Ε 9 ρε,εγω κατα τις 6-6.30 καταφθανω.
Και επειδη ειμαστε Ελλαδα και εχουμε ΟΣΕ,παιζει να φτασω και 7-7.30…:roll:
Αρα 8.30 και μετα καλυτερα.
Οχι ΦΙΛΕ. Ο ΟΣΕ ειναι αξιοπιστος. Οχι βλακειες με την επιχειρηση μας.
- Therion
- Karvou
- Dark of the sun
- Anxolis
- Thorgal
- freedomofrock
- gigatron
8 ) chrisP - defix
- rychehead
Γαμώ δηλαδής. Ώρα μέρος. Πόσοι έχουν πρόβλημα πιο αργά από τις 8; Γιατι ο Θήριον έρχεται με τραίνα και ιστορίες και με φίλους τους παλιούς.
Να προλαβουμε συγκοινωνια για να γυρισω ρε συ… Μην το παραξευτιλισουμε…
Πιο αργα απο τις 8.30 οχι ρε σεις… Σαββατοβραδο ειναι, να παμε και καμια βολτα…
Θέλετε να πείτε ότι δεν προλαβαίνετε συγκοινωνίες στις 10;
Ή ότι δεν προλαβαίνετε να γίνετε όμορφοι μετά να πάτε για ποτό;
Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως 8.30 είναι οκέη.
Ναι, και γω πιστευω πως 8:30 ειναι μια χαρα. Μην σκασουμε και με την κωλοζεστη…
Συμφωναω…
Οτι θελει ο λαος…
Ανχολυ, εγω ειμαι κουκλος και χωρις μεικ απ!!! 8) #-o :lol: :lol:
Για πείτε και ποιοι πσήνεστε να μαζευτείτε για το γαμώτο.
εγω παντως δε παιζει. εχω προβλημα με τα ποδαρια που προς το παρον λυνεται μονο με εγχειρηση. γιαυτο ελεγα και για μπασκετακι. αν εχετε εξεδρα οπαδων ισως και να περασω. δε ξερω ομως λογω ογκου υποχρεωσεων και παλι αν αξιζει για δαυτο. ειδωμεν
8:30 εκλεισε μαγκες.Τωρα κανονιστε μερος και ξεμπερδεψαμε.Περιμενω.
:!: :?:
λοιπόν, για να είμαστε βέβαιοι έχω κλείσει 8:30 εκεί που παίξαμε την τελευταία φορά, αλλά επειδή:
1ον) είναι για λίγο (μόνο μία ώρα ) ψάχνουμε για αλλού
2ον) είναι στο Χαλάνδρι που με εξαίρεση 3-4 που μας βολεύει, δε βολεύει τους υπόλοιπους
Στις 2 ο Ανχόλις θα πάρει τηλέφωνο και στα γηπεδάκια του Περισσού όπου μόλις είχα τον εξής σουρέαλ διάλογο:
Πληκτρολογώ το νούμερο τους που είναι σταθερό τηλέφωνο
-Χαίρετε, θα ήθελα να κλείσω ένα γηπεδάκι για αύριο το βράδυ
-Για αύριο το βράδυ έχουμε πολλά γηπεδάκια, αλλά θα μπορούσατε να πάρετε κατά τις 2, γιατί τώρα είμαστε καθ’ οδόν;
8O 8O 8O
Όπως είπε και ο Ανχόλις, ελπίζω όταν θα τους πάρει στις 2 να μη τους βρει εν πτήση!!!:lol: :lol:
Οι των βόρειων Προαστίων, ας οργανωθούμε να πάμε με αυτοκίνητα. Τα γηπεδάκια είναι ακριβώς δίπλα στο γήπεδο της Ριζούπολης, δηλαδή δίπλα στης Bloody Angel. Όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο και θέλουν να έρθουν ας το δηλώσουν
Μια λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι ισως εχουν κανει εκτροπη κλισεων στο κινητο τους. Μια περισσοτερο λογικη ειναι οτι ισως εχουν κανει υπερβολικη καταναλωση αλκοολ…
Karvou, το πρωτο που λες ειναι εκεινα στου Καραπιαλη στο Χαλανδρι, ετσι? Αλλα και στη Ριζουπολη βολευει. Και για τα δυο βολευουν μετρο/ηλεκτρικος οποτε ΟΚ.
Τι λετε ρε? Πως θα ερθουμε εμεις εκει πανω???
Περισσό; Με ηλεκτρικό.
Α, οκ, δεν το ηξερα…
Thanx mate!
Εκλεισε για Περισσο δηλαδης?
E oι τσιρλιδες που ειναι?