Oxi re,den ton antipathw alla ama deis to replay, to ksanaeida twra sto youtube, tha deis oti sigoura borouse na kanei kati kalytero, poly atsala efyge kai oute toso argos einai oute ge’ros. Twra gia ton Bravo, den lew oti einai kako back apla den pistevw oti aksize tosa polla lefta. Diladi eimai sigouros oti enas paixtis idias aksias stin Recrativo Ouelva tha ekane to 1/4 na ton parete. Alla etsi einai, otan eisai tosa xronia stin Real Madritis exei kai ena gero diapragmateytiko xarti otan einai na pareis metagrafh. Pantws krima, na elige ena 3-3 kai ola ok. Kai den kserw an to proseksate alla sxedon oles oi athlitikes efimerides milane me kala logia gia tin emfanish tou Olympiakou akoma kai aytes pou polles alles fores ton xleyazan se Eurwpaikes ittes. Kserete omws poia einai h diafora?? Oti opws tote aksize ton xlevasmo etsi twra aksizei h anagnwrisei mias poly kalhs kai aksias prospatheias.
Αναγνώριση από οπαδικές εφηερίδες άλλων ομάδων δεν θα έχεις που να σηκώσεις το Τσάμπιονς λιγκ το ίδιο :lol: . Αυτό φυσικά ισχύει κ για τις δικές μας οπάδικές σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Τον Μπραβο τον έφερε όπως λες, αλλά προκειμένου να παρεις καποιον απο την Ουέλβα όπως λες, μη γνωρίζοντας εαν θα σου βγει, καλύτερα εναν τετοιον. Πιστευω θα ανεβει αυτος ομως στη συνεχεια, δεν ειναι τοσο κακος.
τώρα αν πω εγώ πώς γίνεται να παίζεις γαμώ τις μπάλες και να τρως 4,θα γίνω κακός:p
λοιπόν,πολύ καλός ο γαύρος,έτσι όπως πήγαινε το ματς μπορούσε να πάρει το Χ,μπορούσε να το χάσει,όπως κι έγινε…ας μη λέμε τι θα γινόταν ΑΝ συνέχιζε με 11,δε μειώνει βέβαια αυτό το βαθμό δυσκολίας να παίζεις με παίκτη λιγότερο τη Ρεάλ εκεί μέσα.
αυτά περί κορυφαίας εμφάνισης ελληνικής ομάδας είναι απόηχοι του οργασμού των γαύρων,οπότε τα δικαιολογώ.η αεκ είχε πάρει Χ εκεί μέσα με μπόλικα γκολ και καλή μπάλα.
όσο για το τσουκου τσουκου μπολ που λέτε ότι έπαιζε ο παο,θα ρωτήσω το εξής:
αν από μόνο του έφερνε αποτέλεσμα,θα είχε πάρει το τσου λου ακόμα και η χέρενφεϊν.
οπότε καλό είναι να μην συγκρίνονται καν εμφανίσεις της πρώτης φάσης σαν τη χθεσινή με αυτές του παο πχ στους 4 με τον άγιαξ όξω ή ακόμα και του γαύρου στην πορεία με μπάγεβιτς το 99.
ο φετινός ολυμπιακός έχει δείξει φοβερό πρόσωπο (χθες) έχει δείξει και τραγικό (χαριλάου).
υπομονή…
Entaksei, s’agapaw rudolf. Eisai kai scorpionistis, ti allo…
οπως και το 2005-06 που το πηρε η μπαρτσελονα!!!χαχαχα:lol:
αδελφοποιηση!!!
