Στον συγκεκριμενο τελικο του 1999 ηταν ο ΜΟΝΟΣ παραγοντας.
H Μπαγερν εσπερνε περισσοτερο ομως.
Ναι!
Οπως στο Θρυλος-ΑΕΚ του πρωτου γυρου.
Στον συγκεκριμενο τελικο του 1999 ηταν ο ΜΟΝΟΣ παραγοντας.
H Μπαγερν εσπερνε περισσοτερο ομως.
Ναι!
Οπως στο Θρυλος-ΑΕΚ του πρωτου γυρου.
To αν θα ειναι η τυχη ο μονος παραγοντας ή οχι, που θα κρινει εναν ποδοσφαιρικο αγωνα, εξαρταται απο την ψυχολογια-αγωνιστικη ετοιμοτητα-τεχνικη καταρτηση-ομαδικοτητα-διαθεση των παικτων και 1002 αλλους εξωαγωνιστικους λογους.
Εχει δει το συγκεκριμενο παιχνιδι?
Αν οχι, ψαξε και δες το.
Ολα τα υπολοιπα ειναι ανουσια…
Φυσικα και το εχω δει. Ειναι το απολυτο παιχνιδι
Οπως και το φετινο Χεταφε-Μπαγερν 3-3!
ωραιο ματς ,απλα δεν ειμαι με κανεναν στον τελικο
το μονο που με νοιαζει ειναι να μην κανει νταμπλ κανενας απο τους 2:twisted:
η Τσελσι ηταν καλυτερη και αν και υποστηριζω Λιβερπουλ (δεν ειμαι και ο φανατικος ωστοσο) καλυτερα που περασε στον τελικο γιατι ειχε καταντησει αηδια καθε χρονο Λιβερπουλ
Απλα περασε η καλυτερη ομαδα μεσα στο γηπεδο και αυτη ηταν η τσελσι,φανηκε οτι το ηθελε πιο πολυ,το κυνηγησε περισσοτερο,πιο πολλες φασεις,πιο γρηγορο κ ορθοδοξο ποδοσφαιρο και θα ηταν αδικο εδω που τα λεμε να εμενε εκτος τελικου.Η Λιβερπουλ σε κακη μερα,φανηκε απο την αρχη οτι δεν μπορουσε,δεν υπηρχε κεντρο,τραγικα λαθη στην αμυνα,αργη ομαδα,πολλες γιομες,λιγες φασεις.Ο Μπενιτεθ το φοβηθηκε το ματς.Το παλεψε ομως μεχρι την τελευταια στιγμη και εδω που εφτασε καλα ειναι,δεν ειναι αποτυχια.
Ο Εσιεν σημερα ξεκ@λοθηκε,και τι δεν εκανε το ατομο.Παντως γενικα σαν ματς στην κανονικη διαρκεια ηταν μετριο,στην παραταση παιχτηκε λιγο μπαλα ομως κ παλι απο την πλευρα της τσελσι περισσοτερο.
Και τωρα ο μεγαλος τελικος τσελσι μαντσεστερ,δεν ειμαι καποια ομαδα αλλα αν μου βαζανε το μαχαιρι στο λαιμο θα προτιμουσα την μαντσεστερ.
ΥΓ Για γελια η μεταδοση απο τσωχο,θεοφιλοπουλο,εγιναν ρομπες με την τοσο εμφανη υποστηριξη προς την λιβερπουλ.
επιτέλους η ρέντα των ξυλοκόπων τελείωσε. άντε σπίτια σας τώρα.
μάνσεστερ πάρτο - Μουρίνιο μας λείπεις
Δεν θα ηθελα με τιποτα να ειμαι κοντα στον Μουρινιο σημερα !
Αντε να το παρει η Μαντσεστερ (η μεγαλη αυτη ομαδα 8O :lol: )
μπας και περασει σε κατακτησεις την Πορτο και την Νοτιγχαμ Φορεστ! :lol:
Κατι εν μερει οφ-τοπικ.Μετα απο το ματς της προηγουμενης βδομαδας
θυμηθηκα με εναν φιλο στο μσν μια πινακιδα το 2003 στον τελικο του
Μαντσεστερ μεταξυ Γιουβε - Μιλαν. No football vs. No football.
Πως αλλαζουν οι καιροι ε ?
+1000000!!!
καλα αυτοι οι 2 και ο σωτηρακοπουλος την προηγουμενη βδομαδα καναν επιδειξη υποκειμενικου και παραδειγματος προς αποφυγη σχολιασμου ποδοσφαιρικου αγωνα…τον μπενιτεθ να βαζαν να σχολιασει το ματς καλυτερα θα ηταν…η τσελσι αν και δεν εντυπωσιαζει μ’αρεσει απιστευτα η στρωτη μπαλα που παιζει και ο τροπος αναπτυξης της.βεβαια εχει σαπουνι για προπονητη αλλα στον τελικο ολα μπορουν να συμβουν…
Ωραιο ματς χτες στην παραταση που η κουραση κανει τους παικτες πιο χαλαρους και οχι τοσο προσηλωμενους στις τακτικες. Η Τσελσι επαιξε πολυ καλα στο 1ο ημιχρονο, “εκατσε” στην επαναληψη και γι αυτο ισοφαριστηκε και ανεβηκε παλι στην παραταση, πραγμα λογικο αφου εχει πολυ περισσοτερη ποιοτητα.
Τουλαχιστον σε αυτο το ζευγαρι περασε αυτος που αξιζε και οχι ο πιο τυχερος. Εννοοειται οτι θα υποστηριζω Τσελσι στον τελικο.
Η χτεσινη περιγραφη του αγωνα ηταν πραγματικα απαραδεκτη. Γενικα οι μεταδοσεις της κρατικης τηλεορασης εχουν καταντησει αηδια απο τοτε που εφυγε η παλια φουρνια δημοσιογραφων.
O Τσωχος μονο που δεν μπηκε στο γηπεδο να πανηγυρισει στα 2 γκολ της Λιβερπουλ.Ουρλιαζε το χαζοχαρουμενο.
Και στο τελος ειχαν και τα 2 τους μια απογοητευση στη φωνουλα…Αχου τα.
Ο Τορρες ειναι ο αν οχι ο κορυφαιος,μεσα στους 5 κορυφαιους στραικερς του κοσμου.Τον λατρευω αυτον τον παικτη.
Χτες οντως ηταν πολυ καλυτερη η Τσελσι,αλλα ο Ρεινα ηταν σε πολυ καλη μερα.Η Λιβερπουλ σε ολη την κανονικη διαρκεια του ματς δεν ειχε κεντρο,τα 2 χαφ της παιζαν μονο ανασταλτικα και ο Τζεραρντ μονο εβγαινε μπροστα και προσπαθουσε με τις μπαλιες του να βρει τους ακραιους ή τον Τορρες,απεναντι σε 6-7 παιχτες της Τσελσι.
Το ματς παντως μου αρεσε πολυ.
Ελπιζω σε αναλογο τελικο.Η Μαντσεστερ ,που την υποστηριζα μεχρι τωρα,με ξενερωσε ετσι οπως επαιξε,αρα θα υποστηριζω οποιον παιξει καλυτερα.
Ποτε ειναι ο τελικος?
21 μαιου…
Το φετινό Champions League είναι στημμένο και χειρότερο από κάθε άλλη φορά…
Η Τσέλσι θα το πάρει επειδή ο τελικός είναι στη Μόσχα.
Το πράμμα φαίνεται από καιρό.[-X
ουτε σε αγωνα της εθνικης ελλαδος δεν εχω ακουσει τετοια μεταδοση με υποστηριξη προς μια ομαδα(αλλα με πουστικο τροπο)…ειδικα οι σποντες που πετουσανε ηταν ολα τα λεφτα…
οι ανθρωποι ειναι γελιοι…
Ολα στημενα ειναι.
Μην το ψαχνεις.
Τα παντα.
Μεχρι και το ποιος θα κανει σεντρα σε εναν αγωνα.
Πραγματικα αηδιαστικοι χτες ηταν και οι δυο.
Και όχι μόνο Κρίσπ. Και το ποιος χέζει πρώτος είναι στημένο, μην ξεχνιόμαστε…
Υπαρχει στοιχημα παντως στις “καμμενες” χωρες.Ποιος θα κανει την σεντρα.
Οι 40αρηδες δημοσιογραφοι ειναι ολοι Λιβερπουλ και μας τα εχουν κανει τσουρεκια να
πουμε.Και εγω που συμπαθω την Λιβερπουλ σπαστηκα χτες.
Και γω σπάστικα. Με τον πουσταρά το διαιτητή που δεν έδωσε το πέναλντι…
Λετε να δουτε τπτ τετοιο στον τελικο…:lol:
και γω το ίδιο, μπροστα του εγινε… πολυ σπρώξιμο στην τσέλσι και δεν μ’αρεσει… όχι οτι χωνεύω τη λίβερπουλ σαν τυς δημοσιογραφους χτες, αλλά θα γινοταν πιο καλός τελικός αντι της τσέλσι. θα προτιμουσα να το πάρει η mu πάντως, αν και φανατικός αρσεναλ και μπάρτσα…