Τι λες ρε.Σημερα σαφως και ηθελα να περασει η Αρσεναλ,αλλα αναμεσα σε Λιβερπουλ και Τσελση,προτιμω Λιβερπουλ.
Τσελσι - Φενερ δεν ειδα , ουτως η αλλως θα περνουσε η Τσελσι
[SIZE=“5”]Η Λιβερπουλ ειναι με διαφορα η καλυτερη ευρωπαικη ομαδα[/SIZE] , παει και τελειωσε…
η Αρσεναλ αρχισε πολυ καλα , αλλα μετα την αποχωρηση του Φλαμινι μπηκε ο Ζιλμπερτο και τα γαμησε ολα (πιστευω αυτος ηταν ο κυριος λογος που αποκλειστηκε η Αρσεναλ)
Βεβαια κοπηκαν τα ποδια της απο το γκολ απο το πουθενα του Χιπια (παλι τρομερο κορνερ ο Τζεραρντ…)
Ο Τορρες απεδειξε γιατι ειναι ενας κορυφαιος επιθετικος.
Και το 2-2 που εγινε παλι πιστευα οτι θα περνουσε η Λιβερπουλ
ο Μπενιτεθ δεν μπορω να καταλαβω πως διαβαζει τοσο τελεια τα ματς , ενω παλευει παντα για την 4η θεση στην Πρεμιερ Λιγκ…Η κινηση με τον (ανεκδιηγητο σε πολλα ματς φετος ) Μπαμπελ ηταν κινηση ματ!!
το κακο ειναι οτι θα ξαναδουμε Λιβερπουλ - Τσελσι (θα ξαναπερασει βεβαια η Λιβερπουλ)
επισης παλι 3 αγγλικες ρε πουστη στα ημιτελικα? λογικο αν η Ισπανια εχει μια ομαδα μονο (Μπαρτσα) ,στην Ιταλια η Μιλαν εχει μ.ο. ηλικιας 48 χρονια και παρουσιαστηκε κουρασμενη και η Ιντερ ειναι λουζερ , ενω αλλες ευρωπαικες ομαδες απλα δεν μπορουν να κανουν την υπερβαση
Πολύ ωραίο ματς. Βέβαια ο Σωτηρακόπουλος μας τα έπρηξε λίγο με τα στατιστικά του. Έχει και ένα στυλάκι απόλυτο στις απόψεις του για το ματς τέσπα. Την έχει δει πολύ αλλά δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί του. Ο Cederos της Arsenal μοιραίος μιας και ευθύνεται για τα 2 πρώτα της Liverpool. Στην μια φάση κοιτάει τον Hyppia και στην άλλη τον Torres. To πέναλτυ της Liverpool μου φαίνεται καθαρό. Τρομερό το 2ο γκολ της Arsenal με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ενέργεια του Walcot. Για μένα ο Βενγκέρ έκανε λάθος που δεν προσπάθησε να επιτεθεί περισσότερο στο 1-1. Όταν παίζεις εκτός έδρας και μετράν διπλά τα goal νομίζω αξίζει να το ρισκάρεις.
Ματσαρα!Απιστευτο ματς, απιστευτα πραγματα! Φοβερο παιχνιδι, τρομερα γκολ,σουπερ ρυθμος πανω κατω,πολλες ευκαιριες χαμενες,πεναλτυ,2-2 η αρσεναλ 3-2 η μετα απο 1-2’ η λιβερπουλ! Δεν εχει ξαναγινει!Φοβερος σημερα ο φερναντο τορρες. Κριμα για την αρσεναλ γιατι τοι αξιζε να περασει, η λιβερπουλ ευνοηθηκε απο την διαιτησια και στα 2 ματς αλλα πραγματικα δεν εχει καμια σημασια για μενα ποιος περασε. Σημασια εχει οτι ειδαμε ενα συγκλονιστικο ματς, αυτο ειναι ποδοσφαιρο ρε φουστη μου!:!: [-o<
Το ματς ηταν μοιρασμενο, 1 ημιχρονο για την αρσεναλ που ηταν καλυτερη στο πρωτο,1 ημιχρονο για την λιβερπουλ πουσ το δευτερο συνολικα ηταν πιο καλη ασχετα αν ισοφαριστηκε. Αυτο ειναι τα ειδαμε ολα σημερα…8)
Η λιβερπουλ για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και στα 2 ματς ευνοηθηκε απο την διαιτησια.
Και τωρα?ΠΑΛΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΙΣΙ…:lol:
Όποιος περάσει από το Λίβερπουλ- Τσέλσι σηκώνει και κούπα. Αυτή είναι η πρόβλεψη μου και εμμένω πως φέτος την κούπα θα την πάρει η Λίβερπουλ.
Πώς είναι μερικές ομάδες (π.χ. Ολυμπιακός, Rangers) που όταν έβγαιναν εκτός έδρας μεταμορφώνονταν προς το χείροτερο και δε μπορούσαν να σταυρώσουν νίκη? Κάτι παρεμφερές είναι και η Λίβερπουλ. Όταν οι παίκτες της βλέπουν διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο όπως Ford, Mastercard, Playstation και αστεράκια στη σέντρα, μεταμορφώνονται σε μια απίστευτη ομαδάρα!
Ωραία και τα 2 γκολ της Άρσεναλ, εντυπωσιακή η Άρσεναλ σε μερικές στιγμές που έκλεινε τη Λίβερπουλ, αλλά σήμερα το ματς συνολικά ήταν της Λίβερπουλ. Για το πέναλτυ δεν έχω άποψη, αλλά όπως και να έχει για 2ο συνεχόμενο ματς, η ομάδα αυτή σκόραρε αμέσως μόλις δέχτηκε γκολ. Αυτό δείχνει όπως και να το κάνουμε ότι είναι ομάδα με χαρακτήρα…
Πάμε ρε ομαδάρα να το πάρουμε πάλι. Η Τσέλσι ούτε στις καλές της, επί Μουρίνιο δεν μας τρόμάζε.
ειναι αυτο που λεει ο κυριος
ελα ρε ομαδα !!!
Σίγουρα η Λίβερπουλ δεν πέρασε μόνο ελέω διατησίας, αν και το πέναλτι το δωσε με περισσή ευκολία σε μια φάση που δεν είναι και τόσο καθαρή έτσι; Από την άλλη, σίγουρα ευθύνεται ο Σεντέρος στο πρώτο γκόλ, ενώ στο δεύτερο είναι και η κλάση του Τόρρες, που απλοποιεί τα πράγματα. Από κει και πέρα στο 0-1 και ενώ το τόπι έχει αρχίσει να χάνεται και η Λίβερπουλ δεν ξέρει από πού της έρχεται, γίνεται ένα κόρνερ-μια γαμημένη στημένη φάση και μετά 1-1. Ντάξει, απλά μερικές ομάδες είναι τόσο κωλόφαρδες και άλλες ολίγον τι λούζερς που συμβαίνουν αυτά. Εκεί που περιμένεις το 0-2 δλδ, σου σκάει ο ξεχασμένος Χίππια μια κεφαλιά και αντίο.
ο Μπος έπρεπε να ξεκινήσει τον Γουόλκοτ, ο οποίος είναι σε μεγάλη φόρμα και όχι τον Έμπουε, ο οποίος σε στιγμές δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα μπροστά. Βγήκε και ο Φλαμινί (άντε ρε ανανέωσε, τι περιμένεις;).
Ο Σωτηρακόπουλος οκ, είναι Λίβερπουλ και το ξέρουμε. Η μετάδοσή του, εκτός από την υπενθύμιση του πρωταθήματος του '89 ( ), ήταν απάλευτη.
Αρσέν, φέρε και κάνα μεγάλο όνομα τώρα όμως.
Εγώ γουστάρω που πάμε με Τσέλσι τώρα γιατί το είχα προβλέψει από τους ομίλους!!!
¶σε που είναι και πελάτες τακτικοί στην Ευρώπη…
H αντιδραση της αμυνας της Αρσεναλ μετα το 2-2 ηταν αντιστοιχη με του Ολυμπιακου του Σολιντ τη σεζον 2005/06. :lol:
Ενταξει, ο,τι και να λεμε τωρα, η Λιβερπουλ μπαλα δεν παιζει. Βαζει στο γηπεδο 9 ξυλοκοπους να τρεχουν πανω κατω συν τον Τορρες και τον Τζεραρντ (που κι αυτος τεχνικα δεν ειναι ο,τι καλυτερο). Αυτο το ποδοσφαιρο εμενα δεν μου αρεσει. Απο την αλλη και η Αρσεναλ καπως ετσι επαιξε χτες, να μην πω χειροτερα. Παει και βαζει αριστερα τον Ντιαμπι και δεξια τον Τουρε, ελεος ρε Αρσεν, ουτε ο Λεμονης με Τσελσι δεν κατεβηκε με τοσο αμυντικογενες σχημα.
Γενικα χτες το ματς μεχρι το 69’ που εγινε το 2-1 ηταν εντελως σουπα. Και σε στιγμε σκεφτομουν οτι οι παικτες εκει μεσα μπορει να εχουν σουπερ φυσικη κατασταση και αθλητικα προσοντα, μπορει οι τακτικες των προπονητων και το στησιμο στο γηπεδο να ειναι πλεον επιστημη, αλλα τεχνικα (σαν μπαλαδοροι) υπαρχουν πολλοι καλυτεροι στην Σουπερ Λιγκα. Γνωμη μου…
Ο Σωτηρακοπουλος ηταν οντως απαλευτος. Ουτε στα γκολ της Εθνικης δεν κανει ετσι…
Τον Σωτηρακόπουλο τον άντεξα μέχρι το γκολ του Χίπια, μετά έβαλα την αγγλική μετάδοση…
Που να το μετεδειδε ο πουρουπουπου εκει να δειτε τι θα γινοταν…:lol: :lol:
[QUOTE=karvou;341351]Όποιος περάσει από το Λίβερπουλ- Τσέλσι σηκώνει και κούπα. Αυτή είναι η πρόβλεψη μου και εμμένω πως φέτος την κούπα θα την πάρει η Λίβερπουλ.
θα διαφωνουσα πρωτον γιατι ειναι σοβαροι διεκδηκητες Barca και United και δευτερον γιατι η Chelsea ΔΕΝ προκειται να παρει κουπα.Ειναι γαζωμενα αμπαλα ψωμια!!!
Η Μπαρτσελονα οπως ειναι φετος δεν βλεπω να περναει την Γιουναϊτεντ με τιποτα. Ειδικα δεν αν δεν παιξει ο Μεσι. Φυσικα ως οπαδος θελω να περασει και να το παρει, απλα θεωρω οτι η Μαντσεστερ ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση τη στιγμη αυτη. Σε πιθανο τελικο Μαντσεστερ-Λιβερπουλ, ευχομαι να το παρει η πρωτη γιατι παιζει και λιγο δημιουργικα…
εχεις δικιο που να παρει…
Aν και η Μαντσεστερ παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο δεν θα ήθελα να περάσει τελικό. Δεν θέλω Αγγλική μονομαχία
γιατί, γιατί, γιατί δεν είσαι ΑΕΚ? γιατί ? θα ήμασταν το πιο αγαπημένο γκέη ζευγάρι
οι ξυλοκόποι του λιμανιού ελπίζω να πάνε σπίτι τους. καλύτερα να πάρει ο ολυμπιακός το τσουλου, παρά η αποθέωση του βρετανικού τσουκουτσουκου
Μανσεστερ πάρτο. Μπάτσα θέλω, αλλά δεν μας βλέπω
μην χανεις ελπιδα ρε!!! αν περασουμε απο γιουναιντεντ πιστευω το σηκωνουμε με λιγη δυσκολια
ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ???
Αισιοδος = Αισια Οδος ? :-k
@ monte:
Στα ζευγαρια δεν ειναι καλο να ειναι ιδια ομαδα.
Πρεπει να ειναι αντιπαλοι, να βριζονται την ωρα του ματς και μετα να κανουν ωμο και κτηνωδες σεξ.
να διορθώσεις την υπογραφή σου, γιατί δεν την παλευώ.
κ ο κριστιάνο να το πάρει, δεν με χαλάει. είναι παιχτούρας. κ αφού δεν παίζει με ονάδα του ρεχάνγκελ, έχει κάποιες ελπίδες,
όχι όμως, όχι όχι όχι όχι η λίβερπουλ. όχι