Καλα είναι λιγο πολύ γνωστό ότι Ολυμπιακος και Μπάρτσα συμπαθιούνται παρα πολύ όπως και Παο με Ρεάλ (αν πω εγω τώρα κάτι για χούντα θα φανω κακός ε?? )
Ασχετο πρέπει να είναι η πρώτη φορά που με βρίσκει σχεδόν σύμφωνο ένα κείμενο του γνωστού “αντικειμενικού” δημοσιογράφου Χρήστου Κοντού :lol: … Ιδού :
Λαθος φιλε Samis ΟΣΦΠ και Μπαρτσα δεν εχουν κανει αδελφοποιηση οπως ΠΑΟ και Ρεαλ και ας δηλωνετε συνεχως συμπαθεια απο την πλευρα των οπαδων του ΟΣΦΠ. Οσον αφορα το θεμα της χουντας δεν με νοιαζει καθολου σπανια μπλέκω την πολιτκη με την μπαλα μπορει να ειμαι βαμενος οπαδος του ΠΑΟ και να γουσταρω τη ρεαλ αλλα δεν εχει αν κανει ποτε με οτι μπορει να πρεσβευε καποτε η Ρεαλ (Φρανκο) και ο ΠΑΟ μεχρι τη δεκαετια του 60 (πλουσιοι κατοικοι στη Λεοφωρο). Το να συσχετιζεις τη μπαλα με την πολιτικη στη σημερινη εποχη του επαγγελματικου ποδοσφαιρου ειναι τελειως ακυρο ελαχιστες ομαδες καταφερνουν να κρατανε τις αξιες τους και τα πιστευω τους (γιατι εχουν και τους αναλογους οπαδους) αλλα με δυσκολια και καποια στιγμη θα δεις και μη βασκο να παιζει στη μπιλμπαο οπως ηδη εχεις δει μαυρο παιχτη στη Λατσιο.
Οσον αφορα τον Θεο Χρηστο Κοντο λιγα τα λογια σας. Ο Παπανικολαου τι ειναι δλδ ??? Οποιος πειραζετε απο τον Κοντο και τον Παπανικολαου εχει κομπλεξ, χαβαλε κανουνε στην τελικη αλλα οταν μιλανε σοβαρα λενε απλα την αποψη τους σοβαρα. Κοντος και Παπανικολαου κανουν ευχαριστα τα πρωινα αμς στη ΕΡΑ με τους ομηρικους καβγαδες τους.
Ρε πρόσεχε τι γράφω, νομίζω ήμουν ξεκάθαρος, λέγοντας ότι εμεις με με Μπάρτσα συμπαθιόμαστε, δεν μίλησα για δελφοποίηση. Για την 10ετία του 60-70 δεν ξέρω να σου πω, το 79 γεννήθηκα κ λίγο δύσκολο να ξέρω, τα κοινά κοιτάζω κ απλά το πέταξα σποντίτσα για να σας την σπάσω λίγο κ όχι με κακή διάθεση. Για τον κο Κοντ΄’ο επίσης, λέω ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που με βρίσκει σχεδόν σύμφωνο. Τι χαλιέσαι καλέ? Δεν τον ειρωνεύτηκα, ουτε μιλησα για καναν αλλον. Τον να τον λεω ειρωνικα “αντικειμενικο” δεν ειναι ντε κ κακο ε?? Βαζελας είναι ο τυπος μεχρι αηδιας, και μας πικαρει ολη την ωρα. Αντίστοιχα ειναι ο Παπ,
δεν διαφωνω. Η ουσία είναι ότι δεν ποσταρα το μην αυτό για να σε εκνευρισω εσενα ή κάποιον αλλον. (Ολίγο πικάρισμα όσο του Rudolf που είπα για τα 4… χεχεχεχεχε)
Mακάρι η Ολυμπιακάρα να βιάσει στο Καραϊσκάκη βασιλικούς πρωκτούς πολυτελείας. Μπορεί…
σόρυ κιόλας,αλλά έχεις ξεφύγει με Λάτσιο και Ρεάλ ε…ποδόσφαιρο παίζουν και είμαστε στο 2007…
Δεν ξεχνώ δεν συγχωρώ.
Η Real χθες βραδυ στα πλαισια της primera division εκανε εναν υγειηνο περιπατο μεσα στο mestajia νικωντας
την Valencia με 5-1…:lol:
Και τωρα “θρυλε” ετοιμασου ερχεται η σειρα σου να συναντησεις τον πραγματικο Θρυλο του παγκοσμιου
ποδοσφαιρου…
Από sportaction
[B]Το παιχνίδι της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό είναι προ των πυλών, και τα προβλήματα δεν υπάρχουν μόνο στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και στις τάξεις των Ισπανών. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση τη Δευτέρα, μετά το πέρας της οποίας ανακοινώθηκε η αποστολή από τον τεχνικό της ομάδας Μπερντ Σούστερ. Εκτός αποστολής για τον αγώνς του «Καραϊσκάκη» έμειναν οι Γκούτι, Ρόμπεν, Ντούντεκ, Ιγκουαΐν, Μέτσελντερ και Σαλγκάδο.
Ο Γκούτι, αρχηγός της Ρεάλ, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα, ενώ Ρόμπεν και Ντούντεκ δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν καθώς βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας. Για λόγους που δεν είναι γνωστοί, θα μείνει εκτός αποστολής ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Επίσης, εκτός έμειναν και οι Σαλγκάδο και Μέτσελντερ χωρίς όμως να έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που αποτελεί γρίφο και μάλλον είναι απόρροια των πολλών παιχνιδιών που έχει παίξει η ομάδα της Ρεάλ μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.
Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχει ως εξής: Κασίγιας, Κοδίνα, Σέρχιο Ράμος, Μαρτσέλο, Χάιντσε, Πέπε, Καναβάρο, Τόρες, Γκάγκο, Ντρέντε, Μπαλμπόα, Σνάιντερ, Ρομπίνιο, Ντιαρά, Σολδάδο, Σαβιόλα, Ζούλιο Μπαπτίστα, Φαν Νίστελροϊ, Ραούλ.
*Ο σούστερ μετράει και δύο επιστροφές, που δεν είναι άλλες από αυτές των Πέπε και Σνάιντερ.
[/B]
Τουλαχιστον, δεν παιζει ο Γκουτι, κατι ειναι κι αυτό, αν τελικά ισχύει. Παιζει ομως ο Σνάιντερ, που είναι τρομερός παιχτης…
Ε τον Αντωνακη σημερα…
Πάει το ρεκόρ του Ολυμπιακού…
[SIZE=“4”]Λίβερπουλ Μπεσίκτας 8-0[/SIZE]
Καλο το Χ για τον Ολυμπιακο,ακομα 2ος μαζι με την Λατσιο ειναι.
Ειχαμε ωραια πραγματα σημερον.
Λιβερπουλ - Μπεσικτας 8 - 0 (και χατ τρικ ο Μπεναγιουν…!)
Το αλλο μπαμ της ημερας
Βαλενθια - Ροζενμποργκ 0 - 2 (με αποδοση 15 το διπλο.)
Στα αλλα
Λατσιο - Βερντερ 2-1
Πορτο - Μαρσειγ 2-1
Σαλκε - Τσελσι 0-0
Σαχταρ - Μιλαν 0-3
Σελτικ - Μπενφικα 1-0
Σημερα ημασταν για πολλα τεμαχια.
Και ευχαριστημενοι να ειμαστε
οντως για πολλα τεμαχια αυγα :roll:
Ενα μεγάλο μπράβο στο Τάσο Πάντο, το τι ειχε ακουσει πριν το ματς δεν λεγεται κ απο μενα φυσικά (θα φταρνιζοταν συνεχως). Ηρωας πραγματικά. Κι αλλο ενα μπράβο σε μας που ειμασταν στο γηπεδο κ βοηθησαμε οχι να φοβηθει η Ρεάλ, αλλα να μην τα παρατησουν οι δικοι μας. Δωσανε ολοι 110%. Τώρα στο ματς τι να πω, αυτοι οι τραυματισμοί μας σκισανε λίγο και χασαμε το ρυθμό μας, αλλα πάλι καλα που πηραμε αυτο το βαθμό που τον χρειαζομαστε. Συμφωνοι θα επρεπε να φαμε 2-3 αλλα να μας γελασει και μας μια φορά. Αν κ θα μπορούσαμε στο τελος να το χωσει ο Γκαλετι κ οχι να κανει πάσα. Μας βόλεψε κ το αλλο αποτελεσμα κ τωρα η Ρεάλ κυνηγαει στη Βερντερ. Για τη διαιτησια δεν μιλαμε κ πολύ, την εσπρωξε τη Ρεάλ (ειδικα εκεινο το φαουλ του Λουα Λουα στο τελος που το ειδε) οσο να ναι… Ρεάλ ειναι αυτή… Πάμε για διπλο στη Ρώμη!!! Πλήρης τότε.
Πάω να κάνω ένα τσάι γιατι με λύσσαξε στο πόνο ο λαιμός μου από τις φωνές…:?
στο φάουλ στο τέλος, έχει πλάκα, γιατί πλησιάζει τον αμυντικό ο Λουά Λουά και ο επόπτης σηκώνει τη σημαία πριν αρχίσει τη βουτιά ο αμυντικός. Τρελό γέλιο :lol:
Η πρόβλεψη μου ήταν 0-2. Ευτυχώς που διαψεύστηκα. Τι να συζητάμε. Πολύ τυχεροί. Στο τέλος, από την αμυντική μας τετράδα κανένας δεν προοριζόταν για βασικός στην αρχή της χρονιάς! (Άντζας, Σέζαρ, Μπράβο, Τοροσίδης και Ντομί εκτός). Άλλος ένας αγώνας με τον Μπράβο να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Καλό θα ήταν να μη μαζευτούν πολλές ακόμα τέτοιες συμπτώσεις.
Τάσος Πάντος Man of the match. Προσωπικά, το μόνο πρόβλημα του Πάντου, είναι το όνομα του και ότι έπαιζε στην Προοδευτική προηγουμένως, αλλιώς δε θα υπήρχε τόσος φόβος και αγωνία. Ξεχάστηκε από όλους φαίνεται ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια ο Πάντος είναι το βασικό δεξί μας μπακ σε πολλά ματς του Champions League (χρονιά με την 7αρα από Γιούβε μετράει για μισή, βασικός με Ντούσαν που έκανε ματσάρες και μόνο στο Λίβερπουλ τον πήρε και αυτόν η κάτω βόλτα, βασικός με Σόλιντ πρόπερσι, βασικός και πέρσι γιατί ο Ζεβλάκωφ τραυματίστηκε στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη με Βαλένθια). Και όμως όλοι λένε ακόμα “Που πάμε με τον Πάντο μωρέ?”. Τέλος πάντων…
Είμασταν για 3, φύγαμε με μηδέν. Τέλος καλό, όλα καλά. Στο τέλος τα χιλιόμετρα έδειξαν ότι τρέξαμε μόλις 5 km παραπάνω (5/10 ποδοσφαιριστές =500 μέτρα παραπάνω ο κάθε παίκτης). Και ερωτώ… Γιατί οι Έλληνες παίκτες κλατάρουν και είναι κουρασμένοι, ενώ οι άλλοι είναι φρέσκοι? (καλά, ειδικά για τους speakers -όπως μου υπέδειξε ο Cozy απόψε- οι Έλληνες παίκτες πάντα έχουν την κούραση νικήσουν, ενώ οι αντίπαλοι όχι:p)
ΥΓ. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε και ο Αρτσούμπι και ο Μενδρινός… Νομίζω ότι έχει πάγκο ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τόσο κακός ο πάγκος του…