Κλαζμένος εδω πέρα , δηλαδ΄λη όσο δεν πάει. Και ακόμα δεν το χωραει ο νους μου. Πόσο τεραάστια ομάδα. Και κανενας δεν ανέφερε τον ΠΑΟ ρούνξτολφ, μόνος σου άρχισες να χτυπιέσαι. Ουφ, όπιιπς εχεις τη μύγα.
δεν είπα ότι τον ανέφερε κάποιος:roll:
Kia meta ka;ti s " mnh anaferete ton paanthinako." telows pantwn.
Μ:!: :!:
Από το blog του Paparazzi στο contra:
Μία συγγνώμη στον Τάκη Λεμονή. Από όλους. Καταρχάς, από τον κόσμο που στο άκουσμα της είδησης πως ο Ελληνας τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο δυσανασχέτησε. Μία δεύτερη συγγνώμη ξανά από τον κόσμο που μετά το 1-1 με τη Λάτσιο στο πρώτο παιχνίδι, έσπευσε να βγει στα ραδιόφωνα και να κατακρίνει τον Λεμονή, βγάζοντας βιαστικά συμπεράσματα. Μία τρίτη συγγνώμη που πολλοί τον έστησαν στα 11 βήματα πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέρντερ στη Βρέμη και περίμεναν πως και πως το στραβοπάτημα για να τραβήξουν τη σκανδάλη και να αρχίσουν τις συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του.
Μία συγγνώμη και από όλους όσους περιτριγυρίζουν τον Ολυμπιακό και είτε είναι ενεργοί είτε παρακολουθούν τα τεκταινόμενα απ’έξω (ναι καλά σκεφτήκατε… κι εμένα το μυαλό μου σε αυτό το όνομα πήγε), που έσπευσαν και αυτοί με τη σειρά τους να πάρουν το βήμα είτε στα μικρόφωνα είτε στις τηλεοράσεις και να κατακρίνουν τον Ελληνα προπονητή για τις επιλογές του. Αφορμή πάντα ο πρώτος αγώνας στο άδειο γήπεδο Καραϊσκάκη κόντρα στη Λάτσιο.
Φυσικά μία συγγνώμη πρέπει να ζητήσουν και όλοι οι δημοσιογράφοι (φυσικά και θα συμπεριλάβω τον εαυτό μου γιατί σε συζητήσεις με φίλους τον κατέκρινα) για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν προς το πρόσωπό του αμέσως μετά την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και εκείνο το 1-1 με τον Αρη, λίγες μέρες πριν τον αγώνα στη Βρέμη.
Ο Τακούλης έγινε Τάκης Λεμονής. Σοβάρεψε, έμαθε, ωρίμασε και πάνω απ’όλα παρέμεινε προσγειωμένος. Το σημαντικότερο, όμως, που κέρδισε το βράδυ της Τρίτης μετά το 3-0 απέναντι στη Βέρντερ είναι ο σεβασμός. Αυτόν τον σεβασμό είχε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επειδή το όνομά του τελείωνε σε –ιτς. Αυτό τον σεβασμό είχε και ο Τροντ Σόλιντ επειδή ήταν ξένος. Ετσι απλά. Τώρα, αυτόν τον σεβασμό απέκτησε πανάξια και ο Τάκης Λεμονής.
Οι Ολυμπιακοί πρέπει να τα βάλουν κάτω και να θυμηθούν: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4. Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-3. Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν 6-2. Βέρντερ Βρέμης-Ολυμπιακός 1-3. Λάτσιο-Ολυμπιακός 1-2. Ολυμπιακός-Βέρντερ 3-0. (edit by cozy: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-1). Επιτυχίες με τον «Τακούλη» στον πάγκο. Πρωταθλήματα, κύπελλα και ευρωπαϊκες χαρές. Γιατί, λοιπόν, ο Μπάγεβιτς, ο Κάτανετς ή ο Σόλιντ να είναι καλύτεροι του Λεμονή;
Και κάτι τελευταίο: Ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει την Κυριακή από την ΑΕΚ. Λογικό είναι, στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, πόσω μάλλον στα ντέρμπι. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τι πέτυχε αυτή η ομάδα και αυτός ο προπονητής και επιστρέφουμε στους κορνέδες. Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.
ΥΓ: Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός: Μην κρίνεις για να μη κριθείς.
