Champions League

Κραουτς=μεγα κριαρι
Τζεραρτν=ο καλυτερος μεσος του κοσμου τα τελευταια 2-3 χρονια, θα λατρευα να τον εχω στην ομαδα μου

Ο Κιουελ ξερει πολυ μπαλα αλλα ειναι πολυ σακατης δυστυχως τα τελευταια χρονια.

Και για το Τζεραρντ συμφωνω αλλα και για τον Κιουελ ιδιαιτερα…ρε φιλε με ειχε κανει να συμπαθησω αγγλικη ομαδα ο τυπος και να την υποστηριζω κιολας(τη παλια Leedsαρα:( )

Τι γινεται ρε παιδια με ολους τους Leeds fans?? :stuck_out_tongue:

Βασικα οποιος τον ειχε δει τοτε μπορει να πει οτι ειναι πολυ καλος παιχτης γιατι εκει ειχε βγαλει το ταλεντο του. Στην Λιβερπουλ οχι και τοσο αλλα ειπαμε, τα τελευταια χρονια ειναι πολυ Οουεν (σακατης). :frowning:

Λίγα για το Μιχαλάκη. Όταν ήταν στη Λίβερπουλ έσπερνε.

Δεν ειπα οτι Οουεν=κακος παιχτης, ειπα οτι Οουεν=σακατης. :wink:

οφ τοπικ
τωρα στις 10 φορες που παιζει τις 8 τραυματιζεται και μενει για μηνες εξω…
σε καθε αγωνα χανει τοσες ευκαιριες που αλλοτε θα ειχε τελειωσει με χατ τρικ
αλλα και αυτη η Νιουκαστλ ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση της Ευρωπης τα τελευταια 10 χρονια:( :frowning: :frowning: :frowning:

ον τοπικ
η Λιβερπουλ ειναι το φαβορι λογω προιστοριας , ξερει πως να παιζει στην Ευρωπη
δεν ειναι η καλυτερη ομαδα βεβαια αλλα σιγουρα η πιο εξυπνη

Όντως. Έτσι και αλλίως ένας ήταν Ο επιθετικός στο νησί, και το λέγανε Αλαν Σίρερ…

Ακριβως αυτα τα χαρακτηριστικα εχει η Μιλαν ισως σε μεγαλυτερο βαθμο απο ολους και αποκλειστηκε.

Και εγώ περίμενα να περάσει η Μίλαν και πραγματικά δεν το πίστευα το διπλό της ¶ρσεναλ όταν το άκουσα! Είναι η μόνη ομάδα που το αποτέλεσμα που θέλει, θα το πάρει. Όσο και να τη μισείς, τη σέβεσαι. Αλλά να μην ξεχνάς ότι εδώ που φτάσαμε, οποιοσδήποτε μπορεί να το πάρει από εδώ και πέρα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει εκπλήξεις.

Καλα, η Νιουκαστλ ειναι πραγματικα η απογοητευση της δεκαετιας. Με τα λεφτα που εχει ριξει και τους παιχτες που ειχε τα τελευταια χρονια, θα επρεπε να ειναι μεσα στις κορυφαιες Αγγλικες ομαδες και να κανει καλες Ευρωπαϊκες πορειες.

Ο Σιρερ ηταν αλλο πραμα.

Ο Οουεν μεχρι και την χρονια πριν παει στην Νιουκαστλ, ηταν ο ορισμος του κιλλερ, ολα μεσα.

Και επειδη στην περιπτωση μου οχι απλα δε τη μισω αλλα ειναι και ομαδα μου στην Ευρωπη(η Αγια τριαδα μου Ολυμπιακος-Μιλαν-Αργεντινη8) ) ηταν ακομα μεγαλυτερο το σοκ:lol:

παιχτούρα και τεράστιο χαφ, αλλά ειδικά για το νησί φέτος μάλιστα το δίδυμο Flamini - Fabregas (διαλέγεις όποιον θές), μάλλον είναι το κορυφαίο. Ειδικά ο Cesc, ο οποίος άρχισε να σκοράρει κιόλας και να παίρνει πρωτοβουλίες.

Με εμφανίσεις, ανάλογες με αυτές των δύο ματς με την Μιλανάρα και την επιστροφή των Φαν Πέρσι - Ροζίτσκι, μπορεί να κάνει την υπέρβαση η ¶ρσεναλ. Ίδωμεν.

Ο Φαμπρεγκας ειναι ακομα στην αρχη και αν δεν εχει τραυματισμους τοτε ειναι σιγουρο οτι θα μας χαζεψει σε λιγα χρονια με δεδομενο κιολας οτι βρισκεται στα καλυτερα χερια. Ηδη η αποδοση του ειναι κορυφαια και οπως το ειπες, κανει διαφορα το οτι αρχισε να παιρνει περισσοτερες πρωτοβουλιες. Ο Ροζισκι ειναι μεγαλη αγαπη απο τα πρωτα του χρονια στην Ντορτμουντ.

Αν το παρουμε συγκριτικα και ο Σερ Αλεκος εχει μαζεψει μπολικους παιχταραδες στο κεντρο. Νανι, Αντερσον, Χαργκριβς, Καρικ και φυσικα το κωλοπαιδο ο Ροναλντο που ειναι μια κατηγορια μονος του.

Man.Utd, Arsenal & Liverpool ειναι τα μεγαλα φαβορι κατα την γνωμη μου, η Τσελσι τωρα που το σκεφτομαι δεν θα μπορεσει να κανει και πολλα αν τις πετυχει σε καλη τους μερα.

γενικα οι 4 αυτες αγγλικες (??) ομαδες ειναι στα προημιτελικα τα τελευταια χρονια ( εξαιρειται η Μαν λογω της απαραδεκτης εμφανισης της στους ομιλους τοτε που το πηρε η Μπαρτσα ηταν νομιζω)

η Τσελσι πιστευω δεν εχει τυχη γιατι δεν εχει φανελα , περιμενει απο 3-4 παικτες να κανουν την δουλεια , εχει ωστοσο σκληρη αμυνα και σιχαμενη καθως ειναι ισως κανει κατι παραπανω

η Μαν αν πετυχει μια σκληρη αμυνα και δεδομενου της δυσκολιας της να παιξει καλα εκτος εδρας , θα φτυσει αιμα οσους παικταραδες και αν εχει ( οπως περσυ με Μιλαν οπου τους διελυσε)

η Λιβερπουλ(εχει περασει πιστευω) το ξαναπα ειναι το φαβορι , λογω εμπειριας , φανελας και επειδη θα τα δωσει ολα στο Τσου Λου , αφου σαν την Μιλαν , βγαινει απο την 10η αγωνιστικη εκτος διεκδικησης πρωταθληματος

η Αρσεναλ εχει ενα χαρισματικοτατο συνλο και εναν εξαιρετικο προπονητη , αν δεν τραυματιστουν τα βασικα κλειδια της σιγουρα μπορει να κανει κατι καλο

η Φενερ δεν εχει να χασει τπτ οπως και η Σαλκε με την εμφανιση τους , θα πανε με παθος αλλα και χωρις αγωνια

η Μπαρτσα εξαρταται αποκλειστικα απο τον Μεσι , που ειναι για 508η φορα φετος τραυματιας , και αν δεν σοβαρευτει δεν θα μπορεσει να κανει τπτ απολυτως

η Ρομα ειναι σκληροτραχυλη δυναμικη ομαδα , ο προπονητης βρισκει παντοτε λυσεις σε οποιοδηποτε προβλημα , και εστω και χωρις επιθετικους που παιζει ( ο Τοττι ειναι μονο μπροστα!!) ξερει να σκοραρει. αυτο σημανει οτι εχει παικτες που ξερουν να επιτιθενται και να σκοραρουν , οχι σαν μια ελληνικη ομαδα που και με 3 επιθετικους να παιξει δεν θα μπορει μια ευκαιρια να κανει .αλλο θεμα αυτο.θα δυσκολεψει πολυ μια ομαδα που θεωρειται φαβορι και δεν θα μου κανει εντυπωση αν την αποκλεισει

τωρα αν γινει το μη αναμενομενο και περασει η Ιντερ , δεν πιστευω να κανει τπτ παραπανω , γιατι ειναι λουζερ στην Ευρωπη οπως η Ρεαλ και Λυον

edit: http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=123176 για γελια απλα η κατασταση…

Η ελληνικη ομαδα παντως που επαιξε φετος στο Τσαμπιονς Λιγκ καταφερνε να κανει ευκαιριες και γκολ με εναν μολις επιθετικο…

η συγκεγκριμενη ναι , επαιξε πολυ καλα και εχει παικτες που ξερουν να σκοραρουν
γενικα μιλαω

A ρε Τορρες παιχτουρα.

ειναι απιστευτος…γενικα γινεται καλο ματς αλλα και με 10 η Λιβερπουλ να ηταν παλι δεν θα μπορουσε η Ιντερ
και ο Ιμπραημοβιτς πολυ καλος σημερα , αλλα αν εδινε την πασα στην ευκαιρια πριν λιγο θα ηταν αλλιως τα πραγματα

Προφανώς τη Λίβερπουλ δεν την ένοιαζε να νικήσει, χ ήθελε στην αρχή. Από κει και πέρα ότι ήρθε δεν τη χαλάει.

αυτο που περιμεναμε εγινε και η Λιβερπουλ πανηγυρικα στους 8 με την γκολαρα του Τορες