Ωπ! Που ξεφυτρωσες εσυ φυντανι?? Καλα, εσυ ησουν πολυ μικρος οταν ειχε πολυ γερη ομαδα! Πως ετσι?
Λογικό είναι να αγαπάει λιντς. Έχει περισσότερα ευρωπαικά από την κακομοίρα την τσέλσι…
μέσω της μιζέριας περνάς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:roll:
είχα πει ότι βλέπω Ρεάλ και Λίβερπουλ για το Ch.L.
Πλέον βλέπω Λίβερπουλ και Τσέλσι (αφού η Ρεάλ γιοκ… Α ρε Μουρίνιο!! Ανέλαβε τη βασίλισσα!!! Θα γίνουμε βέβαια τότε τέρμα αντιπαθητικιά ομάδα, αλλά θα τα σαρώνουμε όλα!!!)
καλα ειναι ο Σουστερ απλα ειναι κομπλεξικος , δεν παραδεχεται ποτε ηττες
η Ρεαλ ειναι πλεον λουζερ στο Τσου Λου
και εγω πιστευω Λιβερπουλ παλι…(μαζι με Μιλαν ειναι φαβορι καθε χρονια)
εγω πριν την τεταρτη εβλεπα οσφπ…τωρα βλεπω και θελω αρσεναλ
Αυτη η ρεαλ ειναι σκετη απογοητευση στην ευρωπη κυριως, απο τοτε που εφυγε ο μακελελε , μετα ο ζινταν και ο προπονητης που ειχαν ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για μενα ξοφλησε. Και να πεις οτι δεν ριχνουν λεφτα… Ενα τονο τσουβαλια με λεφτα και δεν μπορουν να φτιαξουν ομαδα. Εδω κοντεψανε να μην κερδισουν τον οσφπ που επαιζε με 10 παικτες. Ασε που δεν μπορεις να την εμπιστευτεις με τιποτα στο στοιχημα.
Φτιαξτε πρωτα την αμυνα εκει στην ρεαλ και μετα ολα τα αλλα, παρτε κ εναν αλλο τερματοφυλακα γτ νταξει ο κασιγιας τοσα χρονια φτανει ας παιξει κανενας αλλος.
Η Ρεαλ εκανε λαθος με τον προπονητη. Κακως δεν κρατησε Καπελο. Τεσπα, χεστηκα, να παν να ψοφησουν, viva Barca!!! Οταν δω κληρωση θα προβλεψω και ζευγαρι τελικου. Παντως περιμενα τις προκρισεις Ρομα και Αρσεναλ…
ρε λιντς ειναι μεγαλη αγαπη αν και οντως ημουν πολυ μικρος οταβ ειχε ομαδα…θυμαμαι που ο νονος μου ειχε δορυφορικη και ψαχναμε την λιντς…επισης τρελενομουν οταν φορτωνε ο σμιθ και επαιρνε κοκκινες
Eτσι ειναι! Και πρωταθληματα νομιζω! Εντιτ: και οι 2 τρια εχουν.
Χα,χα, ολα τα καλοπαιδα εκει ηταν! Alan Smith, Lee Bowyer, R.Ferdinand… Πλακα ειχε παντως οταν επεφτε λιγο (ποδοσφαιρικο) ξυλικι. Εχω εναν πολυ καλο φιλο που ειναι Λιντς, του εχω φερει και 2-3 αυθεντικες φανελες της της Λιντς. Εγω Μαντσεστερ οποτε οταν γινοταν τα ντερμπυ μεταξυ τους, καναμε καλη κερκιδα μπροστα απο το κουτι του Super Sport… Yπαρχει και φαν κλαμπ στην Ελλαδα και μαλιστα δραστηριο.
Τεσπα, για να μπουμε και λιγο ον-τοπικ, οι Αγγλικες ομαδες, εκτος απ’το οτι ειναι το 50% των ομαδων που εχουν μεινει (η Λιβερπουλ εχει ηδη περασει) ειναι και παρα πολυ γερες. Ειμαι 100% οτι μια απο αυτες θα το σηκωσει φετος.
ελπίζω μια εκ των Άρσεναλ-Μπάρτσα-Μανσεστερ να το σηκώσει, αν κ το βλέπω ζόρικο για τους ασταθείς (αλλά αγαπημένους ) καταλανούς…
το τσίρκο τσουκουτσουκου μπολ του Μπενίτεθ ελπίζω να φάει 8 γκολ.
Ρόμα αγαπάμε κ στηρίζουμε, αλλά είναι ενα κλικ παρακάτω από τους άλλους…
βλέπουμε
αυτο γιατι το ειπες???η Λιβερπουλ μεταμορφωνεται στην Ευρωπη και τους ξεσκιζει ολους!αν δεν το σηκωσει αυτη θελω Αρσεναλ η Ρομα
μισω τους αλλους…
Το τσίρκο τσουκουτσουκου μπολ του Μπενιτεθ μαμει και δέρνει στο Ευρώπη και θα πάει μέχρι ημιτελικό τουλάχιστον. Εγώ πάντως θέλω να δω το τσίρκο να το σηκώνει γιατί τα 8 μπαλάκια του τα έχωσε φέτος, δεν τα έφαγε…
ναι δεν αντιλέγω. το σύστημα “όλοι πίσω παλικάρια, ταμπούρι-ξύλο, στην μέση ο χειρότερος από τους καλύτερους μέσους του κόσμου, τζέραρδ να τρέχει χωρίς αύριο και οι επιθετικοί να περιμένουν καμιά καραμπόλα/άκυρη μπαλιά μπας κ σκοράρουν” λέγεται “βάρος φανέλας” κατά τους σπορεμεφάδες.
ρε ουστ
http://www.youtube.com/watch?v=Y94oNgETzgQ κατσικι ο κραουτς αλλα βαζει κατι γκολ καμια φορα…
Η Liverpool για να πουμε μια αληθεια τα παει καλα στο CL σε σχεση με manchester,chelsea,arsenal γιατι καθε χρονο βγαινει απο πολυ νωρις εκτος διεκδικησης του τιτλου οποτε ο μονος στοχος που τους απομενει ειναι η ευρωπη γιαυτο τα δινουν ολα εκει και κανουν καλες πορειες. Απο την αλλη αν εξαιρεσουμε 1-2 ομαδες πειτε ποια ομαδα στο CL παιζει την μπαλαρα τα τελευταια χρονια και δεν παιζει ποδοσφαρο με σκοπιμοτητες κ για να παρει μονο το αποτελεσμα. Ο τζεραρντ μπορει να μην ειναι ο σουπερ παικτης η ο φαντεζι μεσος που θα ενθουσιασει με τις κινησεις του μεσα στο γηπεδο ομως ειναι μεγαλος ηγετης.
Θα ηθελα αρσεναλ για τελικο αν και εχω ορισμενες επιφυλαξεις, ρομα λογω τοττι, η μπαρτσελονα δεν με πειθει φετος οτι μπορει να το παρει αλλωστε ο ροναλντινιο δεν ειναι το ιδιο καλος οσο πριν 2 χρονια και εχει χασει λιγο απο την μαγεια που ειχε, βεβαια υπαρχουν μεσι, ανρι παικταραδες κλπ αλλα παλι δεν με πειθει με οσα εχει δειξει. Η Liverpool παιζει γερα αλλα ξερω εγω παλι λιβερπουλ,ας δουμε καμια αλλη ομαδα.
Η τσελσι με τον προπονητη αυτο δυσκολα να κανει κατι αν ειχε μουρινιο ισως να ηταν απο τα φαβορι.
δεν θέλω να ανοίξουμε αντιπαράθεση, αλλά η λίβερπουλ δεν βλέπεται. οκ ομάδα, σούπερ προπονητής, αλλά δεν έχει 1 παίκτη μέσα που να λες “ξέρει μπάλα”. μόνο κάτι τίμιους που πρεσάρουν κ προσεύχονται για καμία αντεπίθεση. τη χρονιά που πήρε το τσουλου κ απέκλεισε μπάρτσα, στο καμπ νου κοιμήθηκε ο θεός
κάτσε μη το πάρει και φέτος… 2 φορές τελικό μέσα σε 3 χρόνια δεν είναι τυχαίο. Ο Τζέραρντ και ο Κάραγχερ είναι μεγάλοι παίκτες…
αν το πάρει κ φέτος, δεν υπάρχει θεός. τέλος
η λίβερπουλ παίζει κάργα ποδόσφαιρο σκοπιμότητας κ επειδή συνήθως από Φεβρουάριο κ μετά στο νησί παίζει μόνο για “χρήσιμα συμπεράσματα” (χοχοχο), είναι άνετη να παίζει με φουλ δυνάμεις στο τσουλου. ο Μπενίτεθ είναι μεγάλος προπονηταράς, αλλά αυτό το πράγμα δεν βλέπεται. μην νομίζετε πως επειδή οι σπορεφεμάδες λατρεύουν την λίβερπουλ των αρχών του 80 κ μας έχουν φλωμώσει στις πίπες για το “βάρος της φανέλας”, η λίβερπουλ έγινε ομάδα. απλά κάνει συντήρηση δυνάμεων κ τρέχει πολύ (κ άσκοπα). δεν γίνεται να σε πεταλώνουν όλοι στο νησί κ μετά να χτυπάς κ τσουλου.
ο θεός της μπάλας χρωστάει κάτι σε κάτι πιτσιρίκια με κόκκινες φανέλες κ κανόνια… ας τους το δώσει φέτος. αν κ προσωπικά θα θελα να το σηκώσει η μπάρτσα (λόγω αγάπης), η ρόμα (λόγω αγάπης επίσης) ή ο Κρ. Ρονάλντο (λόγω ταλέντου).
Εκτός από Καιτ, Κραουτς και αρμπελόες ποιοι άλλοι δεν ξέρουν μπαλα? Αν δεις τους κεντρόους πάντως αυτό δεν ισχύει (εξαιρείται ο Κιούελ και ο Πέναντ). Ο πρώτος δεν υπάρχει, ο δεύτερος κάπως την παλεύει.
Πάντως εγώ προτιμώ οποιαδήποτε ομάδα εκτός από Μπάρτσα η Ρεάλ. Αυτό το “μαμάμε όλοι” μου τη δίνει.
Η μεν Μπάρτσα επί εποχής Όβερμαρς (θεός! Έβαζε νέφτι στον κώλο και έφευγε) και λοιπών με είχε μαγέψει, αλλά η σημερινή δε μου αρέσει. Όπως επίσης και η ρεάλ επί ζιντάν είχε παίξει μπαλάρα. Αλλά τώρα…
Έντιτ: Στο βίντεο με το ψαλιδάκι του κράουτς, όταν μπαίνει μέσα η μπάλα, αυτός που είναι δίπλα πιάνει τα μαλλιά του!!! :lol: