Ναρκωτικο είναι.
Θέλω να βρώ χρόνο να γράψω τόσα πολλά…
Μετα την ανακοινωση διαφορων λαιβ στην Ευρωπη, μου εκανε μεγαλη εντυπωση που παιζει στην Αγγλια.
Το 2015 θυμαμαι ειχε κανει sold out το Shepherds Bush που βλεπω εχει capacity 2000, και φετος παιζει στο The Dome που εχει 600 … περιεργο.
Αυτό είναι ιδιαίτερο λαιβ. Δεν υπάρχουν εισιτήρια προς διάθεση για την ώρα. Όσοι κάνουν προπαραγγελία του δίσκου θα λάβουν και ένα κωδικό για εισιτήριο.
Ουσιαστικά είναι συναυλία- release party.
Συμφωνω απολυτα, και θα προσθεσω κατι που θα φανει υπερβολη προσωρινα, αλλα μιλαμε για τραγουδι που απο την πρωτη ακροαση ξερεις οτι θα αποτελει τρελο staple στα live της. Απο τα καλυτερα τραγουδια που εχει βγαλει ποτε.
Ωραίος, κι εγώ ακούω τώρα το δίσκο σε κάτι ακουστικά στα χωράφια της Αγγλίας, για να δούμε!
Στο ArcTanGent; Πως ήταν; (Και εκτός αυτού, είδες Maruja;)
Btw αυτή είναι η πρώτη βδομάδα που είχε βροχές μετά από κανένα δίμηνο στην Αγγλία. Εξαιρετικό timing για φεστιβάλ ![]()
Εγω παλι θα πω Βρετανικο φεστιβαλ χωρις λασπη, δεν ειναι φεστιβαλ ![]()
Οποίος έζησε τα rain years του Download δε θα είναι και πολύ σύμφωνος! To 2016 για παράδειγμα…
Χθες είδα σχεδόν τα πάντα - έχω πάει (και) για το σάητ, θα τα μάθετε όλα αναλυτικά!
Chelsea θέαμα, δυστυχώς πλέον λόγω του θεάματος έχει χαθεί λίγο για μένα αυτό το special connection, αλλά μιλάμε για impecable act, βγήκε και ο Neige στη σκηνή, χαμούλης, γενικά το φεστιβάλ πέρα από την πρώτη μέρα που αδειάζαμε νερά με έχει εντυπωσιάσει, όπως και ο κόσμος εδώ, είναι όλοι γύρω σου μέχρι και τον πιο μεθυσμένο μέσα στη γλύκα, και υπάρχει ένα τρελό solo community, οπότε πρακτικά δεν πάει κανείς μόνος του πια στο φεστιβάλ. Του χρόνου αλλάζει τοποθεσία, μακάρι να αξιωθούμε και εκεί!