Champions League

Δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της είναι φασίστες μουσολινικοί. (δεν λέω ότι είναι όλοι, αλλά οι περισσότεροι).

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του. Όσο λιγότεροι φασίστες οπαδοί παίζουν στον επόμενο γύρο, τόσο το καλύτερο.:smiley: :smiley:

Έχεις δίκιο και μάλιστα και η Ρόμα έχει κάποιους φασίστες οπαδούς. Η μόνη ομάδα στην Ιταλία που δεν έχει φασίστες οπαδούς είναι η θεά Λιβόρνο.

Ναί…

Χλευασμος για την ευρωπαϊκη ιστορια του ΠΑΟ ειναι χαζο να υπαρχει. Προφανως πετυχε πραγματα, ειχε σοβαρη παρουσια εξω (ολα αυτα μεχρι και το 2002 ομως, ετσι?) και κερδισε Γιουβεντους, Αρσεναλ, Αμβουργο, Σαλκε κτλ. Η αληθεια ειναι ομως οτι πρωτοι ΕΣΕΙΣ οι βαζελοι θεοποιησατε πορειες στους 8 για να δικαιολογησετε την ανυπαρξια σας στην Ελλαδα, οπου ΠΑΝΤΑ εφταιγε ο διαιτητης. Οποτε ο οποιος χλευασμος για τις πορειες μαλλον προερχοταν ως απαντηση στο “Ποιο 1-4 με τον στημενο το Μπριακο, εμεις πηγαμε στους 8 του Τσου Λου”…

Εγω περιμενω να δω τον φετινο Ολυμπιακο στα ντερμπι και ακομα δε λεω κουβεντα. Η αρχη παντως εγινε την πρωτη αγωνιστικη οπου σε ενα αναμενομενα μετριο ματς ηταν η μονη ομαδα που εφτασε κοντα στο γκολ 3-4 φορες. Πιστευω γενικα οτι ο φετινος Ολυμπιακος θα πεταει στα μεγαλα ματς και θα δυσκολευεται με οσες μικρομεσαιες ομαδες κλεινονται για το “Χ”. Επισης δεν θεωρω οτι επειδη καναμε δυο διπλα γιναμε αυτοματως ευρωπαϊκη υπερδυναμη. Αυτο που με εχει χαροποιησει πιο πολυ εξαλλου, ειναι οτι σε 3 εκτος εδρας βρεθηκαμε πισω στο σκορ και ειχαμε το σθενος να το γυρισουμε εκει που αλλες χρονιες θα μετραγαμε 3αρες. Αυτα προς το παρον…

Γαμω! Καλα περναμε, θενκς που μου κρατας παρεα!!:stuck_out_tongue: Παμε λοιπον:

1.Σε αυτο εχεις ψιλοδικιο. Η πιο σοβαρη ομαδα που περασαμε για να μπουμε στον ομιλο ηταν η Γκετεμποργκ. Ομως δεν μπορεις να πεις οτι στον ομιλο τα θαλασσωσαμε ρε:( . 4 Χ φεραμε εντος-εκτος με Αντερλεχτ και Σαμπτορια (πρωταθλητρια Ιταλιας ε) και χασαμε στο Βελιγραδι ελεω μιας ελεεινης διαιτησιας και ενος ανυπαρκτου πεναλτυ… Μονο στην Αθηνα με τ’αδερφακια σας τα καναμε σκατα!

1. Σ’αγαπαωωωω!!!:smiley: Βασει του ανωτερου Κρισπιου θεωρηματος που διατυπωθηκε κατα τον αιωνα της Ολυμπιακης Αναγεννησης, τεκμεραινονται ευλογως τα ακολουα:
    Χαϊντουκ=Ααλμποργκ=Ναντ=Πορτο=Λεγκια=ΜΗΔΕΝ

Στην ανωτερω εξισωση μπορουμε να αντικαταστησουμε τους εξης συντελεστες:
Δ.Ζαγκρεπ αντι για Χαϊντουκ (πρωταθλητριες Κροατιας αμφοτερες)
Μονακο αντι για Ναντ (πρωταθλητρια Γαλλιας τοτε που εφτασε και αυτη στους “4”)
και Πορτο αντι για… Πορτο!!! (εεεεελα)

Οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα πως ο Ολυμπιακος στην ουσια δεν εχει κανει ακομα στην 70χρονη και βαλε ιστορια του ΚΑΜΙΑ απολυτως σοβαρη πορεια αφου η μονη αξιολογη ομαδα που εχει καταφερει να αποκλεισει ειναι ο Αγιαξ!!:stuck_out_tongue:

ε?ε? σ’αρεσε? Νιανια νια νια νια:har:

