Το έγραψα και στο θρεντ του Ολυμπιακού, αλλά ορίστε, το γράφω κι εδώ: πολλά συγχαρητήρια, μπράβο, πέρασε άξια η ομάδα (σας) στους 16. Υγεία και καλή συνέχεια!
Aυτο το σποιλερ ειναι σε λαθος θρεντ
Δεν με νοιάζει. Εγώ ποστάρω ότι θέλω, όπου θέλω. Είμαι τρου.
Αλλά εξήγα το λόγο.
Επειδη εγω ειμαι αξιος διαδοχος Λιακο.γρ σου λεω το εξης.
Θα αρπαξετε 4 την Κυριακη και θα κρυφτειτε ολοι.
Αυτος που θα βγει να μιλισει θα ειναι ο Χατζιχρηστ…εεεε μοντεχρηστος και θα κλαψουριζει για τι διαιτησια για τον τεχνιτο αερα που ειχαν δημιουργησει το βιμανας των αρχαιων αιγυπτιων,για τους λουκουμαδες που πουλαει το καραισκακη επειδη εχουν λεπτη ζαχαρη και τον ηλιοσπορο που δεν ειχε τις απαραιτητες δοσεις αλατιου!
ο Λογος ειναι ο εξης
Τσου λου και αεκ δεν παει
Καλά, περίμενε την Κυριακή…
Εγώ όμως έχω διαβάσει τις ίδιες προφητείες με τον Πούτιν και γι αυτό γελάμε και οι δύο…
Όσο για το τσουλου, σας έχουμε και μάλιστα άσχημα.
Καμία άλλη ομάδα δεν είναι αρκετά τρου για να κάνει 6 ισοπαλίες.:lol: :lol:
Kαλα παρτε τωρα Χελακη να γουσταρετε
Aχαχαχαχα ειναι θεοος χαχαχαχα
Νταξ, ο Χελάκης είναι γνωστή μορφή όπως και το σπορ φμ για τις καθόλου βαμμένες περιγραφές του…
δεεεεν υπάρχει:lol: :lol:
Δεν είναι ο Χελάκης ρε! Ο Ηρακλάρας ο Αντύπας είναι με Μπάμπη στα backing vocals!!!
Tα πιο δυνατα backing vocals ever:lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε σαν τον Χελακη ακουγεται στο Euro.
Οποιος βρει το βιντεο που ο Κοβασεβιτς ενω πανηγυριζει παει και λεει κατι στον διαιτητη ας το ποσταρει.
Διαβασα καπου οτι του λεει κατι για το σπιτι του
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θεος ρε ο Νταρκο αλλα δε μπορω να καταλαβω τι καντηλι του ριχνει
Συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ για την πρόκριση και για τους βαθμούς που μάζεψε.
O Hρακλής Αντύπας είναι.
ήρθε η ώρα.
μπράβο στον ολυμπιακό, το χάρηκα. έπρεπε να περάσει, τα κατάφερε, μάζεψε βαθμούς κ έβαλε κ γκολ. πέρα από την βρέμη κ την μαδρίτη, εγώ δεν είδα καμία άλλη σούπερ μπάλα, αλλά κ αυτή έφτασε.
Στιγμιότυπο από ελληνική καφετέρια που έδειχνε τον αγώνα στην Στουτγάρδη : η γερμανική τηλεόραση διαφήμιζε τον αγώνα και έδειχνε στο βίντεο από την μια τον Βραζιλιάνο (10) της Βέρντερ και από την άλλη τον Αντώνη Νικοπολίδη. πολύ το χάρηκα παιδιά. μεγάλο πράγμα το γιούρο που πήραμε. ο νικοπολίδης θεωρείται το μεγαλύτερο όνομα του θρύλου.
κριτική - για τους φαν μου, κρισπ κ κάρβου κ όσους άλλους αντέχουν και θέλουν να μιλήσουμε για μπάλα, πέρα από τα οπαδιλίκια
[SPOILER]αντικειμενικά ο γαύρος έπαιξε καλά, αλλά όχι τπτ σούπερ. το ματς μέχρι το 2-0 ήταν ένα ξυλίκι στο κέντρο, με κατοχή από Βέρντερ (35-65 ήταν) και ελάχιστες φάσεις από τους Γερμανούς. στο 2-0 κατέρρευσαν πάντως. για άλλη μια φορά είδαμε πως δεν έχουν άμυνα, όπως κ στην Γερμανία.
μακάρι ο γουρλής σερ Τάκης να κάτσει 800 χρόνια στον πάγκο του θρύλου. ο άνθρωπος είναι πιο τυχερός από τον γκαστόνε. επειδή ήμουν ουδέτερος, έδωσα πολύ βάση σε αυτό που λέμε σύστημα κ ανάπτυξη. τι είδα?
α. πρώτο γκολ έμπνευση Στολτίδη
β. δεύτερο γκολ σέντρα Γκαλέτι στον χοντροκέφαλο, όταν δεν υπήρχε άλλη επλογή, καθώς εκείνη την στιγμή ήταν μόνοι οι 2 τους στην περιοχή με 4 Γερμανούς
γ. τρίτο γκολ κοιμήθηκε ο θεός κ ο συμπαθής Ιέρο σκοράρει περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια αμυντικού, μετά από προσωπική προσπάθεια.
Τι λείπει σε όλα τα παραπάνω? η τακτική. όταν ο γαύρος στηρίζεται στις ατομικές εμπνεύσεις των παικτών του κ αυτές βγουν, μια χαρά. όταν το πράγμα ζορίσει, να δω τι θα κάνει ο Τάκης. ειλικρινά για άλλη μια φορά το σύστημα “ξύλο στο κέντρο, κ ο θεός να βοηθήσει τον Γκαλέτι” λειτούργησε. ως πότε?
dont get me wrong : και εγώ θέλω να κερδίζει η ΑΕΚ κ χέστηκα για το σύστημα. απλά ο Τάκης δεν υπάρχει. του κάθονται τα ζάρια όρθια κ με τα ψέματα θα θεωρηθεί και προπονητής.[/SPOILER]
αυτά
εδιτ : ο κρισπ έκανε πολύ καλή ανάλυση
Ο Σίγκουρσον μπορεί να κοιμάται πλέον ήσυχος: Παίκτης της Rangers έχασε ευκαιρία ακόμα πιο κοντά από αυτόν 8O
Ω ναι! Rangers-Lyon 0-3 και πλεον τους απιστους τους περιμενουν οι εταιροι τριφυλλοφοροι στο UEFA!!:twisted: