Champions League

«Πιστεύω ότι μας χαμογέλασε η τύχη, διότι η κλήρωση ήταν πολύ καλή. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω τίποτα απολύτως για τον Ολυμπιακό, αλλά το όνομά του δεν με φοβίζει. Δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου στη διοργάνωση».

grrrrr

καλα μου την σπανε αγρια οι της τσελσι ειναι σουπερ ψωνια…
οσο για το ματς πιστευω οτι να ηταν ενα παιχνιδι ο ολυμπιακος θα χε πολλες ελπιδες…αλλα τωρα πιστευω οτι στο πρωτο η τσελσι θα τον υποτιμησει κ ο ολυμπιακος θα παιξει πολυ καλα …αλλα στο δευτερο ισως ξεσπασει η τελοσπαντων παιξει με ολες της τις δυναμεις

Κάτι τέτοια λένε οι κακομοίρηδες της τσέλσι και τους βεντουζώνει κάθε χρόνο η λίβερπουλ στο τσουλου… :lol:

Ετσι! Ελατε ολοι στη οικογενεια του Θρυλου.
Για ολους υπαρχει λιγη απο τη λαμψη μας…

Όχι χαζε. Απλώς μισώ την τσέλσι…
Και όσο για την λάμψη, κατεβάζω τη σειρά αμα θέλω, έχει και πολλά επεισόδια…:lol:

ρε πως το’χε πει ο Σερ Άλεξ,
“είτε παίζεις με τη Ρεάλ,είτε με τον Ολυμπιακό,πρέπει να είσαι σοβαρός”
:lol: :lol:
ανέκαθεν υποστήριζα Τσέλσι ε,από μικρό παιδί:-s

Μακαρι στο πρωτο ματς να παιξει βασικος ο Αλεξ, να βαλει κανα γκολακι ο Νταρκο να δει τι εστι Ολυμπιακος.Να μαθει μια και καλη.

Ουστ

αν θέλουν να μάθουν οι της Τσέλσι,δεν έχουν παρά να ρωτήσουν διάφορους από Manchester,Newcastle,Liverpool…κάτι θα θυμούνται8)

Μακαρι να ρωτησουν αυτους που λες…

γιατί?θύμησέ μου:-k

Πώπω κακομοίρη… Σε λυπάμαι… :frowning:

Γιατι αλλη ομαδα τοτε ο Ολυμπιακος…

Ξεθάβω για να μπαίνουμε στο κλίμα…

Ο Κόνραντ Πλάουτς θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τσέλσι την προσεχή Τρίτη στο «Καραϊσκάκη» για τη φάση των «16» του Champions League. O Αυστριακός ρέφερι έχει συνδέσει το όνομά του με δύο βαριές ήττες των «ερυθρολεύκων», το 7-0 από τη Γιουβέντους και το 4-0 από τη Νιούκαστλ, εκτός έδρας. Αναλυτικά οι αγώνες ελληνικών ομάδων που έχψει διευθύνει:

19/02/2001: Παναθηναϊκός-Μαγιόρκα 2-0 (φάση ομίλων Champions League)
17/09/2002: Γκενκ-ΑΕΚ 0-0 (φάση ομίλων Champions League)
05/11/2003: Αϊντχόφεν-ΑΕΚ 2-0 (φάση ομίλων Champions League)
10/12/2003: Γιουβέντους-Ολυμπιακός 7-0 (φάση ομίλων Champions League)
29/09/2004: Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός 1-0 (φάση ομίλων Champions League)
16/03/2005: Νιούκαστλ-Ολυμπιακός 4-0 (Κύπελλο UEFA)

Πείτε απόψεις για το ματς και πώς το βλέπετε…

Κιε γαμω! Ο διαιτητης με τον οποιο οι ελληνικες ομαδες εχουν 100% επιτυχιες εντος εδρας! :stuck_out_tongue:

Θα κανω τον προπονητη τωρα:

Θελω κεντρο Λεντεσμα, Στολτιδη, Τζολε και ακρα Γκαλετι, Λουα Λουα. Τον Μπελουσι καλυτερα να τον εχει αλλαγη. Ειναι φανερο οτι ακομα δεν εχει δεσει με την υπολοιπη ομαδα, κανει πολλες λαθος πασες και αυτο μπορει να στοιχισει απεναντι στην Τσελσι.

εγω πιστυεω το καλυτερο που μπορει να παρε ο γαυρος απο αυτο το ματς εναι ενα 0-0 σε παρομοια κατασταση με το παιχνιδι με την ρεαλ που ειχε κανει…η τσελσι ειναι πολυ μεγαλη ομαδα και μπορει ειτε να παρει με σιγουρια ενα 0-1 η και να ριξει 4 αμα της καπνισει…Ο ολυμπιακος προβλεπω οτι μονο αν παιξει παθιασμενα μπορει να κερδισει τπτ,δεν εχει πεισει ετσι κι αλλιως εδω και 2-3 μηνες οτι μπορει να κανει κατι…

την τσελσι δεν την εχω δει σε κανενα παιχνιδι φετος…

ο ολυμπιακος αν εφαρμοσει με ακριβεια και επιτυχημενα την τακτικη ρεχαγκελ που μας εδωσε το euro,που κατι παρομοιο επιτυχημενα παιζει και ο ολυμπιακος φετος στο champions league(δηλαδη σφιχτοδεμενο κεντρο,ψυχραιμια στην αμυνα,και γρηγορες αντεπιθεσεις)νομιζω πως εχει καποιες πιθανοτητες…
αλλα σαφως οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι της τσελσι λογω καλυτερων παικτων…

Όπως τα είπαν οι δύο από πάνω.
Θα μπούμε γερά μήπως πετύχουμε κάποιο γκολ και από το 20’ και μετά… ταμπούρι, αντεπιθέσεις και σέντρες στο κεφάλι του Ντάρκο. Αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα δηλαδή.

Ο Πάντος, από το “θέατρο” που έκανε χθες, αποκόμισε ένα τραυματισμό στο χέρι και στην ομωπλάτη και μπορεί να μην παίξει στο ματς με τη Τσέλσι…

Πάντως, είναι κρίμα που το πρώτο ματς του Λούα Λούα μετά το τραυματισμό του, θα είναι με τη Τσέλσι… Φοβάμαι ότι θα είναι εκτός κλίματος. :frowning:

Α, ρε Παντο θεατρινε. :lol:

Γιατι το λες αυτο για Λουα Λουα? Kαι γνωση εχει απο αγγλικο ποδοσφαιρο και δεν ελειψε δα και τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα…

3 εβδομάδες δεν είναι εκτός ρε? Δε το λέω με σιγουριά πάντως…