3.Ναι αλλα περα απο τα μεγαθηρια που αναφερεις αφησαμε εξω και τις διαστημικες Φενερμπαχτσε (4-1 στη Λεωφορο), Αντερλεχτ (3-0 στη Λεωφορο) ενω ειχαμε παρει και διπλο στο Οπορτο απο το καφενειο του μαλακομουρινιο πριν αυτοκτονησουμε στην εδρα μας! Αλλα ξεχασα, σ’εκεινο τον επαναληπτικο ειχαμε κρατησει δυναμεις για να καταφερουμε στη συνεχεια να χασουμε πιο θεαματικα το πρωταθλημα…#-o

Την περσινη μεγαλειωδη κατα τ’αλλα πορεια μας δεν την εβαλα μεσα γιατι δεν τη θεωρω καν… πορεια! Σταματησε στους 32. Απο προημιτελικα και μετα το θεωρω σοβαρο… Τετοιες πορειες σαν την περσινη τη δικη μας κανει ακομα και η ΚΝΕ!!!
(α, και μην υποτιμας την Μλαντα, απο αυτους κινδυνευει η ΑΕΚ φετος!:stuck_out_tongue: )

[SPOILER]Οχι ρε, σε προκαλω, αν μπορεις γινε πιο γραφικος τωρα…

[SPOILER]:har: :har:

:drunk: [/SPOILER][/SPOILER]

Μα ο Ολυμπιακος οντως δεν εχει κανει ΚΑΜΙΑ σοβαρη πορεια στην Ευρωπη. Η μονη πορεια που θεωρουμε εμεις σοβαρη ειναι η συμμετοχη σε τελικο (χωρις τανκς και χουντες, ε! [-X). Μεχρι τοτε θα παιρνουμε το πρωταθλημα…

Ειδες που τα καταφερα?:stuck_out_tongue:

Δεν τα καταφερες![-X Ξαναπροσπαθησε!!:stuck_out_tongue:

Δε με νοιάζει ούτε ο γαύρος,ούτε ο βάζελος ε!
Μόνο η Barcelona! και δεν πάμε καλά…:frowning:

Επίσης δεν είμαι καθόλου γκαντέμω Τόλκι! Το αντίθετο μάλιστα! :expressionless:

:-k :-k
Εξασφαλισμενη ειναι η πρωτια στον ομιλο. Εκτος αν εννοεις στο πρωταθλημα…

Ναι στο πρωτάθλημα αναφέρομαι… απλά…είναι αργά… και είναι γνωστή η αφηρημάδα μου… :oops:

Όπως επίσης πολύ γνωστό είναι … πως είμαι γουρλού Τόλκι!

H γκαντεμια ειναι κολλητικη.Κανε τους υπολογισμους σου και θα καταλαβεις :stuck_out_tongue:

Ξέρω το αντι-spell!! Αλλά επειδή έπιασα το υπονοούμενο δε σου το λέω! :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλο…Ναι ρε,ειμαι υποκινουμενος

:lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν εισαι υποκινουμενος. Απλα μερικες φορες φαινεται οτι αυτα που λες δεν ειναι η δικη σου γνωμη…

Μια και έγινε συζήτηση προηγουμένως, βρήκα και κατέβασα δύο πολύ ενδιαφέροντα βίντεο για την περιβόητη πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Γουέμπλει.
Είναι από την εκπομπή Φάκελοι του Παπαχελά και παίρνει συνέντευξη από την γυναίκα του Παπαδόπουλου. Όποιος ενδιαφέρεται να τα δει ας το πει να του τα ανεβάσω σε rapidshare. Είναι μικρά σε μέγεθος, 23 mb.

Μην κανεις τον κοπο ωρε.Εχει ηδη ποσταριστει το λινκ απο το γιουτιουμπ

Αφήστε τα αυτά, ο Σωκράτης την έβαλε να τα πει.

Ακομα σταχτη ριχνετε μετα απο 35 χρονια… γιατι τοσο κομπλεξ ρε παιδια…γιατι ???

Σταχτη = αληθεια?
θες να σου δωσω τη διευθυνση του πρακτοριου του Ανθιμου Καψη που ειναι στη γειτονια μου να σου πει την αληθεια?Αν το ακουσεις απο παιχτη που αγωνισοταν τοτε στο Παναθηναικο τι θα πεις μετα?

Οτι ψαχνετε ακομα τα παντα συνεχως μιλατε για αυτο. Τουλαχιστον οι φιλοι του Ολυμπιακου τοτε ειχαν βγαλει πανο που ευχοτανε καλη επιτυχια στον ΠΑΟ. Πειτε οτι θελετε τωρα. Οτι και να πειτε δεν αναιρει την επιτυχια αυτη.

Αν ειχαμε χουντα και σου βαζανε το πιστολι στο κροταφο κι εσυ με φανελα του γαυρου θα εβγαινες :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol:

Κωλοβαζελοι πατακος Παπαδοπουλος και Ιωαννιδης, γαυρος ο Παναγουλης…#-o :lol: