Με όποια και να πέφταμε ως εδώ θα φτάναμε. Ειδικά με Πόρτο λέω γω γιατί είμαστε και βλάκες και θα την υποτιμούσαμε και θα μαζεύαμε 2-3 ανά ματς.
Αλλά ότι και να γίνει, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που η ομάδα μου θα παίξει κόντρα στην Τσέλσι. Με τέτοιες ομάδες απέδειξε φέτος ότι αξίζει να παίζει, με τέτοια έλαχε. Φωτιά στο Λονδίνο.
η τσελσι τρεμει και σκεφτεται να τα παρατησει…ο αμπραμοβιτσ εχει πανικοβληθει…εχει να αντιμετωπισει την ππιο πετυχημενη ομαδα στην ιστορια του champins league…(ποιο πετυχημενη παντα με την οπισθεν) 8)
“Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και πολλά πολλά γκολ στην εστία της αντίπαλης ομάδος” ευχήθηκε παράλληλα σε μια δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Υπάρχουν. Πριν λίγο με πήρε ο Λαμπάρντ (ακα Κακέκτυπο Τζέραρντ) και μου είπε ότι άμα σε πετύχει πουθενά θα σε γαμήσει για τις μαλακίες που λες για την Τσέλσι.
Μάλλον εννοείς 19/2 ε?
Ωραία, να δούμε να τρώει καμια φούτσα η τσέλσι να γουστάρουμε γαμώτη. Αλλά αυτοί είναι κοντράκηδες, οπότε μην κάνετε τάκλιν και την πάθετε όπως ο Κάραχερ… :lol:
Μακελελέ: «Τυχεροί που θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό»
Η υπεραισιοδοξία είναι μια λέξη που έχει την τιμητική της στο στρατόπεδο της Τσέλσι μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε στο δρόμο της τον Ολυμπιακό. Οι Λονδρέζοι δείχνουν να υποτιμούν την ομάδα του Πειραιά, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα λόγια του Κλοντ Μακελελέ στη «SportDay».
«Είμαστε τυχεροί που θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και όχι κάποια άλλη ομάδα, αφού υπήρχαν σύλλογοι με πιο “βαριά” ονόματα και ιστορία στη διοργάνωση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχουμε ήδη προκριθεί. Για να βρίσκεται ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, πάει να πει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στους “16” δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αγώνες. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να προκριθείς.
Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσγειωμένοι και σοβαροί. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό, διότι τότε θα το πληρώσουμε. Ξέρω ότι διακρίνεται για την καυτή του έδρα και τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί του. Θα πρέπει να κερδίσουμε στο πρώτο παιχνίδι για να κάνουμε πιο εύκολη την ζωή μας στη ρεβάνς. Ακόμα πάντως και να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στη ρεβάνς, γιατί φέτος ο Ολυμπιακός έχει εκπλήξει τον κόσμο με τις εκτός έδρας εμφανίσεις του», είπε ο Γάλλος μέσος.
Άλεξ: «Δεν φοβάμαι τον Ολυμπιακό»
Δεν φαίνεται να υπολογίζουν τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, εν όψει των αναμετρήσεων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις των παικτών της Τσέλσι. Ο αμυντικός των «μπλε», Άλεξ έδειξε ιδιαίτερα ευτυχής για το αποτέλεσμα της κλήρωσης μιλώντας στη “SportDay”. «Πιστεύω ότι μας χαμογέλασε η τύχη, διότι η κλήρωση ήταν πολύ καλή. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω τίποτα απολύτως για τον Ολυμπιακό, αλλά το όνομά του δεν με φοβίζει. Δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου στη διοργάνωση».
Ο Βραζιλιάνος άσος συνέχισε τονίζοντας: «Ήταν πάρα πολύ καλό για μας που αποφύγαμε τις ισχυρές ομάδες του άλλου γκρουπ, όπως η Ρόμα και η Λιόν. Νομίζω ακόμα πως και η Φενέρμπαχτσε του Ρομπέρτο Κάρλος θα ήταν πολύ επικίνδυνη. Ξέρω ότι είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της. Είμαι χαρούμενος που δεν αντιμετωπίζουμε καμία από αυτές τις ομάδες».