Δεν σας τη σπαει οταν λενε συνεχεια για καποιες ομαδες “βαρια φανελα”…? Η λιβερπουλ χτες ξερω γω περασε την αρσεναλ βαρια φανελα λεει ο σωτηρακοπουλος,βαρια φανελα κανεις δεν αντιλεγει αλλα που ηταν η βαρια φανελα της λιβερπουλ οταν αποκλειοταν απο το κυπελο απο ομαδα Β,Γ κατηγοριας?
Αυτο το παραμυθι με τις βαριες φανελες πρεπει να σταματησει καποια στιγμη,βαρια και του Παοκ η φανελα αλλα ουτε πλει οφ δεν βγαινει.
Ναι, αλλά στο μάνατζερ το πήρα το τσουλού με αντίπαλο τη μάτζεστερ (εγώ έχω λίβερπουλ, βεβαίως βεβαίως) 3-1, αφού είχα αποκλείσει την ¶ρσεναλ στους 4. Σύμπτωση? Ελοχίμ?
δεν θα σχολιασω τα ματς , η Ρομα και να το βαζε παλι δεν θα προκρινονταν (ο ΝτεΡοσι χεστηκε πανω του τοτε…)
πανεξυπνη κεφαλια του Τεβες
δυστυχως 3 αγγλικες + Μπαρτσα
παραδοσιακα ειμαι Λιβερπουλ , αλλα δεν κοβω φλεβα κιολας
πιστευω παλι θα’ναι στον τελικο (ελεος!!) και οτι θα το παρει , οσο αθλια και να παιζει…
οσο για το αλλο , ετσι οπως ειναι η Μπαρτσα ειναι πολυ δυσκολο να αποκλεισει την Μαντσεστερ. Ομως γινεται αλλη ομαδα οταν παιζει ο Μεσης
η σειρα απο την πιο πιθανη κατακτρητια του τιτλου μεχρι την λιγοτερο ειναι η
1)Man United
2)Liverpool
3)Barcelona
4)Chelsea
αντικειμενικα.Δεν πιστευω να υπαρχουν μεγαλες διαφωνιες πανω σε αυτο
Tι λετε για σημερα? Μαλλον αλλο ενα παιχνιδι που θα μας παρει ο υπνος…(?):-k Εαν δεν παει ουτε φετος στον τελικο η τσελσι ε τοτε δεν θα παει ποτε… Το ματς λογικα θα κριθει στο γκολ 1-0 η 0-1…λεω εγω…
Και εγω για τετοιο ματς το κοβω.Αν και θελω να περασουν οι κοκκινοι γιατι τους παω
να ουμε.Στην Τσελσι δεν ετρεφα ποτε καποια συμπαθεια.Παντως τελικο θελω ή
Λιβερπουλ - Μαντσεστερ ή Τσελσι - Μπαρτσελονα.Για να υπαρξει μεγα παθος!
Ασχετο σχολιο : Οι αγγλικες ομαδες πανε καλα τελευταια αλλα παιζουν σαν ιταλικες. :roll:
εκει που ημουν ετοιμος να φυγω να παω στο δωματιο ο πανηλιθιος Ριισε εβαλε την φοβερη κεφαλια και …1-1
πλεον το προβαδισμα το εχει η Τσελσι που οντως περιμενε την ρεβανς στο Σταμφορντ Μπριζ
και οι 2 ομαδες βαλανε γκολ με λαθη της αμυνας
περιμενα χειροτερο ματς παντως
Aυτο ειναι με τις αγγλικες ομαδες,τα ματς ειναι παντα απροβλεπτα.Ενταξει δεν ηταν κακο παιχνιδι,ειχε φασεις και μαλιστα καποιες ηταν φοβερες οπως η αποκρουση του τσεχ στο σουτ του τζεραρντ καπου εκει στο 80-85.
Βαρετό ματς, στο β ημίχρονο ειδικά η Λίβερπουλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Τόρες ήταν σάπιος σήμερα και καλό θα ήταν να έχει περάσει ο Καιτ στην κορυφή από ένα σημείο και μετά.
Η Τσέλσι ήταν φανερό ότι πήγαινε για μέχρι χ χθές.
Δυσκολα θα περασει η Λιβερπουλ φετος.Πρεπει να κερδισει ή να φερει 2-2 και πανω στην
εδρα της Τσελσι.Πολυ δυσκολο.Εκτος αν θυμηθουν την αλωση του Καμπ Νου και κανουν
το μπαμ παλι.Α ρε Τορρες!