Champions League

Φοβερή μπάλα από Μαν UTD, όπως μας έχει συνηθίσει φέτος.

Παρά το κωλόφαρδο γκολ της Τσέλσι

ωραίοτο α’ ημιχρονο. η mu μετά το 1-0 είχε 2-3 πολύ καλες ευκαιρίες να κανει το 2-0, ατυχη δεν το εκανε και σαν να μην εφτανε κι αυτο σε ενα λαθος το φαγε. δεν αντεχω να βλεπω αυτο το γκραντ ρε γμτ…

Παραταση…Η μια ομαδα εχει προπονητη(φεργκιουσον) η αλλη ομαδα εχει ταβερνιαρη(γκρααντ),καλα ρε γκρααντ σαν τον ντουσαν κ εσυ,βλεπεις οτι ο ροναλντο κανει παρτι και μου βαζεις τον εσιεν να τον μαρκαρει που φαινεται οτι δεν μπορει,βαλε 2 παικτες πανω στον ροναλντο και τελειωσες,με εχεις κι αυτον τον μαλουντα που δεν ξερει να κανει κοντρολ,βαλε τον καλου η τον σεφτσενκο διπλα στον ντρογκμπα,τι να κανει μονος του ο ντρογκμπα.

Πολυ καλος ματς γενικοτερα.

Κρίμα και αδικία για αυτην την Τσελσι που δεν πηρε το τρόπαιο…Α ρε Ανελκά…

ματσαρα απλα . μπραβο στους μαντζεστεριανους ( αν και λιβερπουλ:D ) .

η εικονα του αγωνα ειναι το τελος 2 μεγαλοι παικτες να κλαινε . απο τη μια ο τερι και απο την αλλη ο ροναλντο .

O ronaldo ειτε ετσι ειτε αλλιως παλι κλαμα…:lol: Που πας ρε τερρυ και μου γλιστρας,κανε ενα πλασεδακι εκει…Μεγαλος ματς,νομιζω οτι φετος ηταν η χρονια της μανστεστερ και το πηρε δικαια με την ολη παρουσια της.

ΗΘΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2008 ->ΤΣΕΛΣΙ:lol: #-o #-o

Καταρχάς ήμουν βέβαιος ότι θα πάμε στα πέναλντυ…

Κατά δεύτερον το έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να καταλάβω την μεγάλη κωλοφαρδία της Μάντσεστερ…
2 δοκάρια η Τσέλσι και στο κρίσιμο σημείο χάνει ο Τέρι πέναλντυ!!!
Απίστευτο…
Τώρα όσο για το ματς , μάρεσε πολύ , παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο.
Η Μάντσεστερ στο 1ο μέρος έκανε κάτι τρελούς συνδυασμούς , όμως στο 2ο η Τσέλσι έδειξε ότι δεν είναι ομάδα που παραδίδεται καθόλου εύκολα…

Δεν υπήρχε ομάδα να πεις ότι εκείνη το άξιζε , παίξαν και οι 2 πολύ καλά…

και στα πέναλντυ…γίνεται το απίστευτο…

λόγια του αδερφού μου και πολύ σωστά :

“ο Ανελκά θα δεις…στ@@ του αν το βάλει , στ@@ του αν το χάσει…”

απαράδεκτος…μηδαμινός…

και στον Ρονάλντο ήμουν βέβαιος ότι θα το έχανε…έτρεμε πριν και δεν είχε καθόλου καλό βηματισμό

ο διαιτητής έπαιξε λιγάκι κόκκινους, αλλά τελικά το πήρε η καλύτερη ομάδα της σεζόν κ η καλύτερη του τελικού.

ο ρονάλντο δεν κρύφτηκε αυτή τη φορά, αλλά το πέναλτυ ήταν υπεργραφικότητα

μπράβο στην μανσεστερ

Kαι για όσους το παρατήρησαν, όταν έπαιρναν τα μετάλλια οι παίκτες της Man Utd παιζόταν στο γήπεδο ένα τραγούδι που έχει διασκευάσει γνωστή μας μπάντα

:lol2: :lol2: :lol2: καμενο

ωχ εγινε μοδερατορας τωρα :-s και το ξεχασα:roll: ελα μωρε:D :stuck_out_tongue:

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: 8) 8) 8)

Πφ.
Ξενέρα.

Πάλι κωλόφαρδη η Μάντσεστερ. Σώθηκε από τα δοκάρια όπως και το 99.

Στο Α’ ημίχρονο είχε μια ελαφριά υπεροχή η ΜανΓιου, στο Β’ την έλιωσε η Τσέλσι. Στην παράταση, πτώματα και οι δύο, είχαν από μιά ευκαιρία.

Επίσης τους αυτοματισμούς της ΜανΓιου όσο κι αν έψαξα πουθενά δεν τους είδα. Αντιθέτως η Τσέλσι στο Β’ ημίχρονο έφτανε με όποιον τρόπο ήθελε στην αντίπαλη περιοχή

No comments.

Το ματς το εχασε ο γκρααντ που αφησε σε ολο τον αγωνα μονο τον ντρογκμπα να χαροπαλευει μονος του αφου ο μαλουντα πεταγε χαρταετο.

ChrisP συμφωνούμε…
βασικά ο Γκραντ τον κόντραρε μια χαρά τον Σερ Άλεξ.
η Τσέλσι δεν παραδίδεται καθόλου εύκολα.
απλά είναι η κωλοφαρδία της Μαν + Ανελκά που της στέρησαν το τρόπαιο…

Για τον Γκραντ συμφωνώ με ΚΙΜΙ. Λάθος που έβαλε Εσσιέν δεξιά. Βέβαια, αν τον έβαζε κέντρο θα έπρεπε να θυσιάσει έναν εκ των Λάμπαρντ, Μπάλακ, Μακελελέ που ήταν και οι τρεις φοβεροί σήμερα. Βασικά νομίζω ότι τον ξάφνιασε ο Φέργκιουσον που περίμενε ότι ο Εσσιέν θα είναι δεξιά (όπως ήταν στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν) κι έριξε από κει τον Ρονάλντο που μαζί με όλες τις άλλες αρετές του είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι.

Επίσης ένα σχόλιο για τον τραγικό διαιτητή Μίχελ. Ο άνθρωπος ήταν αλλού γι αλλού σήμερα. Προσπαθώντας να σφυρίζει λίγο ώστε να γίνεται παιχνίδι άφηνε ατιμώρητα ορισμένα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα (και από τις δύο πλευρές). Δηλαδή ΟΚ, είπαμε να μην σφυράς κάθε λίγο και λιγάκι αλλά όταν ο άλλος ρίχνει αγκωνίες την κάρτα του την βγάζεις. Τεσπά πάνω που συνηθίσαμε να σφυράει 1/3 φάουλ, ξαφνικά στην παράταση έδωσε όσα φάουλ δεν έδωσε στο υπόλοιπο παιχνίδι. Γενικά δεν μπόρεσε να ελέγξει σωστά το παιχνίδι.

ΥΓ. Ρονάλντο αγόρι μου είσαι παιχταράς, αλλά μην κανεις 3 κωλοτούμπες σε ΚΑΘΕ επαφή. Γίνεσαι αντιπαθής και δεν σου αξίζει.

ολα εξεληχθηκαν οπως τα ηθελα…εχασε η τσελσι!!!
βεβαια δεν υποστηριζω ματζεστερ(μονο μπαρτσα!!!),αλλα η αντιπαθεια για την τσελσι ειναι μεγαλη.
κριμα βεβαια ο καημενος ο τερρυ να χασει το ποιο κρισιμο πεναλτυ…
παντως το παιχνιδι ηταν καλο,αρκετο σασπενς και καλες φασεις.μου αρεσε πολυ το σουτ του ντρογμπα,αλλα θα ταν πιο ομορφο αν εμπαινε…
τελος παντων.αντε ξανα του χρονου να ξαναδουμε καλο ποδοσφαιρο και ας περασει και καμια ελληνικη ομαδα σε μεγαλυτερη φαση(να περασει τουλαχιστον τους ομηλους:p )…

[SIZE=“7”]Glory glory Mancherster United, glory glory Manchester United, glory glory Manchester United and the reds go marching on on on!!![/SIZE]

Σαφώς δίκαιη η κατάκτηση της Manchester με τη συνολική της παρουσία αλλά σήμερα ήταν κατώτερη. Η Τσέλσι μπορούσε 2-3 φορές να το τελειώσει και δεν μπόρεσε ούτε στα πέναλτι. Πάλι την πάτησε ο κάνγκουρας ο Ρονάλντο.
Τελικά πάρει δεν πάρει κούπα αυτός, κλαίει… :lol:

Καλά το πας. :stuck_out_tongue:

Μην χαιρεσαι εσυ κουναβι. :stuck_out_tongue:
Δεν αναφερεται σε τσουτσεκια λιμανιων. :stuck_out_tongue: