Karvou, o καιρόc γαρ εγγύc.
Dyingfreedom προδότη, Ιούδα Ισκαριώτη!!!
Ώστε και εσύ σαν τον Καστίγο το έπαιζες δίπορτο και στο τέλος μας πούλησες!!![-X [-X Εσύ θα συναντήσεις την οργή μου πρώτος!!!:lol: :lol:
κάνε ένα register και έλα μαζί.
Επίσης και μεταξύ μας, σαν την άλλη φορά θα μπορούσε να κανονιστεί.
Μόλις φτιάξει το πόδι μου θα κανονιστεί… Θα το κανονίσω με Unholy. Εξάλλου όσοι ενδιαφέρονται δήλωσαν ήδη συμμετοχή. Δε μας χρειάζεται κάτι άλλο…
Σε λατρεύω αγόρι μου λέμε!
Ρε καθεστε και απαντατε στον <<αντρακλα>> ???:lol:
Unholy καθημερινες που λεγατε δεν μπορουσα, οπως ειδες ο καφες κανονιστηκε για Σαββατο. Εξαλλου δεν μπορω να παιξω αυτον τον καιρο λογω προβληματος δεν μπορω να τρεξω. Ουτε στην ομαδα του Gigatron δεν μπηκα αν και μου το προτεινε. Και οταν μπορουσα αν θυμασαι τις 2 δυο προηγουμενες φορες ειχα ερθει.αυτα, τελος.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλά και εσύ κά8εσαι και απαντάς…
Από το στόμα μου το πήρες… Σορρυ κιόλας αλλά με τουσ “φλούφληδες” συννενοούμαι καλύτερα…
Και αν είσαι άντρακλας…μπράβο σου :roll:
Η μερα πλησιαζει…:bounce: :bounce: :vibrate: :vibrate:
θα πώ κάτι και τελείωσε η κουβέντα εδώ! άλλο μπάλα με τα αγόρια και άλλο καφές με τις CHEERLEADERS του forum…
Το 2 αξιζει πιο πολυ…8)
Πονηρούλη…! :naughty:
Γιατι εσυ δεν θες??
Εγω ειμαι κοινωνικο ατομο!!!8)
Eγώ είμαι απλά άτομο!!!
#-o #-o
Ουδεν Σχολιο…[-X
ΛΟΛ! ωραιος. βεβαια ουτε καν σοβαρα τα λεγε αυτα επειδη απλα πλακα ηθελε να σπασει. ασε που ειπε μλκια. τους καφεδες και τις μπυρες που εχω πιει τοσα χρονια στο under ουτε στον υπνο του δε τους εχει πιει αυτος. και σιγα την καφετερια δηλαδη…
αργησα να το δω καθως δε πολυτσεκαρω το φορουμ λογω υποχρεωσεων. αλλα και παλι, η γνωμη ατομων που δε με εχουν γνωρισει δε με νοιαζει καθολου.
πληροφοριακα, για οπαδους του κλασσικου rock/metal ηχου υπαρχουν καφετεριες στα εξαρχεια που παιζουν πολυ καλα. το ρεζιν πχ τα σαββατα βαραει πολυ καλα. και παιζει αρκετο heavy metal (και κομματια που δυσκολα ακους αλλου)
παντως το σαββατο ειναι και η πρεμιερα του πανισχυρου μεγιστανα των ninja.
οποτε εχετε τρεις επιλογες. κανεις δεν ειπε βασικα μερος και ωρα
-
καφεδια ψιλονωρις κατα τις 8 σε ροκαδικο τυπου ρεζιν. αν ειναι να παμε σε τετοιο, ας παμε καπου που να βαραει καλα!
-
καφεδια ψιλονωρις κατα τις 8 σε μαγαζι με άπλα τυπου απλακαφε που προτεινε η γουιτς.
-
να παμε στην προβολη του μεγιστανα, που ειναι και κεντρο και ειναι και τσαμπα σε πανεπιστιμιακη λεσχη. και μετα παμε οπου αποφασισει η ομαδα.
ακουω…αυριο ειναι σαββατο ρε ζουδια!
EDIT:
τωρα το δα αυτο.
τελικα ισχυει; επειδη ειναι θαμμενο 5-6 σελιδες πισω και κανενας ή το πολυ κανας δυο ειπαν οκ. πειτε. εγω θελω να μαι παντως στις 8 στην ιπποκρατους. δε χανω την προβολη.
α, και freedomofrock, που θυμηθηκες και τους Χασμα ρε ανθρωπε;;;καλα λεμε “τα χρωματα του μισους” ειναι δισκαρα! ετσι ετσι!
Έχω την εντύπωση ότι ισχύει για τις 5:30 το ραντεβού. Έτσι ώστε και το Σαββατόβραδο να είναι ελεύθερο για όποιον θέλει να κάνει κάτι… Τουλάχιστον με αυτή την εντύπωση έμεινα και εγώ:p
Εννοείται στο ΆπλαΚαφέ που ξέρω που είναι και έτσι δε χρειάζεται να είμαι στην ώρα μου:lol:
Πάντως, όσοι είναι να έρθουν, ας συνεννοηθούν με άλλους (όχι με εμένα γιατί δε ξέρω αν θα έρθω τελικά:p ), μην πάει κανένας μόνος του στο Θησείο, οι υπόλοιποι έχουν κάτσει και ο καημένος είναι και ρωτάει όλα τα περίπτερα που είναι το άπλακαφέ!!!:lol: :lol: :lol:
Ναι ισχύει, δε μπορούμε να ξεκανονίζουμε τελευταία στιγμή.
αν ψυνεστε ελατε στην αθηνά πιθανον να δουλευω το σαββατο
Eπειδη το πιο πιθανον ειναι να σκασω κατα τις 6 με ποιον θα αλλαξω τηλεφωνο για να μην ψαχνω το θησειο τελευταια στιγμη?