Μας κάλεσαν σε κόντρα. Μπαλαδόροι και cheerleaders του φόρουμ ενωθείτε!

Αν ειναι για θυσιο, μας βολευει εμενα και τον zafrock γιατι οταν βγουνε οι χασμα θα παμε να δουμε το set τους…:smiley: :smiley: 8)

Ουιτς εδω πηγαινες λυκειο και γυμνασιο?

Ωραία λοιπόν Θησείο και θα συναντηθούμε έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στις 5:30.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να δηλώσουν όσοι άλλοι θέλουν παρουσία.

Cheers!

Σιγουρο ειναι αυτο???

Δε διάβασες τα προηγούμενα ποστ;

Ρε παιδια, θα παιζουν οι χασμα διπλα και εγω θα ειμαι για καφε???

Freedomofrock, tο κουράζεις πολύ…:sleep:

Εγώ παιδιά, εκείνη τη μέρα θα δω αν μπορώ να έρθω. Απλά πηγαίνετε στο APLACAFE για να μπορώ και εγώ να έρθω πιο εύκολα αλλά και για να μπορούμε να γνωριστούμε. Είναι ήσυχο μέρος και πράγματι έχουν ανοχή…:stuck_out_tongue:

ΟΚ, count me in!!

ΥΓ: Να φερω και καμια μπαλιτσα μηπως παμε μετα για το ματσακι που λεγαμε…?:roll: (…για να σωσουμε το off topic το λεω…)

Επειδή θα πάω για ύπνο και βαριέμαι να διαβάζω τα προηγούμενα, για ποια μέρα και ώρα λέμε? Και σε ποιο μαγαζί?
witch αν έρθω να φέρεις και τον μουσακά που λέγαμε! :stuck_out_tongue:

όχι, λυκειο πήγα στον Πειραιά! γυμνάσιο στην Νίκαια! :lol: :lol:

Kι εγω ειμαι μεσα…:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: 8)

Για να δουμε κατι φατσες λοιπον…8)

Αν ειναι ποτε δυνατον! Για μια μπαλα ειπαμε να παμε κι εσεις το γυρισατε σε καφεδακι και στο Θησειο μαλιστα. Ουτε καν στο μεταλλικο underground γιατι πονανε τα αυτακια του angmar… Φλουφληδες!

Πηγαιντε για καφεδακι εσεις αλλα δωστε τις γυναικες του φορουμ σε μενα τον αντρακλα να τις κερασω εγω καλυτερα!

Φλουφληδες!

Για μπαλα δεν ειχατε χρονο πολυασχολοι νεοι μου εσεις… Για καφεδακι ομως πρωτοι!

Φλουφληδες ξαναλεω!

Χαχαχαχ είσαι σκατάς. By the way, οι Rychehead και Gigatron των οποίων οι ζωές είναι μέσα στη δραστηριότητα και τις μπίζνες, δεν έβρισκαν χρόνο , αλλά ξαφνικά είναι με 1000 μέσα για καφέ. Προς θεού δεν προσπαθώ να κάνω κουμάντο στον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά ρε διάολε, πείτε εξαρχής ότι δε γουστάρετε. Αυτά από τα μας, ξαναγεια σας, τα λέμε όταν αποκτήσω ξανά ελεύθερο χρόνο , μετά από καμμιά δεκαετία ή κάτι τέτοιουμ.

Εμ βεβαια μπηκαν στο ΕR, ειδαν ποια ατομα δηλωσαν απο κει και τρομαξαν:lol:

1] Έχω δική μου ομάδα 5χ5 και οι μέρες που θέλετε συμπίπτουν με τις δικές μας ειδικά μεσοβδόμαδα.
2] Άλλο καφεδάκι και άλλο μπάλα στο θέμα του χρόνου.
3] Ναι ρε δήλωσα εξαρχής ότι δεν ψήνομαι, μπαλαδόροι εσείς.

#-o #-o #-o

Ρε φιλε χαλαρωσε λιγο… Αν θες πηγαινε για μπαλα μονος σου… Οσο για το undeground,δεν ειναι οτι πονανε τα αυτακια του Angmar, αλλα το οτι δεν μπορεις να σταυρωσεις λεξη εκει μεσα…

Αχά!!! Είχαμε εμπρηστικό κλίμα δηλώσεων από την άλλη μεριά!!! Η απάντηση μας θα δοθεί μετά το Πάσχα! Θα συναντήσετε την οργή του υγιούς karvou και θα σας περνάω 8 - 8 (αφού θα παίζουμε 8Χ8 λέω να μην αφήσω κανέναν σας παραπονεμένο:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δώστε μου παίδες λίγο καιρό να γιάνει το πόδι μου και να μπορώ να περπατώ μόνος μου δίχως μπαστούνι και τότε θα δει τι εστί σωστό ποδόσφαιρο!!!:lightsabre: Θα φαίνεστε πιο αστείοι και από τους Manowar στο τέλος του αγώνα!!!:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Ωπα ρε “αντρακλα” κατουρα και λιγο!! Χαρακτηριζεις τοσο κοσμο φλουφληδες χωρις καν να ξερεις που απευθυνεσαι. Αληθεια, μας ξερεις ολους? Τον Angmar και ολους αυτους που αποκαλεις φλουφληδες? Μακαρι ρε να παμε καποια στιγμη για μπαλα για να δουμε ποιοι ειναι οι φλουφληδες και οι φλωροι…

Και ναι, για καφε κανονιζουμε για ΣΑΒΒΑΤΟ οχι για καθημερινη που θελατε εσεις να παμε Πεμπτη, Παρασκευη ή και γω δεν ξερω τι. Δεν ξερω το προγραμμα των αλλων παιδιων αλλα εγω προσωπικα σχολαω καθε μερα 8-9 το βραδυ και καπακι Δευτερα και Τεταρτη εχω μαθημα και Παρασκευη παιζω μπαλα ετσι γιατι ειμαι φλουφλης (καμια φορα παιζω και Τριτη γιατι ειμαι ακομα μεγαλυτερος φλουφλης). Τι μενει λοιπον? Μια Πεμπτη και αυτη μονο αν ερθω καπακι απο τη δουλεια πραγμα για το οποιο ειπα πως δεν εχω κανενα προβλημα! Μαλιστα αν δεις προηγουμενο ποστ ζητησα να παιξουμε Κυριακη αλλα δεν πηρα ΚΑΜΙΑ απαντηση. Γιατι? Μηπως ειστε φλουφληδες?

Να σοβαρευτουμε λιγακι, ετσι? Δηλαδη κρινεις ποσο αντρας ειναι καποιος απο τον ελευθερο χρονο που εχει και απο το ποσο συχνα παιζει μπαλα? Μπραβο ρε γαμιά, εισαι μοναδικος, σπερνεις, γαμας και δερνεις. Μονο ειπαμε, κατουρα και λιγακι, ετσι για καλο δικο σου.

Οσο για τις κοπελες, ρωτα τες εσυ αν γουσταρουν να κανουν παρεα με την παρτη σου. Αυτα. Και χαιρετισματα απο τους φλουφληδες!!!