Chania rock festival 2016

Περιμενουμε ανακοινωσεις

Μετα απο το περσυνό κάζο λογικά τπτ Anathema, Rotting christ αντε κανα Innerwish (που σκίζει) και 10 κρητικά με δώρο ένα ντακο στην πόρτα.

Αντε να δουμε αν θα ρισκαρει και δευτερη χρονιά

Εξαιρετικό lineup είχε πέρυσι αλλά η απόσταση πιστέυω το βλάπτει. Αεροπορικά, καράβια κλπ για να πάει κάποιος από άλλο μέρος της Ελλάδας συν ξενοδοχείο, φαι και λοιπά έξοδα ανεβάζουν το κόστος πολύ για τέτοιες εποχές.

Φρεσκαδουρα παλι βλεπω.Αν δε γινει line up να τραβηξει κοσμο και απο αλλα μερη.αστο καλυτερα.

Γιατί πέρυσι που είχε αρκετά δυνατό lineup τράβηξε κόσμο; Δύσκολο να κατέβει ο άλλος από ηπειρωτική Ελλάδα στα Χανιά το οποίο κοστίζει ένα σεβαστό ποσό. Εδώ γκρινιάζουν για τη Μαλακάσα, για τα καύσιμα, διόδια κλπ σιγά μη δώσουν για καράβι, ξενοδοχεια, φαγητό κλπ που το ποσό ανεβαίνει επικίνδυνα!

Ευκαιρία είναι για να συνδυάσεις μία εξόρμηση με το φεστιβάλ, αν παίζει κάποιο συγκρότημα που καίγεσαι να δεις. Πάντως εισιτήρια βρίσκεις ακόμα φτηνά με ryanair για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες :wink:

εγω λεω παντως μπράβο στους διοργανωτες που το προσπαθούν.

Μπουμ

Πολλα μπραβο!! Μονο αυτο…

υ.γ.Μπορει να λεω και μλκια αλλα πχ για να μπορεσει να παει κοσμος στα Χανια,ας ερθουν οι διοργανωτες σε επαφη με μια αεροπορικη εταιρεια(Ryan,Aegean)πχ και να μπουν φτηνα αεροπλανα απο Αθηνα-Θεσσαλονικη για εκει τις ημερες του φεστιβαλ.Πιστευω θα υπαρχει ανταποκριση.

καλο.θα το επεξεργαστω.

Η Ryanair έχει δρομολόγια από Αθήνα για Χανιά με 20 ευρώ περίπου (το πήγαινε) αλλά πρέπει να τα κλείσεις από νωρίς.
Απ’ ευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Χανιά νομίζω έχουν κ η Ryanair κ η Aegean (αυτή σίγουρα), αλλά κ πάλι όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο
Υπάρχει κ καράβι (αν θες να πάρεις αυτοκίνητο ή μηχανή) το οποίο τα καλοκαίρια έκανε προσφορές σε ημερήσια ταξίδια από Πειραιά για Χανιά…

Αυτό ακριβώς.

Αδερφε εννοω να υπαρχουν πτησεις καθαρα για το φεστ…οχι της γραμμης.Αν η Ryan πχ μπορει και βαζει με 20-30 ευρω εισ. αεροπλανο της γραμμης,θα μπορει λογικα να βαλει και για το φεστ με τα ιδια χρηματα.Αλλα ειναι η εποχη κατακαλοκαιρο που λογικα θα γινεται χαμος.Απλα μια ιδεα εριξα

Ανακοινώθηκαν κ οι Tyketto

Δεν νομιζω να μπουν Κρητικες μπαντες. Ως τωρα βλεπω περισσοτερα ονοματα απο εξωτερικο, και ερχονται και υπερατλαντικες μπαντες ετσι; Και φετος εχει ποικιλια. Και απο αποψη ειδων, αλλα και απο αποψη ηλικιων. Καθε χρονο και καλυτερο το βλεπω εγω που το παρακολουθω εδω και χρονια. Φεστιβαλικα, ειναι μια απο τις πιο ειλικρινες διοργανωσεις στην Ελλαδα.

Οτι καλυτερο θα παιξει στην ελλαδα φετος!! Κριμα που δε μπορω να κατεβω. Συνεχιστε ετσι παιδια!! Οποιος μπορει να στηριξει αυτη τη φοβερη προσπαθεια

όχι κακό, αλλα προφανώς τα φέρνουν όσα Αμερικάνικα είναι ΗΔΗ Ευρώπη.