Champions League

Ανθρωπος αγραμματος, ξυλο απελεκητο…

Αντε επομενος, για παροιμια!

Όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί

Το νινι το λενε Γιωτα και τον Γιουτσο Παναγιωτα

Mάθαν οτι πηδιόμαστε,πλακώσαν και οι γύφτοι…

αυτο το πε ο μετζελος…

γυρναει ο τροχος γαμαει και ο φτωχος!!!

Φτανει τωρα. Ας συνεχισουμε με Τζαμπιο Λιγκ…

ΝΑΙ ΡΕ ΣΛΑΒΙΑ!!! :yahoo:

Πλέον έχουμε και συγκάτοικο στο θλιβερό “ρεκόρ” μας…χι χι χι!
Νομίζω αρχίζει και γυρνάει το θέμα. Φέραμε το διπλό. Έφαγε κι άλλος 7άρα (χωρίς να βάλει βέβαια, και η Λα Κορούνια είχε φάει 8…), οπότε ένα έμεινε!

Ο Θρύλος στην επόμενη φάση, οε οε οε!!!

Κίνδυνο να μην διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Champions League στο «Λουζνίκι» εξαιτίας απαγόρευσης διαφημίσεων μπίρας στα γήπεδα της Ρωσίας, αντιμετωπίζει η ομοσπονδία της χώρας. Όπως είναι γνωστό, μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στον κόσμο είναι χορηγός της διοργάνωσης. Ο εμπορικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ένωσης της Ρωσίας (UFR), Πιότρ Μακαρένκο, δήλωσε: «Το βασικό πρόβλημα είναι ότι στα ρωσικά γήπεδα απαγορεύεται ρητά η διαφήμιση μπίρας». Αν τελικά η UEFA πάρει την απόφαση να μη διεξαχθεί ο τελικός της 21ης Μαΐου στο «Λουζνίκι», τότε «οι οικονομικές απώλειες θα είναι ανυπολόγιστες», όπως τόνισε ο Μακαρένκο.

Σήμερα λένε ότι Ντιαρά και Καναβάρο έμειναν εκτός αποστολής… Για πείτε προβλέψεις? Εγώ με Χ θα κάνω πάρτυ. Πάμε χωρίς άγχος και ο στόχος μας είναι να παίξουμε όμορφα για να μη χάσουμε πολλά με λίγα και μας ρίξει το ηθικό για τη συνέχεια. Αυτός είναι ο minimum στόχος

Συμφωνω με τον αποπανω. Με Χ σημερα και στο Καραϊσκακη εχουμε περασει γιατι η Ρεαλ θα χτυπησει και τα δυο τελευταια ματς…

Σήμερα ο Τάκης θα δείξει από τι είναι φτιαγμένος.

καρβουκόζυδες βλέπουμε μαζί το ματσάκι στο γνωστό μέρος?

Εγώ θα το δω εκεί που ήρθε το πολυπόθητο διπλό. Θέλει δε θέλει ο σπιτονοικύρης αυτός, εγώ θα του μπαστακωθώ πάλι :stuck_out_tongue: Θες να ρωτήσω για να έρθεις? Δε θα γελάς όμως όταν τρώμε γκολ…

Οχι! Θα χαλασει το γουρι…

Aν ερθει αεκτζης μαζι σου να δει τον αγωνα αυριο θα παρω το σοφικ κατσικοποδαρο να δω την αεκ

με τον Λουκιανό έχω δει ακόμα

Σαχτάρ-Ολυμπιακός :2-2

και έναν αγώνα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη που δε θυμάμαι ποιος ήταν αλλά χάσαμε…

Λες ε?

Που κρατάτε δεμένο τον γίγατρο κ δεν μπαίνει να ποστάρει?

Αν πάρετε διπλό θα μπει ή δεν θα το αντέξει η καρδία του?

Κάρβου πάρε με μαζί σας ! Την Ρεάλ την αντιπαθώ περισσότερο κ από τον Ανατολάκη (ειδικά χωρίς ζιζού!)

3-1 σημερα.

σεντρα ο Παντος και γκολ με το δεξι ο Τζολε.0-1.

Kαλα μη πεταξει κανα γκολ αυτος ο ψηλος που ειναι σαν τον Φρανκενσταιν και γελαμε ολοι (Μητρογλου?)