Champions League

Το αστειο ειναι οτι εσεις κανετε σαν τρελοι επειδη απλως θα περασετε στην επομενη φαση, ενω μια τετοια προκριση για τον Παναθηναικο θεωρειται εντελως φυσιολογικη.

ακομα μιλανε τα βαζελακια :lol: :lol: τι να πεις απλα γελας . Πορεια και πορεια :lol: :lol: ε ρε παραμυθια τοσα χρονια που σαν πουλανε οι εφημεριδες σας και ο Τζιγγερακος και εσεις τα μασατε … καλα κανετε !!!

ον τοπικ

και η αλλη ομαδαρα καλα τα πηγε … 4αρα στην πορτο . αντε πιστευω να περασει και αυτη στους 16
[SIZE=“7”]
YOU’LL NEVER WALK ALONE !!!
[/SIZE]

Δεν ειμαι Παναθηναικος !

Α, δηλαδη αμφισβητεις τις πορειες και τα μεγαλα αποτελεσματα του ΠΑΟ ε ??

Μια φορα θα περασετε και εσεις στους 16… ΚΑΙ ? οι βαζελοι συνεχεια το εκαναν αυτο …

Βγαλε τα κοκκινα γυαλια και θα καταλαβεις οτι δεν κανατε και τιποτα συγκριτικα με το τι εχει καταφερει ο παναθηναικος!

Για πες ρε φίλε τι ακριβώς έχει καταφέρει ο Παναθηναικός γιατί είμαι λίγο χαζός και δεν καταλαβαίνω…

δεν γηνετε ρε μαν . γιατι ολες οι ομαδες μου (και οι δυο δηλαδη 8) ) ειναι κοκκινες και του λιμανιου . δεν παιζει να βγαλω τα γυαλια . :smiley:

ωρε συ night sky βρηκες και εσυ ατομοα να κανεις αθλητικη κουβεντα . για μενα το ποδοσφαιρο ειναι γενικα πλακα και θεαμα . αρα δεν πολυχαμπαργιαζω αμα πεις κατι κακο για γαυρο :stuck_out_tongue:

Μια φορα θα περασετε και εσεις στους 16… ΚΑΙ ? οι βαζελοι συνεχεια το εκαναν αυτο …

Δες τα αποτελεσματα της περιοδου 2001-2004, μεχρι που εφτασε, το οτι εχασε την προκριση στους 4 απο την μπαρτσελονα εξαιτιας της διατησιας (στο 3-1 του δευτερου αγωνα δεν εδωσε καθαρο πεναλτι στον ολισαντεμπε στο 88’) .

Ο Παναθηναικος τα ευρωπαικα διπλα τα ειχε για πλακα, οταν εσεις χανατε εντος εδρας απο την ροζενμποργκ και δεν μπορουσατε να ξεπερασετε μολντε και χεερενφεν…:stuck_out_tongue:

Ιστορια ΣΤ δημοτικου . :lol: :lol: :lol:

Τουλαχιστον αυτοι εχουν μια ιστορια να πουν (+ εναν τελικο !!! ), εσεις τι ??

Ε ρε γελια να σας κανει καμια πλακα η Βερντερ στο καραισκακη να δω που θα κρυφτειτε μετα…

δεν το επιασες μαλλον … Keep the κραξιμο τοσο ποναει :lol: :lol:

ελα μωρη ομαδααααααααααα

αλλα ακομα δεν μας ειπες τη ομαδα εισαι ρε γαμωτο??? :wink:

[SIZE=“5”]ΛΑΤΣΙΟ και ΗΡΑΚΛΗΣ !!![/SIZE]

[SIZE=“6”]ΕΛΑ ΡΕ ΗΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ !!![/SIZE] :smiley:

σωστος ο παικτης … συμπαθης ομαδα ο Ηρα απο μενα . εσυ ολα γαλαζια εεεε??:stuck_out_tongue:

Ναι , γαλαζιο ! :slight_smile:

γιατί τόσο κόμπλεξ ρε παίδες?
γιορτάστε,πανηγυρίστε,κάντε φιέστα για την (ενδεχόμενη) πρόκρισή σας,και μαγκιά σας,αλλά γιατί αμφισβητείτε τις ιστορικές πορείες του ΠΑΟ?ποιος ο λόγος?σε κάθε ποστ γαύρου αναφέρεται και η λέξη “βάζελος” ή “ΠΑΟ”.
δηλαδή,έλεος.πήρατε δυο διπλά,ένα Χ από τη ρεάλ,εγώ στη θέση σας θα γούσταρα,δε θα αμφισβητούσα παλαιότερες πορείες του ΠΑΟ.
μετά λέτε ότι γεμίσαμε “αντι-ολυμπιακούς”.

Ε τον γαυρο.Κι αλλο διπλο.
Μπραβο ρε τσακαλια,συγχαρητηρια,πραγματικα δεν περιμενα να παρει το διπλο ο Τακης και σημερα.
Αντε και με την πρωτη θεση:!:

Rudolf, dε φταίμε εμείς που τις Τρίτες και τις Τετάρτες όλη η Ελλάδα μόνο με εμάς ασχολείται:p

Όσο ποστάρουν στο τόπικ για το Τσάμπιονς Λιγκ, για να κάνουν όσα δε φτάνουν οι ομάδες τους κρεμαστάρια, τόσο θα ασχολούνται και μερικοί Ολυμπιακοί μαζί τους. Όσο προχωράει ο Ολυμπιακός, μην ανησυχείς, τόσο λιγότερο θα ασχολούμαστε με αυτούς :stuck_out_tongue:

έλα ρε συ,αφού κι εσύ το βλέπεις,είναι δυνατόν να ρωτάνε “θύμησέ μου τι πορείες έκανε ο βάζελος” και άλλα τέτοια?
άλλο θέμα η φετινή πρόκριση του ΟΣΦΠ,άλλο τι έκανε ο ΠΑΟ τα προηγούμενα χρόνια.
να μας πικάρετε για τίτλους,πρωταθλήματα,τζίγγερ ναι…αλλά για τις πορείες?δλδ ελεος…

τέσπα,συμφωνάω μαζί σου σχετικά με Ατρόμητο,θέλει προσοχή η όλη φάση τώρα…

Παρεπιπτωντος εκει που δεν ειχαμε καμια εκτος νικη μεσα σε 1,5 μηνα γιναμε η μονη ελληνικη ομαδα που εχει κανει 2 νικες εκτος στην ιδια διοργανωση.
Οσο για Night*sky δηλωνω υπευθυνα οτι εκτος του οτι ειναι γραφικος σε μουσικα θεματα ειναι γραφικος και γενικως και ειδικως και και και και :smiley:

Αν ειμαι γραφικος γιατι ακουω Μανογουορ, κραζω το νυ-‘μεταλ’ και θεωρω γελοιο οι γαυροι να λενε ‘‘ποιες πορειες μωρε…’’ για τον Παναθηναικο, ΝΑΙ τοτε ειμαι γραφικος !! :slight_smile:

Επιβεβαιωνεσαι :slight_smile:

Ναι το κραζω. Δεν το αρνηθηκα ποτε.

Και οι Ευρωπαιοι γαυροι εινια γραφικοι, τωρα που αρχισαν και τα ολε ολε! :lol: :stuck_out_tongue: :lol: