Και για βασιλιάδες του Μέτσαλ τους Μάνογουορ
Αντικειμενικα δεν ειναι?:roll: :roll:
Επειδη βαρεθηκα το Βερντερ-Λατσιο θα μιλησω τωρα.
Χασαμε με 10 παιχτες μεσα στο Bernabeu και εχουμε παραπονο και πικρα.
Αυτος ο Ολυμπιακος ειναι πολυ διαφορετικη ομαδα.Λιγο ο Λεμονης,λιγο οι
νεοι παιχτες εχουν αλλαξει νοοτροπια στην ομαδα.Εγω σαν φιλαθλος του
Ολυμπιακου αυτο θελω να βλεπω.Ευκαιρια στο 89 με 10 παιχτες.
Μπραβο ρε μαγκες.
Οσον αφορα την Real εχω “τσακωθει” με πολλους φιλους της.Δεν δεχομαι
για βασιλισσα της ευρωπης μια ομαδα που τα αρχικα της κυπελλα ειναι δωρο.
Μην μιλησουμε για τα προεδρικα διαταγματα για γνωστο ποδοσφαιριστη τοτε.
Ειτε το θελουμε ειτε οχι ο Φρανκο υπηρξε.Η υπαρξη του αυτη επηρεασε πολλα
γεγονοτα.
Παιδια δεν χασαμε απο διαιτησια σημερα. Κυριως χασαμε γιατι παιζαμε με 10 απο το 13’. ΟΚ, ο ρεφερης επαιζε 60-40 Ρεαλ (το πεναλτυ δεν ηταν! -αλλα βγηκε αουτ) αλλα το βασικο ειναι οτι 10 του Θρυλου εναντιον 11 της Ρεαλ εχουν σοβαρο μειονεκτημα. Οπως και να το κανουμε εχει καλυτερους παικτες. Δεν μπηκε και η ρημαδα στις φασεις Τζολε, Νταρκο…
Ayto akrivws. Kai h AEK na epaize me 10 apo tin arxh sto Bernabeu kai na 'xane toso kai kales eykairies BOREI kai na exane…
κατσε ρε συ
καναν φαουλ,εκοβε τις φασεις του ολυμπιακου και δεν εδινε τιποτα
και θα ταν το ιδιο ο αγωνας αν ειχε μοιρασει και κανα 2 κιτρινες καρτες στους παιχτες της ρεαλ???
δεν μιλαμε για φαουλακια!μιλαμε για ΦΑΟΥΛΑΡΕΣ!!!ημαρτον δηλαδη
σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο το οτι παιζαμε με 10.
παντως για μενα η ουσια ειναι οτι πλεον ο ολυμπιακος εχει φτιαξει ομαδα.μπορει να παιζει εκτος εδρας και να κυνηγαει αποτελεσματα.αυτο οσο παρακολουθω ποδοσφαιρο δεν το χα δει ποτε απο τον ολυμπιακο!!!
και ισως ειναι η μοναδικη φορα τα τελευταια 10 και βαλε χρονια,που του χουν βγει τοσο καλες οι μεταγραφες!!
και μια ακομα διαπιστωση που την εχω κανει εδω και χρονια,οι ελληνες παιχτες δυστυχως ειναι για τα μπαζα!!
αμα ειχε κανα σεζαρ ακομη πισω και κανα ραουλ μπραβο θα ταν πολυ καλυτερα τα πραγματα.τεσπα.αρκετα η κλαψα.
εδω μεσα αν παιξει ετσι μπαλα ο ολυμπιακος την εχει την ρεαλ.
και μακαρι γιατι το αξιζει!!
Σωστο! Εδω διελυσε ολοκληρη Σεβιλλη με 1-4…
Μπραβο στον Ολυμπιακο για τη μεγαλειωδη εμφανιση του αποψε στο Bernabeu κοντρα στη Real Madrid.
Παντως ο Ολυμπιακος ειναι το γουρι της Real διοτι οποτε βρισκονται αντιμετωποι στον ιδιο ομιλο στο τελος
η Real Madrid κατακτα το Champions League! Ελπιζω να συμβει και φετος αυτο!
Οσο για τη ρεβανς στο Καραισκακη μην ξεχνατε οτι η Real Madrid θα ειναι διαφορετικη ομαδα με την προσθηκη
των Canavaro, Roben,Diara,Hainze… Ως τοτε λοιπον ψυχραιμια…
Κι ελεγα ποιος λειπει απο το θρεντ!
Ή μπορεί να αντιστραφούν οι ρόλοι και να γίνει η Real το γούρι του γαύρου, ο οποίος θα σηκώσει την κούπα…
#-o
Πριν από 2 χρόνια δεν πήρε τίποτα όμως, μην το ξεχνάς. Τέτοιο Θρύλο δεν έχω ξαναδεί. Τέτοια μπάλα και με 10, επίσης δεν έχω ξαναδεί. Κρίμα για αυτή την εμφάνιση. Πιστεύω το τελικό σκορ κρίθηκε σε μια ευκαιρία του Τζόρτζεβιτς (έπρεπε να μαρκάρει στο γκολ της ισοφάρισης πάντως…) όταν το σκορ ήταν 2-2 και ήταν στο τετ-α-τετ στα πλάγια, και όχι στο τέλος που πάντως δείξαμε ότι αξίζαμε πολύ περισσότερα. Όσο για τον επαναληπτικό…ελπίζω να βρω εισιτήριο!!!
Υ.Γ. ειδα πίσω από το τέρμα μας πανώ του βάζελου μαζί με της Ρεάλ… Μπάρτσα ρε…
Μην γίνεσαι βάζελος. Και σύ στην Ελλάδα, τα παίρνεις τα σφυριγματάκια σου σε σχέση με τις μικρότερες ομάδες.
Αμαν πια με τις θείες δίκες κτλ κτλ.
Σε άλλα νέα η ομαδάρα μας, κατάφερε το ασύλληπτο. Έπαιζε 80’ λεπτά με παίκτη λιγότερο μέσα στην έδρα της πιο αντιπαθητικής ομάδας και έδωσε την εντύπωση μέχρι κάποιου σημείου οτι παίζει με 11. Η εμφάνιση ήταν μεγαλειώδης και παρα την ήττα, επιτέλους ο ΘΡΥΛΟΣ δείχνει να φτιάχνει ανταγωνιστική ομάδα, που παίζει και φοβερό ποδόσφαιρο. Με τέτοια εμφάνιση μέσα στο Μπερναμπέου, το διπλό στο Ολίμπικο δεν είναι τόσο ανέφικτο.
Επίσης, η ¶ρσεναλ αν δεν κάνει κοιλιά πάει για πολλά φέτος. Αρχής γενομένης από την Κυριακή με το διπλό μέσα στο ¶νφιλντ (:!: :!: :!: ). Από τα περσινά έγινε συνήθεια.
Τέλος, o Γκαλέτι θα αφήσει εποχή. Λατρείες.
Γιατί γκρινιάζει ο Πηλαδάκης εννοείς;
βασικά αμφιβάλλω αν θα κάνει ποτέ Ελληνική ομάδα τέτοια εμφάνιση σύντομα. Ειδικά όταν οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες δικαιολογούν ακόμα την τωρινή τους ανυπαρξία με την παράγκα που υπήρχε στο Ελληνικό πρωτάθλημα πριν από 5 χρόνια…
Ξεκολλήστε μπας και παίξετε και καμιά μπάλα!
Το ματς εδώ θα είναι πολύ διαφορετικό. Θα είμαστε δίχως Τοροσίδη (πόσες αγωνιστικές τιμωρία είναι η απευθείας κόκκινη?) και λογικά αυτοί θα έχουν πάλι τους Ντιαρά και Καναβάρο. Επιπλέον έχω την εντύπωση ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού μας είναι ότι πρέπει για τα εκτός έδρας όπου έχουμε ανοικτούς χώρους, αλλά για τα εντός έδρας δεν έχω κυριολεκτικά καμία ιδέα για το πώς θα μπούμε σε ένα τέτοιο ματς. Εμπιστεύομαι όμως Λεμονή. Πανικός θα γίνει για τα εισιτήρια πάλι!
Νιώσαμε περήφανοι χθες (όταν έβαζαν το 4ο γκολ 4 της Ρεάλ με 1 δικό μας, δε με πείραζε καθόλου), αλλά το χθεσινό ματς πρέπει να γίνει παρελθόν και να κρατήσουμε όσα συμπεράσματα πρέπει να κρατήσουμε.
Με νίκη επί της Ρεάλ, αυξάνουμε πιθανότητες κατακόρυφα. Όχι για τους 7 βαθμούς που θα φτάσουμε αλλά γιατί στο Βέρντερ-Ρεάλ ίσως να έχουμε κηδείες!
To penalty den itan kai poly penalty pantws alla kai o Torosidis einai megalo gidi. Borouse na ton kopsei kanonika ekei pou itan kai kateytheian pige gia to travigma les kai paizei me ton Ergotelh kai o diaititis tha to pnige.
Απίστευτο σχόλιο!:lol:
Aκριβώς αυτό !
Βασικά το σχόλιο για την διαιτησία είναι το εξής : έξω παίζουν μεγάλους, μέχρι πρότινος μέσα έπαιζαν γαύρο αέρα.
Είναι τυχαίο νομίζετε ότι η καλή πορεία ήρθε όταν έφυγε η παλιά παραγκοομάδα (Ανατολ, Γκεό κτλ) κ η νέα έμαθε να παίζει με 11 ? Εγώ για καλό το βλέπω…
Σας ειπα οτι εχω ηδη κλεισει εισιτηρια για το ματσακι? :har:
Anamfisvitita to pistevw kai to pisteva apo tote pou ekane tis metagrafes tou o Olympiakos ti tha exei sigoura kalyterh poreia(kala tha mou peis den ginotan kai xeiroterh opote tha pw KALH. 3h h’ 2h thesi) giati pire PAIXTES, den pire apla enan kraxth(Karembe, Rivaldo) kai apo 'kei kai pera to xaos. O Galleti eimoun sigouros oti tha einai o kalyteros paixtis tous giati itan PRWTAGWNISTIS stin Atletico, toulaxiston ta proigoumena xronia se osa mats ton eixa dei eixe poly kalh apodosh. Tin krinw poly sofh tin epilogh anti na parei ena poly megalo onoma na parei 4-5 poly kalous paiktes. O monadikos pou nomizw oti den aksize ta lefta tou einai o Raul Bravo. Pote den itan vasikos kai as itan stin Real. Panta einai kalytera na pareis enan vasiko paixth apo mia mesaia/kalh omada enos kalou prwtathlimatos para enan paggiti apo mia apo tis koryfaies omades. Akoma kai stin Leeds United otan eixe paei daneikos ta eixe vrei polyyyyy skoura.
καλά μην τα ισοπεδώσουμε και όλα, είναι πολύ καλό αριστερό μπακ, που αναγκαστικά χρυσοπληρώθηκε, αλλιώς δεν ερχότανε. Θα βελτιωθεί κι αυτός μόλις πιάσει λίγο ακόμα πιο πολύ τον ρυθμό των άλλων. Πάντως βρίζεις τον Τοροσίδη (γίδι? τοσο πολύ αχώνευτος σου είναι?), ενώ το λάθος είναι του Μπράβο που δεν τραβήχτηκε έγκαιρα στην αρχή της φάσης για το τεχνητό οφσάιντ. Παίξαμε τρομερή μπάλα, έστω κ με 10. Εαν δεν έκανε τίποτα εκέι κ σκόραρε ο Νιστελροι κ έμενε ο Τοροσίδης στο ματς με σκορ 2-1, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την εξέλιξη του ματς. Μπορει να παίζαμε καλύετρα, αλλά μπορεί να κοιμόταν ο Θεός σε κάποια άλλη φάση κ να τρώγαμε τρίτο. ΔΕν έχει καμιά σημασία πλέον. Συμφωνώ με Karvou, ο τρόπος που παίζουμε είναι όντως πολύ καλός για εκτός έδρας, γιατί παιζουμε στην κοντρα κλείνοντας καλά το κεντρο. Εντός πρέπει να κάνουμε πιο πολλές φάσεις, αλλά νομίζω θα παίξει σχεδόν το ίδιο, αφού η Ρεάλ δεν έρχεται για να μην χάσει… Ολοι γήπεδο ρεεεεεεεεεεεεεεε