Μας κάλεσαν σε κόντρα. Μπαλαδόροι και cheerleaders του φόρουμ ενωθείτε!

Ωραία λοιπόν άρα: Εγώ, witch, Davidian, Rangel, Bloody_Angel.

Τι θα λέγατε για Underground; :-k

Μέσα…:slight_smile: Εμειναν 3 ψήφοι ακόμα όμως…:stuck_out_tongue: :lol:

μεσα και οχι underground. με τιποτα. βαζουν μουσικη στη διαπασων και δεν ακουμε τιποτα.τους την εχω πει κιολας και μετα απο 10 λεπτα την ξαναδυναμωνουν. πειτε εσεις ωρα και το μαγαζι το βρισκουμε…

edit. απλα το λεω επειδη θα φωναζουμε στην ουσια για να μιλαμε και αν ειμαστε πανω απο 4 την κατσαμε.μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.οταν ερχεται το απογευμα τους πιανει ο αυνανισμος!λες και παει εκει κανεις δηλαδη για το εκπληκτικο του πλειλιστ…

Τότε ποιο μέρος λέτε;

Μεσα για Σαββατο απογευμα, καλυτερα δεν γινεται!!! Συμφωνω με Angmar σε αυτο που λεει.
Αν ειναι παμε καπου αλλου στην πλατεια εξαρχειων (ειναι κεντρικο σημειο στην Αθηνα και βολευει) αλλιως τι θα λεγατε για Πλακα ???

Tι λέτε για τους Διόσκουρους?:-k

λεω να πάμε θησείο στο APLAKAFE είναι ήρεμο έχει καναπεδίες, μιλάμε άνετα όσοι και να είμαστε συν ότι μας έχουν μάθει πια και ξέρουν τι τρέλλα κουβαλάμε…!:smiley:

Είναι όντως άπλα όπως λέει και το όνομα του?

:-k #-o :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Το Σαββατο παιζουν οι ΧΑΣΜΑ!!!

Ωραια μερα βρηκατε…:frowning:

ουουουουουουου! άμα δεις τι τους κάνουμε καθε φορά που πάμε,… και ακόμα δεν μας έχουν πετάξει έξω… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι ωρα θα παμε ω ρε ???
Απογευματακι λεω εγω κατα τις 5:30 με 6 περιπου, γιατι εχουμε και κανονισει για το βραδυ.

sounds good to me! τετοια ώρα βρισκω και να παρκάρω στο θησείο! :smiley:

Λοιπον προτινω να δωσουμε ραντεβου Σαββατο στις 5:30 το απογευμα στο σταθμο ΗΣΑΠ του Θησειου.
Συμφωνωνειτε ???

Ρε, γιατι δεν παμε ολοι μαζι Χασμα? Στο θησειο ειναι το live…:smiley:

Παντως, παιζει και να ερθω και για καφε μαζι σας…8)

okej!

Για Hard Rock Cafe δεν παιζει??

Να έπαιζε και Hard rock όντως καλά θα ήτανε…:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

hard rock halleluja!
και που θα παρκάρουμε στην φιλελλήνων???:-k

πάμε θησείο που έχει και την πλαγια και βρίσκουμε και ειναι απέναντι απο τ:-k ον ησαπ και βολέυει…

Μενεις μακρυα?

Συγκοινωνιες δεν βολευουν?

γειτονάκι του τολκι είμαι! απλά δεν γουστάρω να πάω για καφεδούμπα με λεωφορεία , τρένα και μετρό! :roll: