Περιεργο. Νομιζα πως παντα χρειαζομαστε τετοια πράγματα.
Γινεται ενας καλλιτεχνης που αγαπας να βγαλει “νεα” μουσικη και με το πρωτο ακουσμα ενα τραγουδι να μπει αυτοματως στο τοπ-5 των αγαπημενων σου τραγουδιων απο αυτον τον καλλιτεχνη? Απο οτι φαινεται, ναι, γινεται. Ισως το οτι η φωνη της Τσελσαρας ειναι φτιαγμενη για να συνοδευει πιανο, και ειναι κατι που δεν το εχει εξερευνησει οσο θα οφειλε.
Αν βεβαια ο επομενος δισκος της μετα απο το επερχομενο EP με τιτλο Unbound ειναι στο ιδιο μουσικο υφος, τοτε ισως να εχουμε τρελη κινηση ματ απο την Chelsea Wolfe, και προσωπικα μιλωντας παντα, πιθανολογω να μην εχουμε δει ακομα την κορυφη της.
Αγαπουσα ηδη το She Reaches Out To She Reaches Out, ε πλεον το αποτελειωσε η θεαρα.
Τωρα την ακουσα αυτην την ζωντανη εκτελεση, 5 μηνες μετα… πω…
Ξενερωσα ΦΟΥΛ εντωμεταξυ. Παιζει σε μια εκκλησια στο Brooklyn, που ειναι μαλιστα πολυ κοντα στην δουλεια μου, στις 6 Δεκεμβριου (Παρασκευη). Δεν το ειχα παρει πρεφα…παω να κλεισω εισιτηριο, και βλεπω οτι ειναι SOLD OUT. Σου δινει την επιλογη να μπεις σε waitlist, αλλα πρεπει να βαλεις στοιχεια πιστωτικης καρτας ωστε αν υπαρξουν διαθεσιμα εισιτηρια, να σε χρεωσουν αυτοματα. Τα εισιτηρια εντωμεταξυ στα $50 ονομαστικη τιμη, $70 μετα απο φορους. Αρκετα ακριβα για Chelsea Wolfe, την οποια ειδα πριν κατι χρονια με $35 αν δεν κανω λαθος.
Πολυ τυχεροι οσοι πατε την Δευτερα. Ειδικα αν δεν την εχετε δει ποτε ξανα.
Με support Χρυσα κιολας
Και Σοφια Σαρρη, απιστευτο line up.
Μικρό το μισάωρο για Σαρρή και Σπαινλες, με νέο δίσκο από τη δεύτερη. Ένα δεκάλεπτο ακόμη το έπαιρνε
Ωραία ήταν χτες. Η Χρύσα με τη Σοφία Σαρρή με εντυπωσιάσανε, μου άρεσε πολύ αυτή η σύμπραξη και όντως το μισάωρο δεν ήταν αρκετό. Chelsea Wolfe ήταν όπως την περίμενα, δεν έκοψα φλέβα, αλλά μια χαρά. Ειδικά αφού είπε “Flatlands” . Πολύ καλά φώτα και γενικώς καλή παραγωγή. Την επόμενη φορά λιγότερο κόσμο στο “sold out”, παρακαλούμε πολύ. Θυμηθήκαμε καταστάσεις που δε θα θέλαμε να θυμόμαστε, ο κόσμος ήταν πολύς μέσα στο Gagarin.
Για το μόνο που θα διαφωνήσω είναι τα φώτα, οριακα στο μισο live δεν εβλεπα τι γινεται επί σκηνής. Καλή κ η ατμόσφαιρα αλλά βάλε ρε παιδι μου κ λιγο κοντρα φως απο μπροστα να βλέπουμε τι γίνεται.
Κλασσικα κακος ηχος απο τη μεση και πισω στο Gagarin…
Η φωνη της σκοτεινης μας μουσας δεν ακουγοταν σε καποια κομματια καθολου.
Φωτα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και γενικα η σκηνικη της παρουσια εχει ανεβει πολυ.
Στα μειον το σετλιστ που οκ οτι και να επαιζε θα μου αρεσε, αλλα δν ειχε την ενταση που ζητουσα μαλλον χθες. Ακουσαμε ομως κομματαρες τυπου Flatlands.