Νταξ,το ξαναγράφω,τελευταία φορά
[SIZE=“6”]ΕΛΕΟΣ[/SIZE]
ακούμε και πιστεύουμε το δεσποινάκι δηλαδή?
νταξ,και οι φοιτητές κάλεσαν το άρμα μάχης για να τους βγάλει από μέσα.
βοήθεια ζήτησαν.
Νταξ,το ξαναγράφω,τελευταία φορά
[SIZE=“6”]ΕΛΕΟΣ[/SIZE]
ακούμε και πιστεύουμε το δεσποινάκι δηλαδή?
νταξ,και οι φοιτητές κάλεσαν το άρμα μάχης για να τους βγάλει από μέσα.
βοήθεια ζήτησαν.
Αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο. Σκεφτείτε πόσο προωθούσε η χούντα τον αθλητισμό μπας και δώσει χαρά στον κοσμάκη…
Εκείνη τη χρονιά έτυχε να`ναι ο Παναθηναϊκός…
Αν ήταν ο ΟΣΦΠ δεν το αποκλείω οι συνταγματάρχες να έκαναν το ίδιο…
Μιλαν - Σελτικ 1-0
Σαχταρ - Μπενφικα 1-2
Ενταξει, χασαμε αλλα περασαμε αφου οι κατεστραμμενοι οι Ουκρανοι τα εκαναν ομελετα μεσα στο σπιτακι τους με τους πελατες!! (Το παιδι του Πειραια νομιζω δεν επαιξε καθολου).
Για δευτερη συνεχη φορα στους “16” και τωρα μια ευκολη κληρωση (πχ ΟΣΦΠ) και φυγαμε για 8αδα!!!
Ρε σιχαμενο Σκωτσεζι τοσο πολυ σε τσουζει ο ΘΡΥΛΟΣ???
Ευχομαι να κληρωθουμε μαζι και να σας σκισουμε τα κιλτ!!!
Οσο για Σελτικ δειχνει κι αυτη ποσο κωλοφαρδη ειναι.Σαν τον βαζελο δηλαδη.Ουνα φατσα ουνα ρατσα.
:lol: :lol:
Θοργκαλ το πιστευεις βλεπω οτι θα την κερδισουμε τη Βερντερ (και βεβαια οτι η Ρεαλ δεν θα κερδισει τη Λατσιο). Χαιρομαι λοιπον που και οι φιλοι Παναθηναϊκοι πλεον αναγνωριζουν το μεγαλειο του φετινου Ολυμπιακου!
Ως 2η η Σελτικ θα κληρωθει οπωσδηποτε με καποιον 1ο.
Δεν θα προλαβετε!! Θα τις εχουμε ηδη σηκωσει και θα εχει δωρο-εκπληξη!!:naughty:
Και βεβαια το πιστευω! Αλλωστε παραδεχομαι πως η Σελτικ εχει κατα καιρους αποδειχτει αρκετα τυχερη οσον αφορα τον συνδιασμο αποτελεσματων των αλλων ομαδων που την ενδιαφερουν. Αρα γιατι να μην γινει και αυτο και να παιξουμε με την πιο ευκολη ομαδα του θεσμου?
Κι εγω λεω μακαρι να πεσουμε με τη Σελτικ παντως. Εχουμε καλη προϊστορια στο Χαμντεν Παρκ. Δεληκαρης…
Ε, αμα θελει η νυφη (εσεις) κι ο γαμπρος…
αλλοι φοράνε τη φούστα όμως :lol: νυφούλες Σκωτσέζες… χαχχαχα
Pame re olympiakara 1 me bremen na klisun merika stomata
ade kai kamia kali metagrafi vlepe delgado .kali synexeia kai se OLES tis ellinikes omades
Διπλο μες τη μαδριτη Λατσιο ολε ολε !!!
Αποκλειστηκαμε αλλα ας χαρω και εγω τελευταιο παιχνιδι που ειναι…
Επειδη ομως ο Ολυμπιακος δεν προκειται να χασει, θες μια απλη νικη…
8O ρε θεε που εισαι και δν σε ανακαλυψα?? κ εγω εχω μεγαλο κολλημα με τους κελτες και την ιρλανδια (λογω και ιδεολογιας αλλα και γκομενας) αν και ολυμπιακος. παντως δεν βλεπω να προχωραμε φετος [-X
Αυτο θα πει σωστη προβλεψη και αναλυση της ικανοτητας ενος παιχτη…
Η ομαδαρα πρεπει να κανει ενα μεγαλειωδες διπλο στη Μαρσειγ για να περασει ειδαλλως παιζει να μεινει και τεταρτη…
2/5 δεν ειναι και ασχημα…
Με τη διαφορα οτι εχουμε 8 βαθμους και μπορουμε να μεινουμε εκτος.
Αν θυμαμαι καλα και με 10 εκτος δεν ειχαμε μεινει μια χρονια?
Με 8 μενουμε σιγουρα εκτος, με 9 σιγουρα περναμε. 10 βαθμους ειχαμε το 04/05 με Μπαγεβιτς που αποκλειστηκαμε απο τη Λιβερπουλ…
Kαλα εδω εχω γινει ρομπα διεθνως, εσυ τωρα με ανακαλυψες?:lol:
Αν και ειμαι περισσοτερο "Σκωτσεζακι"αλλα οι Ιρλανδοι ειναι αδερφια!!!:respect:
[SPOILER]Τον παιρνει η Ρεϊντζερς:evil:
Ασυστολως!!:D[/SPOILER]
Μην μου πεις οτι η κοπελα σου ειναι Ιρλανδεζα?8O Πω ρε, κατι τυχεροι ανθρωποι που υπαρχουν…:-s
Να τη χαιρεσαι μεγαλε!!:thumbup:
Α, οταν λες “παντως δεν βλεπω να προχωραμε φετος” αναφερεσαι στη Σελτικ? Μπερδευτηκα…:-k
δυστυχως στη σελτικ αναφερομαι . δεν μου πολυαρεσει φετος να πω την αληθεια, αλλα το χαρηκα τρελα που περασε 8)
άγχος… πολύ άγχος…
Πάμε ρε ΘΡΥΛΕ!!!
[CENTER]Κοβασεβιτς
Λουα Λουα ------------------------------ Γκαλετι
Στολτιδης -----------Πατσα
Λεντεσμα
Παντος — Ζεβλακοφ — Αντζας — Τοροσιδης
Νικοπολιδης[/CENTER]
Γραφτε ιστορια!!