Η Τσελσι αφησε τα doomo-sludge μονοπατια που ειχε παρει με το Abyss και Hiss Spun, και γυρισε πισω σε πιο παραδοσιακο και σκοτεινο Αμερικανικο ηχο – gothic Americana με ενα twist απο PJ Harvey.
Ο δισκος ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη, και μου αρεσε πολυ αυτη η αλλαγη στο υφος. Το Hiss Spun ηταν κορυφαιο, αλλα οντας ηδη πολυ μεταλ δυσκολα θα συνεχιζε προς αυτη τη κατευθυνση.
Τα τραγουδια υπνωτικα – borderline παγανιστικα καμια φορα – και πολυ μελωδικα. Οπως γραφτηκε σε ενα review, η ακροαση του Birth of Violence ειναι σαν να χαζευεις τα αστερια το χειμωνα .
Το outro του αλμπουμ ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη.
Τα singles που ειχαν βγει μου αρεσουν πολυ και ηδη απο τα αγαπημενα μου του δισκου (American Darkness, Motherload, Deranged ) και μετα απο λιγες πρωτες ακροασεις ξεχωρισα τα Be All Things, Erde και Dirt Universe.
Erde, Little Grave, Deranged for Rock & Roll τα αγαπημενα μου μεχρι στιγμης. Ποτε δεν απογοητευει η Τσελσάρα (εκτός από όταν εβγαλε το Pain of Beauty don’t @ me)
Unknown Rooms = Abyss >
Mistake in Parting = Prayer for the Unborn >
Apokalypsis = Birth of Violence = Hiss Spun >
Soundtrack VHS/Gold >>
The Grime and the Glow >
Pain is Beauty
Αυτή η φωτογραφία που βρήκα στο νετ, είναι από λαιβ στο Λος Άντζελες και την βάζω γιατί νομίζω ότι μπορεί να περιγράψει άνετα τι παίζει με την πάρτη της.
Και εγω καπως ετσι σημερα, πρωινη οδηγηση και ακροαση του αλμπουμ.
Μου αρεσε πολυ , και γενικα βγαζει ενα vibe συνδυασμου του Birth of Violence με His Spun, αλλα θελω να το ακουσω ακομα πολυ για να βγαλω αποψη.
Προσωπικα μου αρεσε το περισσοτερο το Dusk.
Δεν νομιζω πως ειναι τυχαιο που στο Spotify εχει χτυπησει τρεις και τεσσερις φορες περισσοτερες ακροασεις απο τα αλλα τρια τραγουδια που βγηκαν τους προηγουμενους μηνες. Αν και για να ειμαστε δικαιοι, βγηκε τον Σεπτεμβριο ενω τα αλλα βγηκαν απο Οκτωβριο εως Ιανουαριο.
Ενώ το πρώτο διάστημα της κυκλοφορίας του She Is Reaches Out… το άκουγα στο ριπίτ, μου έβγαζε μια αδιαφορία (μην γράψω απογοήτευση). Χωρίς να επιμένω τόσο εντατικά στην συνέχεια, άρχισε να μεγαλώνει με κάθε νέα ακρόαση και πλέον έχω φτάσει στην αποθέωση του. Είναι ο πιο grower δίσκος της στα αυτιά μου.
Αυτό το Dusk πια!
*In these confines * True love’s shadow still awaits Cracked and fractured Held anew and whole again Can you contain my love?
Έχουμε και την καταπληκτική εμφάνιση της στο KEXP σήμερα!