Συμφωνώ με τα σχόλια σου και επαυξάνω σε ότι αφορά την μετάδοση κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση μιλάμε αι σιχτίρ
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί οι αγώνες και βλέπουμε λίγο ποδόσφαιρο γιατί αν περιμένουμε από μας εδώ ζήτω που καήκαμε όντως πολύ καλύτερη η Τσέλσυ αν και το πέναλτυ έπρεπε να το δώσει στους κόκκινους ο διαιτητής
Τι την πέρασες την uefa παιδί μου superlinga???Ποιός θα βάλει το κεφάλι του στον τροβά να στήσει παιγχίδια όχι ο Αβράμοβιτς να είναι στην μέση αλλά ο Θεός ο ίδιος???
Απλά Μάντζεστερ και Τσέλσυ βρέθηκαν σε καλύτερες μέρες αν θες και πιο τυχερές και πέρασαν
Εύχομαι να δούμε ένα τελικό αντάξιο του ονόματος των δύο φιναλίστ και να κερδίσει ο καλύτερος
Ε οχι ρε συ πιο καλος τελικος με Λιβερπουλ.
Εντελως αμπαλη ομαδα.
Επισης περαν του πεναλτυ (που νταξει δεν ηταν και ο ορισμος) δεν ειδα καποιο αλλο φοβερο σπρωξιμο. Αντιθετος η Λιβερπουλ σπρωχτηκε εμφανεστατα με Αρσεναλ.
συμφωνω για το ματς με αρσεναλ που με αφησε πολυ πικραμενο… τωρα στο ματς με την τσέλσι, το πεναλτυ ειναι και μπροστα στα μάτια του για αυτο μου κανε εντυπωση. δεν ηθελε να την βάλει στο παιχνιδι τη λιβερπουλ, γιατι αλλιως ειναι το 3-2 και να σου μενουν 10 λεπτα και αλλο με 1-2 πχ. τεσπα, ειναι και αυτος ο γκραντ αχωνευτος ρε γμτ… ο ο γιτζακ σουμ της τσελσι!! αν το παρει κιολας, παρελαση 28ης δεν θα προλαβει να κανει… μακαρι να το παρει η Mu … 8)
Συμβαίνουν και ατυχίες. Χρειάστηκε ένα αυτογκόλ στο 94,ένα πέναλτυ πανηλίθιο και ανούσιο στην παράταση από ένα από τα πιο έμπειρα στόπερ και μία διαιτησία που έσπρωχνε Τσέλσι για να αποκλείστεί ο Μπενίτεθ. Τον δικαιολουγούμε.
Προβλέπω να το παίρνει Τσέλσι αλλά η Μάντσεστερ παίζει πολύ πιο όμορφη μπάλα. Όταν βλέπεις την Μάντσεστερ να αναπτύσσεται, καταλαβαίνεις πως εκεί έχουν καταφέρει κάτι πολύ ανώτερο. Η Τσέλσι έχει μέσα κάμποσα άλογα που τρέχουν ασταμάτητα και δε τους παίρνεις κόντρα, αλλά το σύστημα της Μάντσεστερ νομίζεις πως έχει μέσα, μέχρι και διαφορικές εξισώσεις.
Μακάρι να γίνει όμορφος τελικός και όχι καμιά μούφα, όπως τα τελευταία χρόνια…
Η Μαντσεστερ ειχε περιπου και μια 5ετια να αρχιζει να βγαζει συστηματικα αυτοματισμους στην επιθετικη της αναπτυξη. Ηταν το στοιχειο που την εκανε πολυ μεγαλη ομαδα τα προηγουμε χρονια. Πιστευω οτι εχει βρεθει ενας πολυ βολικος για τα σχεδια του Φεργκιουσον κορμος. Με καλη τεχνικη, τρεξιμο στους κενους χωρους και πανω απο ολα γρηγορες μεταβιβασεις. Αν θυμαστε, τα ποιο ασχημα αποτελεσμα η ομαδα τα ειχε την χρονια που ειχε το καλυτερο κεντρο στον κοσμο (Μπεκαμ, Βερον, Κιν, Σκοουλς, Γκιγκς).
πολυ κριμα που δεν περασε η λιβερπουλ…ειναι μακραν καλυτερη απο την τσελσι(παρολο που δεν το δειχνει) και απεδειξε οτι εχει και περισσοτερα ψυχικα αποθεματα,και δε μιλαω μονο για φετος…
η τσελσι απο την αλλη ποτε δε μου αρεσε σαν ομαδα,απ ολες τις αποψεις και κυριως σχετικα με οπαδους και προεδρια…
ας ελπισουμε να τα καταφερει η ματζεστερ τωρα…μπορει να μην ειναι λιβερπουλ,αλλα παραμενει 100 φορες καλυτερη απ την τσελσι…
Δεν είναι το στήσιμο από διαιτητές…Είναι το ποιος ντοπάρεται περισσότερο…Στο ποδόσφαιρο πέφτει πολύ ντόπα!
Πρώτη φορά είδα τον Μπάλακ να τρέχει έτσι που είναι πιο αργός και από την γιαγιά μου και τον Εσιέν να τρέχει στις καθυστερήσεις λές και δεν έτρεχε καθόλου.
Όλα αυτά μου προκάλεσαν εντύπωση.
Μην ξεχνάμε ο θάνατος του Πουέρτα σε στιγμή που Σεβίλλη ήταν στα πάνω της…
Η περισσότερη ντόπα πέφτει στο ποδόσφαιρο,γιατί χωρίς καλές εμφανίσεις κοστιζει se χρήματα και πρεστιζ στο Champions League.
ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ- Οι παίκτες της Τσέλσι γιόρτασαν την πρόκρισή τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα γνωστό ιδιωτικό κλαμπ του Λονδίνου, παρουσία της διάσημης πορνοστάρ Τζίνα Τζέιμσον. (Διάφοροι)
Που θα κατσει η μπιλια? Τσελσι η μανστεστερ? Αν και σε τετοιους τελικους δεν μπορεις να κανεις προβλεψεις θα πω οτι πιστευω πως θα το σηκωσει η τσελσι,ο αμπραβο τα εχει κανει τα κονε του για σημερα… Και φυσικα θα δουμε αλλη μια φορα τον ροναλντο να βαζει τα κλαμματα…:lol: #-o