Καποιος τα λεγε για τον Τακη και στην αρχη της περιοδου. Οπου πηγε δουλεψε με επιτυχια, περιμενετε λοιπον και στον Ολυμπιακο πριν τον κρινετε…
[SIZE=“5”][COLOR=“Red”]Θρυλε των γηπεδων Ολυμπιακε
Δαφνοστεφανομενε Μεγαλε και Τρανε
Εχεις δυναμη σου Ολυμπιακε
Τον πυρινο σου κοσμο που δεν λυγα Ποτε
Ολυμπι Ολυμπι Ολυμπιακε Ομαδα ομαδαρα μου
Μεγαλη μου Αγαπη Ολυμπιακαρα μου
Δοξα στα παιδια σου Ολυμπιακε
Χιλιοτραγουδησμενε στον κοσμο Ξακουστε
Τρεμουν στο ακουσμα σου Ολυμπιακε
Κι ακομα σε θυμουνται η Σαντος κι ο Πελε
Ολυμπι Ολυμπι Ολυμπιακε Ομαδα Ομαδαρα μου
Μεγαλη μου Αγαπη Ολυμπιακαρα μου!! [/COLOR][/SIZE]
ο γαυρος εδωσε ρεστα χτες με τη βερντερ.
ευγε γαυριλα μας
Οι γνωστοι και μη εξαιρεταιοι γραφικοι που πηγαν?:-k
Θα φατε μια λουτσα απο εδω μεχρι τον Πειραια την Κυριακη!
οκ ανησυχησα για μια στιγμη :lol: :lol:
Koύκου!!!
[SPOILER]Ενταξει, κωλοφαρδοι ησασταν ΚΑΙ χθες! Πριν βαλετε δευτερο γκολ επρεπε το σκορ να ειναι ηδη 1-3 αλλα με την πρωτη φαση που κανατε σε καθε ημιχρονο σκοραρατε!8O Το ιδιο και στη Γερμανια, 12-0 επρεπε να ειναι το πρωτο ημιχρονο αλλα τελικα ο γαυρος πηρε το παιχνιδι με αντεπιθεσεις επειδη ηταν κωλοφαρδος και ο αναπληρωματικος τερματοφυλακας των Γερμανων δεν ηξερε οτι εχει δικαιωμα να πιασει τη μπαλα με τα χερια!! Πραγματικα δεν πρεπει να υπαρχει πιο τυχερη ομαδα απο τον ΟΣουΦουΠου σε καμια γωνια του Γαλαξια μας…[-X
Ενταξει? Νοιωθεις καθολου καλυτερα τωρα?:har: :har: :har: [/SPOILER]
Χρηστη Δεκεμβριου 2007 παψε πχια
Μαλακίες by Thorgal!
Το κυριότερο είναι ότι αυτός ο Ολυμπιακός μας γεμίζει ελπίδα, κάτι που είχε χαθεί τόσα χρόνια και συγχαρητήρια ΠΡΩΤΑ απ’ όλα στον προπονητή μας Τάκη Λεμονή.
ΥΓ: Να δω τι θα λένε τώρα αυτοί που επιμένουν να τον κράζουν…
Απλά θα συμφωνήσω με το ποστ του Κρισπ σχετικά με το φετινό γαύρο…
ενταξει μπραβο στον ολυμπιακο , τεραστια νικη αλλα επιμενω δεν μαρεσει ο λεμονης…δλδ δεν ξερω αλλα δεν μαρεσει…
Το κυριοτερο ειναι οτι αυτος ο Thorgal καταφερε να κανει τον Gigatron να ξαναποσταρει στο Rocking!!!:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Νταξ, εγώ είμαι ΑΕΚτζής, αλλά χθες με το γαύρο ήμουν, αφού είναι ελληνική ομάδα. Εγώ γούσταρα με το Στολτίδη όταν έβαλε το 1ο γκολ (γκολάρα) που έκανε τον καβλωμένο πανυγηρισμό. ¶ντε καλή συνέχεια!
[SPOILER]IVOL mode=on
Θα σας νικήσουμε την Κυριακή.
[SPOILER]VERI IVOL mode=on
Είμαστε καλύτεροι από σας
[SPOILER]UBER IVOL mode=on
Δεν έχετε τι να πείτε, ε?
(Αφιερομένο στον τολκι.)
ΟL IVOL modes=off[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]