Μας κάλεσαν σε κόντρα. Μπαλαδόροι και cheerleaders του φόρουμ ενωθείτε!

Οι Γίγατροι Ράιχεντς κλπ που έχουνε χαθεί ρε; Μη μας γίνει καμμιά στραβή τελευταία ώρα.

Εδώ είμαστε φιλαράκι, διαβάζουμε.

Θα έρθουμε.

Κανονίστε το στάνταρ.

Και πείτε μας.

Είστε γούτσου γούτσου.

ΛΟΙΠΟΝ:

Πήρα Περισσό και έκλεισα 8.30 αλλά δεν είχε το 5χ5 διαθέσιμο και μου είπε σου δίνω το 7χ7, και όσα άτομα και να φέρεις θα έχεις χρέωση 5χ5.

Άρα άμα θέλετε να φέρετε και τίποτα φίλους, θα παίξουν ;ρ

Κουνήσου λίγο που δεν έχεις έρθει ποτέ. Εγώ πού να τρέχω εκεί κάτω;;; :evil:
Η cheerleader Αλόη, δηλώνει απούσα :-s :stuck_out_tongue:

ειμαι μεσα

Άσταυτά ρε κ εμείς στου διαόλου τη μάνα μένουμε. Έλα να δεις γυμνές γαμπίτσες.

[quote="“UnHoLyMaRtYr,post:223,topic:2839”]

1. Therion
  2. Karvou
  3. Dark of the sun
  4. Anxolis
  5. Thorgal
  6. freedomofrock
  7. gigatron
    8 ) chrisP
  8. defix
  9. rychehead

Ωραια, αλλους 4 θελουμε για να παιξουμε κανονικα 7χ7 και να το χαρουμε περισσοτερο! Αντε, ψηθειτε!!! Τοσοι ειστε εκει εξω!
Στην αναγκη παιζουμε και ετσι, δεν υπαρχει προβλημα!! Εχω αλλωστε ακομα μισο πνευμονα σε σχετικα καλη λειτουργια… :stuck_out_tongue:

Ραντεβου στις 8:00 στη σταση του ΠΕρισσου? Εγω δεν ξερω να παω στο γηπεδο…

Εγώ δεν ξέρω τι ώρα να ρθω θα τα μιλήσω με το σύντροφο καρβού

O περισσος ειναι στο Χαλανδρι?Αnyway πειτε μονο μια ακριβη διευθυνση και θα ειμαι εκει χωρις συγκινονια. :wink:

Nτου ρου του ντου ρου του…τςςςςςςςςςςςςςςς!!! #-o

Τί ειπες ρε άτομο, τι δουλειά έχει ο Περισσός με το Χαλάνδρι;;; :lol:

Πάρε ηλεκτρικό και θα βγεις άνετα! :wink:

Ρε φιλε τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι απο Αθηνα.Ας μου πει καποιος τη διευθυνση του 5χ5 γιατι μπορει να ερθω και με ταξι ας πουμε.

Θα του πεις να σε παει στο γηπεδο του Απολλωνα στη Ριζουπολη. Τα γηπεδα του 5χ5 ειναι ακριβως διπλα…

Αντε ρε μαζευτειτε αλλοι 4 γιατι ειμαστε που ειμαστε αγυμναστοι, αν παιξουμε 5 σε γηπεδο για 7 θα πεθανουμε!

Δεν έχεις να φέρεις εσύ κανέναν;

Εμένα λείπουν όλοι.

Γιατι δεν δινουμε ραντεβου καπου αλλου γιατι αποκλειεται να το βρω μονος μου…

Παιδια τα γηπεδακια ειναι πολυ κοντα στην σταση ΠΕΡΙΣΣΟΣ του ηλεκτρικου. Εγω μαλλον θα ερθω με αμαξι γιατι απο Χαλανδρι ειναι ταξιδι ολοκληρο αν παω να παρω ηλεκτρικο… Παντως αν θελετε μπορουμε να βρεθουμε κατα τις 8 (για να ειμαστε σιγουροι) στην εξοδο του σταθμου και να παμε ολοι μαζι γηπεδακια. Defix, Βασιλη, οποιος θελει ας μου στειλει pm να δωσω κινητο να βρεθουμε.

Παντως οντως θα ηταν καλυτερα να ερθουν και καποιοι αλλοι για να μην τα φτυσουμε γρηγορα και χαλασει το παιχνιδι… Anyway, οποιος μπορει ας φερει ατομα αλλα καλυτερα να το ποσταρει κιολας μην φερουν και αλλοι (πολυ δυσκολο) και στο τελος ειμαστε καμια 35αρια και κατεβουμε σε πορεια#-o

Τι εγινε ρε cheerleaders, μονους μας θα μας αφησετε??:frowning: :frowning: :frowning: Και παιζουμε και στην “εδρα” σας!!!

ποτε θα πατε???

Σαββατο 8.30 στα γηπεδα διπλα στη Ριζουπολη…

Ακόμα θα έρθει ο ironboy-7 από ότι έμαθα και ο Δημήτρης Μπάρμπας (συντάκτης του ρόκιν που ξέρει καλή μπάλα). Παίζεται η περίπτωση Cozy.

Οπότε πάμε στους 13. Όποιος έχει κάποιον να φέρει, ας τον φέρει. Έτσι κι αλλιώς το τρέξιμο και τον ιδρώτα πολλοί εμίσησαν, την αλλαγή και την ξεκούραση ουδείς

Α ολα κι ολα. Εχουμε διαφωνησει σε πολλα αλλα εδω θα τσακωθουμε…

Εγω αλλαγη ΔΕΝ βγαινω!!!

Το παιζω βεντετα…