βασικα αυτος ειναι να μην ανοιξει το στομα του…μετα αμα καταλαβει κανεις λεξη να μου γραψει…
Αρχιζει και βρεχει.Σημαδιακο.Οπως πριν 2 εβδομαδες
Ωραια. Και πριν τη Βρεμη ο Λεντ τα ιδια ελεγε…
Oxi re gmt,με την κοκκινη χαλασε το παιχνιδι…
ημιχρονο…ειμαι αισιοδοξος γιατι οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα οποιασδηποτε περιοδου με 1-0 στο 3’ θα χε μαζεψει αλλα 3-4 μεχρι το ημιχρονο…
τελικά, έμεινα σπίτι για το ματς, λόγω απροσδόκητου προβλήματος.
Αυτοί οι speaker, πρέπει να πουλάνε τρέλα για να τους συμπαθήσουμε? Κόκκινη ήταν μαρς. Κάθονται και ψάχνουν δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα. Δηλαδή έλεος… (Δε λέω κουβέντα για το ματς. Ας λήξει πρώτα)
ναι εχουμε και το Γκωνια να λεει τα εξης “προσοχη τωρα” “μη πουλαμε ευκολα τη μπαλα”…Ε οχι ρε μαλακα οι παικτες να χασουν θελουν…
θελω να τον δειρω αυτον τον ανθρωπο.Τρεφει και μια ιδιαιτερη συμπαθεια για το τζορτζεβιτς,λογω φαλακρας
άδικο 4-2,αποχωρώ από το φόρουμ.
Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον ολυμπιακο.Παλεψε στα ισα την ρεαλ,και αμα δεν ειχαν γινει τα 2 λαθη στο πρωτο 10λεπτο γκολ+καρτα,τα πραματα θα ταν πολυ διαφορετικα.Δε πειραζει,χαθηκε η μαχη αλλα οχι ο πολεμος.
Μια φορα ρε.Μια γαμημενη φορα να ειχαμε το 1% της τυχης που ειχε ο βαζελος στην Ευρωπη.Μια γαμημενη φορα…
Δεν πειράζει ρε, παίξαμε πολύ καλά. Θα τους δούμε εδώ τιυς Μαδριλένους σε 2 βδομάδες. 8)
Κι εγω. Αξιζαμε μια ισοπαλια γαμω. Τον Casillas τους μεσα.
Μακράν η πιο επική εμφάνιση Ελληνικής ομάδας στο Champions League. Βάλαμε 2 γκολ και κάναμε περίπου όσες φάσεις έκανε η Ρεάλ μόνη της. Με το διαιτήτη παρέα έκαναν πάντως περισσότερες. Τον διαιτητή τον ξέραμε από πριν. Από την ημέρα που τον έβαλαν να σφυρίξει το ματς… Ο Ολυμπιακός φέτος είναι μεγάλη ομάδα. Με παίκτη λιγότερο άλλαξε τα φώτα της Ρεάλ.
Ας βγει αν έχει τα @@ρια κάποιος που έβριζε τον Τζόρτζεβιτς το Μάη, να μας πει αν τα πιστεύει αυτά που έλεγε.
Αυτός ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ο Τζόλε απέδειξε για μία ακόμη φορά πώς όσο τα χρόνια κι αν περνούν παραμένει πάντα ένας τεράστιος παίκτης…
Ο Τζόρτζεβιτς πάντα ήταν και ακόμα είναι παιχταράς. Απλά είναι μεγάλος και δεν αντέχει να αποδιδει το ίδιο σε κάθε ματς που είναι βασικός. Σήμερα έδωσε ρέστα πάντως.
Ο προπατζής μου λέει το απόγευμα 0-2 ο Ολυμπιακός σήμερα…:lol: Ε και εγώ το ζαβό τον έπαιξα Χ2…Χαλάλι σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε στα ισα την κατευφημισμόν βασίλισσα και αν δεν είχε αποβληθεί ο Τοροσίδης το ματς το είχε στο τσεπάκι του πιστεύω…Σε 2 βδομάδες έχει την ευκαιρία να πάρει το αίμα του πισω…
προς τους φίλους γαύρους
οκ καλά παίξατε και μπράβο σας δυστυχώς το αποτέλεσμα μετράει και αυτό ήταν αρνητικο για σας για άλλη μια φορά άντε και γλύτωσαμε τόσο ρεύμα λόγω μη φωταγώγησης του μεγάλου λιμανιού
φίλε μου δημήτρη οκ καλή εμφάνιση αλλά όχι και η καλύτερη ελληνική στην ευρώπη μην τρελλαθούμε
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ πήγε οίδε και έχασε πανηγυρικά για άλλη μία φορά
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ρε παιδιά όταν παίζεις με την ρεάλ μέσα στο μπερναμπέου και την κερδίζεις 2-1 κλείνεσαι στην άμυνα και κάθεσαι εκεί δεν παίζεις και καλά επιθετικά για να σιγουρέψεις το παιγχίδι ενώ στην ουσία πας ξεβράκωτος στ΄αγγούρια…
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ σκληρό ποδόσφαιρο είδαμε σήμερα δεν μου άρεσε:-k
Το μονο που θα πω ειναι οτι σημερα με παιχτη λιγοτερο επι 84’, με κοντρα διαιτησια, με αντιπαλο την πρωτοπορο του ισπανικου πρωταθληματος που τυχαινει να λεγεται και Ρεαλ Μαδριτης ευχαριστηθηκα μπαλα απο τον Θρυλο. Ευχαριστηθηκα παθος, θεληση, ποδοσφαιρο. Με (αρκετη μεν) προσοχη θα περασουμε…
Ετσι παιζουν οι βαζελοι.Αυτο λεγεται αντιποδοσφαιρο
Για τα υπολοιπα δε σχολιαζω τιποτα…