηπως λεω μηπως ποναει λιγο που η Ρεαλ εχει 30 πρωταθληματα Ισπανιας και η Μπαρτσα μολις 18…? Παντα την πλατη της Ρεαλ θα βλεπεται ταλαιπωροι.:lol:

Η Ρεαλ ξέρεις πως έγινε ομάδα, έτσι?? Αν όχι, ρώτα τον Φράνκο. Η Μπαρτσα δεν είναι απλή ομάδα. Επί Φράνκο, η καταλανική γλώσσα επιβίωσε στο Καμπ Νου. Ο ΝτιΣτέφανο ξέρεις που ήταν να παίξει και πως κατέληξε στη Ρεάλ έτσι?? Αν είναι να βγαίνω πρώτος με μαφιόζικες ενέργειες ενός δικτάτορα, ευχαριστώ πολύ, να μου λείπει.

@ChrisP: Και να χάνατε από τη Βέρντερ εγώ θα παρακαλούσα να ξεφτυλλίσετε αυτές τις δύο ομάδες. Αφού πέσατε σε 2 ομάδες που μου είναι εξαιρετικά αντιπαθείς…:stuck_out_tongue:

Βασιλισσα my balls

[QUOTE=Sharuman;219673]Η Ρεαλ ξέρεις πως έγινε ομάδα, έτσι?? Αν όχι, ρώτα τον Φράνκο. Η Μπαρτσα δεν είναι απλή ομάδα. Επί Φράνκο, η καταλανική γλώσσα επιβίωσε στο Καμπ Νου. Ο ΝτιΣτέφανο ξέρεις που ήταν να παίξει και πως κατέληξε στη Ρεάλ έτσι?? Αν είναι να βγαίνω πρώτος με μαφιόζικες ενέργειες ενός δικτάτορα, ευχαριστώ πολύ, να μου λείπει.

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Και με ξενα κολυβα δεν κανεις κηδεια…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και ο αρης εχει 4 πρωταθληματα εναντι δυο του παοκ.Και τα τεσσερα τα κερδισε οταν ειχε το ελληνικο πρωταθληματα τεσσερις ομαδες το 1900.Λεει τιποτα αυτο?