Ντάξει τα 32 λογική τιμή αν σκεφτούμε πόσο ψηλά είναι το κασέ των Children Of Bodom (εδώ παίζουν Wacken πολύ ψηλά στο billing), και το τι όνομα είναι και οι Ensiferum στην Ευρώπη. Για όποιον και αν πηγαίνει ο καθένας, είναι γαμώ τα πακέτα σίγουρα!
αυτούς του παπάρες τι τους φέρνουν για σαπορτ ούτε καν μεταλ δεν είναι :?
Πατατα εισαι σιγουρος οτι εχεις ακουσει ensiferum ??? :?
δεν το λέω για τους ενσιφερουμ…το λέω για τους πρώτους που θα παίξουν
Οι πρωτοι δεν ειναι το σαπορτ ομως.
τι είναι? 8O
Αφου αναφερονται πρωτοι, προφανως ειναι οι χεντλαινερς.
Μπες στον κοπο να ανοιξεις το λινκ του πρωτου ποστ.
ρεε με δουλεύεις ?
εννοώ αυτούς που θα ανοίξουν το σώου, τους Machinae Supremacy
λολ, βλεποντας τον τιτλο ''Children Of Bodom, Ensiferum @ Gagarin 205 ‘’ ως πρωτους καταλαβα οτι αναφεροσουν στους C.O.B. :lol:
ααα χαχα
Καλα, δεν θα φυγουμε κιολας (αν και θα μπορουσαμε:p) απλως οι COB θα ειναι μια ευχαριστη μουσικη υποκρουση ν’αρραξουμε λιγακι πιο πισω σβηνοντας τη διψας μας με μπυρες αποκαμωμενοι απο τη μαχη που θα εχει προηγηθει!:)
ναι ρε συ δεν λεω για οσους θα κατσουν μετα τους Ensiferum,μιλαω για αυτους που θα σκασουν 32 ευρω για να δουν μονο 45 live και ενω εχουν την ευκαιρια να δουν αλλο ενα 2ωρο σετ απο μια αλλη μπαντα,θα φυγουν…δεν ακουγεται καπως και ας μην γουσταρει καποιος πολυ αυτη την μπαντα?(ουτε εγω ειμαι φαν των CoB)
Μπα δεν νομίζω να παίξουν 45 λεπτά μόνο οι Ensiferum! Και οπωσδήποτε οι COB δεν θα παίξουν 2ωρο setlist!:lol: Αυτές οι εποχές έχουν μας έχουν κουνήσει μαντήλι προ πολλού!
οταν λεω 2ωρο εννοω full set,και νομιζω καπου το ελεγε οτι οι Ensiferum θα παιξουν μονο 45 λεπτα,μακαρι να κανω λαθος
Μήπως το έλεγε για τα λαιβ της Μ. Βρετανίας που θα παίζουν μαζί τους και οι Amon Amarth (ΓΑΜΩΤΟ τι χάνουμε!!!)? Τεσπά ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο, η νεκροψία θα δείξει…
βγήκαν τα εισιτήρια?
omg τα 45 λεπτα ειναι λιγα ρε γαμω, δεν πειραζει καλα θα περασουμε και μου τους cob
Οχι ακομα ! Και εγω στο περιμενε ειμαι. Τσεκαρω καθημερινα αλλα μεχρι σημερα τιποτα. Απο την αλλη βδομαδα μαλλον.
οκ…άμα βγουν ενημέρωσε σε παρακαλώ