Μας κάλεσαν σε κόντρα. Μπαλαδόροι και cheerleaders του φόρουμ ενωθείτε!

ρε μλκς τι λετε ο ενας ντεφορμε και αλλος με πονει και με σφαζει;ντακσ, δυο τρεις ωρες θα τις εχετε δε μπορει να ειστε τοσο μπιζι.ο rychehead δηλαδη δε μου κανει για τοσο μπιζι απο τα συμφραζομενα:p

ελατε ρε γμτ. θα μας λενε κοτες μετα. πραγματικα δε μπορω να παιξω γμτ επειδη τα μεγαλα δακτυλα των ποδιων μου ειναι πρησμενα. αααντεεεε!!!

επισης, αν γινει και προκληση σε basketball στο μελλον, τοτε με τα 1000 μεσα εγω. εχω βεβαια να παιξω μπασκετ 7-8 χρονια, και θα παιζω γμσε τα αλλα δε πειραζει. χαβαλες.

αντε κοτες λειρατες.μπρος!

ΚΟΤΕΕΕΣΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[SIZE=“4”]ΕΠΙΣΗΣ :[/SIZE] έχει βρε8εί άτομο για να συμπληρώσει την 8έση του Κάρβου … δεν 8α παίξει ΦΥΣΙΚΑ όσο καλά όσο ο Κ. αλλά κάτι 8α κανει…:D:D8) :smiley: :smiley:

Και ομως τον τελευταιο καιρο εχουν αυξηθει οι δραστηριοτητες μου! Επισης δεν ειμαι σε θεση να παιξω.
Α, ακι για μπασκετ ανοιχτηκε τοπικ!

Και για κανενα ματσακι μεταξυ μας κανονιστε…:slight_smile:

τελικα τι θα γινει? θα γινει το ματς? ή τσαμπα εβγαλα την κούτα με τις στολες των τσιρλίντερς?:-k

Και γω μεσα ειμαι αλλα καθημερινη μπορω μονο Τριτη ή Πεμπτη αλλα και παλι κατα τις 9 και μετα γιατι σχολαω αργα. Τα εχω ξαναπει αυτα… Αλλιως σαββατοκυριακο ο,τι ωρα να ναι.

Πλακα-πλακα δεν κανονιζουμε για Κυριακη (αυτην ή την αλλη) απογευματακι κατα τις 6 με 7? Λογικα δεν θα δουλευουν πολλοι τετοια μερα και μετα θα υπαρχει και χρονος για οσους θελουν να βγουνε. Αντε ρε να παιξουμε, ψηθητε!!!

ΛΟΙΠΟΝ!επειδή για μπάλα δεν σας βλέπω… κανονίζουμε καφεδούμπα!
θα είμαστε οι τσιρλιντερς και όποιοι άλλοι θέλουν να μας κάνουν παρέα! δηλώστε συμμετοχή!

α μα πια!

Ι am in! :slight_smile: (Mια καλή ιδέα θα ήταν να μαζευόμασταν για καφέ πριν το live των Pain of salvation):-k

θα φοράω νυφικο δεν λεέι! η Παρασκευή όμως είναι μαι θαυμάσια μέρα! απόγευμα !νύχτα!

:lol: :lol: :lol: Καλά ότι πεις…:wink: :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=105050#post105050:lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: Προτείνω μίνι τότε…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Όντως πριν τους Pain θα βόλευε. Εμένα τουλάχιστον.
Κανονίστε όποτε μπορείτε πάντως.

Κάνα Σάββατο απόγιομα θα ήταν ότι πρέπει.

Σαββατο απόγευμα παιδάκια μου!!!

Eκλεισε δλδ?:-k

Ωραία λοιπόν, προτείνετε μέρος (προφανώς κέντρο) και ώρα.

Επίσης να δηλώσουμε παρουσίες.

Μέχρι στιγμής: Εγώ, witch, kourou, Davidian.

Εγώ έρχομαι Κυριακή οπότε αφαιρέστε με :slight_smile:

Me & Bloody_Angel :smiley: