Champions League

OK, με αυτα που διαβασα εδω μεσα ειμαι πραγματικα πολυ περηφανος που δεν ειμαι Ολυμπιακος. Αυτο μονο, ΤΕΛΟΣ!

Ε βεβαια,οι γαυροι δεν εχουν συνηθισει σε τετοιες καταστασεις.Τα καημενα μου…:cry: :cry:

Δηλαδη ΤΙ ποιο γραφικο απο εναν γαυρο που να γκρινιαζει για τη διαιτησια !! ?? :lol:

#-o

Παοκτση μαζι σου !

Τα παραπάνω δύο ποστ

Σιγα εσυ , μεγαθηριο , του CHL …:lol: :lol: :lol:

Βασικα σαν Ηρακλειδης θα επρεπε να τραγουδας Ρεμο αντι να ποσταρεις σε αυτο το θρεντ.
Οταν βγεις ουεφα (για τσ λ δε το συζηταμε) ελα να τα ξαναπουμε.
Λατσιο λεει…Μ’αρεσει οταν οι “Ελληνες” λενε κερδισαμε και μιλανε για ξενες ομαδες!!!

Ετσι ρε,κατω το αθηναικο καθεστως:lightsabre: :lightsabre:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σωστός αγόρι μου.
[SIZE=“6”]ΝΑΙ ΜΩΡΗ LIVERPOOL!!![/SIZE]
Στα του γαύρου τώρα, μπράβο του, καθώς πήρε ένα σημαντικό διπλό χωρίς να παίξει καθόλου καλά. Ειδικά αυτά τα λάθη στο κέντρο…
Ρε παιδια, ο Λουα Λουα όμως δεν τεριάζει σε αυτό το σχήμα, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη θέση. Πχ στη θέση του τζόλε στον αγώνα με την Βερντερ (αν ο Λεμονής τον βάλει εκεί) θα τα πάει καλύτερα πιστεύω…
Και εξηγούμαι: Αυτή η κίνηση που κάνει πάντα ο Λουα Λουα να γυρνάει προς τα πίσω για να πάρει μπάλα, όταν παίζεις με ένα φορ δεν αποφέρει τίποτα, καθώς έτσι η περιοχή μένει κενή (κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι). Αν το σχήμα του Ολυμπιακού ήταν τέτοιο ώστε να παίζει δίπλα σε έναν άλλο φορ, θα φαινόταν πολύ καλύτερα…

Αντε παμε για το πρωτο τελικο ελληνικης ομαδας στο Τσου Λου επι δημοκρατιας:p

ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑ!Αντε καλως τη τωρα και τη Βρεντε Βρεμη(οπως θα λεγε κι ο Αλεφας ο τιτανας)…καλως τη 3-0:D

Οσο ακους nu-metal, αλλο τοσο Ηρακλης εισαι. Τουλαχιστον εχε τα @@ να παραδεχεσαι την πραγματικη σου ομαδα…

Εμεις να δεις…

Ρε θα στο πω ευγενικα αυτη τη φορα. Οτι παπαρια ακους εκει πανω καλο ειναι να μην την παπαγαλιζεις. Να χεις και μια δικη σου γνωμη ας πουμε. Δεν κανει κακο…

Ενας Night*Sky να γραφει για τους Manowar!

η Λατσιο δεν ειναι τα φασιστομουτρα της ιταλιας??

http://www.greektube.org/content/view/4569/2/

Όχι ότι ο Ολυμπιακός δε τα έκανε αυτά έτσι; Τα έκανε στην Ελλάδα . Respect στις πορείες του ΠΑΟ (Μπαρτσελόνα κτλ), θέλουμε πολλά ψωμιά για να τους φτάσουμε αλλά αυτό με το Γουέμπλευ ήταν μούφα. Σόρρυ κιόλας.

To ξερω οτι ειστε πολυ περηφανοι για μενα!!:stuck_out_tongue:
ΟΚ, το παραπανω ποστ μου ηταν εσκεμμενα πολυ υπερβολικο αλλα οχι περισσοτερο απο καποια αλλα που διαβασα…

Βασικα συμφωνω με αυτο:

Αλλα εδω βλεπεις το μεγαλειο:p :

Το ξερω οτι και ο Δημητρης και ο Φιλιππος κανουν πλακα και ισως απαντανε με αναλογο υφος στον συγκεκριμενο “διαλογο” αλλα επετρεψτε μου να γραψω και γω 2 πραγματακια και να γινω περαιτερω γραφικος!:smiley:

Αφου θεωρειτε την πορεια προς το Wembley “στημμενη” (αν και διατηρω τις αμφιβολιες μου κατα ποσον οι Αγγλοι της Εβερτον δεν εδωσαν τα παντα για να περασουν…) αφηνω εξω το ισχυροτερο κατα τη γνωμη σας χαρτι του ΠΑΟ και προχωραω:

Διακρισεις ΠΑΟ:
1984-1985: Ημιτελικα Πρωταθλητριων, αποκλειστηκε απο Λιβερπουλ.
1987-88: Προημιτελικα ΟΥΕΦΑ, αποκλειστηκε απο Μπριζ αφου προηγουμενως ειχε αφησει εξω τη Γιουβεντους!!!#-o
1991-92: Προημιτελικα Τσαμπιονς Λινγκ σε Ομιλο με Σαμπτορια, Ερυθρο Αστερα, Αντερλεχτ.
1995-96: Ημιτελικα Τσαμπιονς Λινγκ αποκλειστηκε απο τον πρωταθλητη κοσμου και ευρωπης Αγιαξ. (και ενω ειχε νικησει εκτος τον Αιαντα ο οποιος ηταν αητητος στην εδρα του για 3,5 χρονια…)
2001-2002: Προημιτελικα Τσαμπιονς Λινγκ, αποκλειστηκε απο Μπαρτσελονα εχοντας περασει πριν απο 2 ομιλους! Μαλιστα στον πρωτο ομιλο τερματησε πρωτος με αντιπαλους την Αρσεναλ, την πρωταθλητρια Γερμανιας Σαλκε και την ισπανικη Μαγιορκα.
2002-2003: Προημιτελικα ΟΥΕΦΑ, αποκλειστηκε απο την μετεπειτα κατοχο Πορτο.

Διακρισεις ΟΣΦΠ:
1992-93: Προημιτελικα Κυπελλουχων, αποκλειστηκε απο Ατλετικο ενω στην προηγουμενη φαση ειχε αφησει εξω τη Μονακο.
1998-99: Προημιτελικα Τσαμπιος Λινγκ, αποκλειστηκε απο Γιουβεντους ενω ειχε προκριθει πρωτος απο ομιλο με Αγιαξ, Πορτο και Δυναμο Ζαγκρεπ!!

Αυτα τα ολιγα εχει πετυχει λοιπον ο Παναθηναικος…

Με συγχωρεις φιλε μου που το ποσταρα εδω αλλα οπως βλεπεις οι περισσοτερες και μεγαλυτερες διακρισεις του ΠΑΟ ειναι στο Πρωταθλητριων/Τσαμπιονς Λινγκ…

Τωρα το ποιοι εκαναν κραμασταρια οσα δεν εφτανε η δικη τους ομαδα χρονια τωρα πιστευω ειναι σαφες. Εδω εχουν χαρακτηριστει καφενεια ομαδες οπως η Λιβερπουλ, ο Αγιαξ, η Αρσεναλ, η Πορτο, η Γιουβεντους, ολες οι κατα καιρους πρωταθλητριες Γερμανιας (Μπαγερν, Σαλκε, Αμβουργο, Στουτγκαρδη) μονο και μονο επειδη αντιμετωπισαν τον ΠΑΟ…#-o
Αλλα κατα τ’αλλα η Λατσιο ειναι η μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου (οπως και η Σεβιλη:p ) και το διπλο στην Ιταλια (μαγκιας σας) το επικοτερο που εχει επιτευχθει ποτε!#-o Αληθεια, θυμασαι καθολου τις πορειες της Λατσιο στην Ευρωπη τα τελευταια χρονια? Αν ναι, θυμησε μου σε παρακαλω πολυ την τελευταια της μεγαλη διακριση και αν ηταν πιο σημαντικη απο αυτη του Παναθηναικου… Θυμησου επισης αν μπορεις τι εγινε περσυ στην Ιταλια για να φτασει η Λατσιο να παιξει Τσαμπιονς Λινγκ φετος…

Προς Θεου, δεν θελω να πω ουτε οτι η Λατσιο ειναι καφενειο, ουτε οτι ο Θρυλος ειναι τυχερος, δεν ειμαι γαυρος εγω. Απλως καλο ειναι να μην ξεχναμε ποιοι ειμαστε, να σεβομαστε ο,τι εχουν πετυχει κατα καιρους και καποιοι αλλοι λιγοτερο αγαπητοι σε εμας και τελος ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Δεν νομιζω οτι αμφισβητησε κανεις την πολυ καλη σας παρουσια φετος οπως και εκεινη του 99. Ξανα μαγκια σας και μπραβο σας. Απο εσας ομως υπαρχει μια απιστευτη ταση αμφισβητησης και χλευασμου του ΠΑΟ… Και καλα δεν σας νοιαζει αν αλλοι πετυχαν πολυ περισσοτερα πριν απο εσας αφου πλεον μπορειτε(?) να τα κανετε και σεις. Προβλημα σας.

Ευχαριστω για την υπομονη σας και καλη διασκεδαση!!:drunk:

Θα γινω πχιο γραφικος απο εσενα: :stuck_out_tongue:

1. Ναι αλλα τοτε πηγαινες προημιτελικα με 2 προκριματικους. Οποτε παιξατε με 2 μετριες ομαδες και περασατε. So what, στον ομιλο τα θαλασσωσατε…

2. Θυμασαι με ποιους ειχατε παιξει μεχρι τα προημιτελικα? Χαϊντουκ στα προκριματικα, Ααλμποργκ (που πηρε τη θεση της Δυναμο Κιεβου που σας ειχε κερδισει), Ναντ, Πορτο στον ομιλο, και Λεγκια στα προημιτελικα. Σιγα το πραμα…

3. Ναι, φτασατε προημιτελικα με αντιπαλους τη Γκοριτσα (η οπως αλλιως τη λεγανε αυτη που κερδισατε στην παραταση) και τη Λιμπερετς. Σιγα το πραμα, part 2…

Πως δεν εβαλες και την περσινη υπερπροσπαθεια με Ζαποριζαζα, Μλαντα, Χαποελ, Ραπιντ Βουκουρεστιου?:lol:

Ο κόσμος μας έχει 4 διαστάσεις. Μία από αυτές είναι και ο χρόνος. ΑΥΤΗ τη στιγμή, αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός, ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει. Ούτε ο τωρινός ΠΑΟ, ούτε η τωρινή ΑΕΚ, ούτε καμία άλλη Ελληνική ομάδα. Καμία δεν έχει την ποιότητα αυτή τη στιγμή για να διεκδικεί πρόκριση στην επόμενη φάση.

Συγγνώμη, αλλά το να κάθονται κάποιοι να ασχολούνται με τις πορείες των προηγούμενων ετών, για να μας πείσουν ότι δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι, που η ομάδα μας παίζει αυτή τη στιγμή ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, σε λόγική μου θυμίζει απόψεις του στυλ “Γιατί ακούτε Mastodon του 2006, όταν υπάρχουν οι Metallica που έβγαλαν δισκάρες πριν από 15 χρόνια”. Το ίδιο άκυρο το θεωρώ και τώρα.

ΥΓ. Δεν είδα κανέναν να μιλάει για επικό διπλό στη Ρώμη. Ίσα ίσα, οι περισσότεροι Ολυμπιακοί κάναμε λόγο για μέτρια μπάλα από την ομάδα μας. Ούτε είδα να εκθειάζει κανείς τη Λάτσιο. Ίσα ίσα, βλέπω μια ομάδα που έχει μαζέψει 6 πόντους στο Τσου Λου να πρέπει σώνει και καλά να τη βγάλουμε άχρηστη. Το ίδιο και τη Βέρντερ, το ίδιο και τη Ρεάλ…

Γιατι ειπε κανεις να μην ειστε περηφανοι?:-k Βεβαιως και να ειστε γιατι αυτη τη στιγμη πατε να πετυχετε σπουδαιια πραγματα!:thumbup: Ομως απο εσας βγαινει μια ταση χλευασμου αυτων που εχει πετυχει ο ΠΑΟ που σε καμια περιπτωση δεν ειναι λιγοτερο σημαντικα απο αυτα που κανετε εσεις τωρα… Αν δεν θελατε να πας πεισετε πως ο ΠΑΟ δεν εχει κανει ποτε τιποτα και ολα ηταν θεμα τυχης και συγκυριων ενω τωρα ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια της ανθρωποτητας που μια ελληνικη ομαδα κανει πραγματικα κατι μεγαλο ειμαι σιγουρος πως η παραπανω συζητηση δεν θα ειχε γινει ποτε.

Και οσο για το παραδειγμα σου, πιο πολυ ειναι σαν να λετε εσεις καλα, τι δισκαρες βγαζουν τωρα οι Mastodon, μιλαμε πατανε κατω ΟΛΕΣ τις πατατες που εχουν βγαλει κατα καιρους καποιοι τυχαρπαστοι με το ονομα Metallica… Ποιο justice και ποιο master of puppets ρε, Blood Mountain ρε απιστοι!! Δεν εχει ποτε ξανα βγαλει κανεις αλλος τετοιο!#-o :-k :-k

ο κάρβου είναι το δεύτερο ακάουντ μου. τέλος. λεπόν. δεν μαρέσει το ύφος της συζήτησης. χαλαρώστε όλοι. καλά πάει ο γαύρος, όμορφη μπαλίτσα μπράβο του. πάγκο δεν έχει κ φαίνεται στο πρωτάθλημα.

επίσης : όταν στο τέλος πάρει κάποιος εκτός του γαύρου τι φετινή κούπα, αν καταφέρετε οι γαύροι και δεν γράψετε ένα από τα παρακάτω, εγώ σας δίνω όλα μου τα cd, τον angmar και τον cozy δώρο και το moderation…

“ποιο πρωτάθλημα μωρέ, στην Ευρώπη φαίνονται οι ομάδες και εμείς φέτος…”

“έχουμε πάρει 10, ας πάρει και κανένας άλλος.”

“το δώσαμε/χαρίσαμε” κτλ κτλ

επίσης τα ίδια θα ακουστούν αν ΑΕΚ ή ΠΑΟ πεταλώσουν τον Γκαλέτι και τους κομπάρσους του (μόνο ΓΚαλέτι Τζόλε υπάχουν. και Άντζας…)

η μπάλα αλλάζει χρονιά με τη χρονιά. τα επιχειρήματα από την Α εθνοσυνέλευση δεν στέκουν.

και για να κλείσω

ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας

ο ΠΑΟ είναι η πιο ευρωπαϊκή με τις μεγαλύτερες πορείες και η πιο σταθερή έξω

και η ΑΕΚ του Μποάγεβιτς έχει παίξει την καλύτερη μπάλα έβερ.

ο καθένας μας κάτι έχει και πορεύεται. Εκτός από τα ΠΑΟΚια που θέλουν συνεχώς τα λεφτά του κράτους

ε,τωρα,σε τοπικ champions league να λεμε για παοκ…νταξ…

έβαλα το σχόλιο για να μπορεί να συμμετέχει και ο κρυφοΑεκτζης από πάνου…

Το έχω πει από πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ότι είναι καλό για το πρωτάθλημα να το πάρει κάποιος άλλος και δε με πειράζει να μη το πάρει ο Ολυμπιακός (εφόσον όμως μπουν φέτος οι βάσεις για κάτι καλό που θα σαρώσει τα επόμενα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την Ευρώπη ήδη την πετυχαίνουμε :stuck_out_tongue: )