Εδώ λέει ότι έχουν βγει τα εισιτήρια:)
εχουν βγει τα εισητηρια και κοστιζουν 32 ευρω και εχει στα public,metropolis και στα ticketservices
αν πάρω εισιτήριο από το ίντερνετ τι παραπάνω πληρώνω? γιατί αν είναι τίποτα ψιλοπράγματα τότε θα το παραγκείλω από τώρα αλλιώς θα περιμένω να παραγκείλω μαζί μου τους κολητούς μου
μια μικρη επιβαρυνση ειναι …τωρα ποσο ακριβως δεν ξερω αλλα ειναι κανα 2 ευρω ισως 2,5
αν πάρω εισιτήριο σε κάνα μήνα θα βρω?
Δυστυχώς ναι… ακόμα κι έτσι όμως τα δίνω άνετα τα 32 για μια συγκροτηματάρα σαν τους Ensiferum και μακάρι να τους δούμε κάποια στιγμή ως headliners!
(στους CoB παίζεται αν θα μείνω… για τα solo των Laiho/Wirman ίσως… και μόνο!)
λογικα ναι
θα σου ελεγα ναι αλλα δεν ορκιζομαι…
αν θες πραγματικα να πας στην συναβλια φροντισε για εισιτηριο απο νωρις νωρις.
Εγώ οχι μόνο 32 ευρω δίνω αλλα κατεβένω και από θεσσαλονίκη για να τους δώ, βέβαια εγώ θέλω να δώ και cob αλλά αν δεν ήταν οι ensiferum δεν θα έδινα και πολύ συμασία
Ρε παιδιά, έχει ακούσει κανείς κάποιο καινούργιο κομμάτι από του CoB?
Ραντεβου εκει. Bodom Beach Terror.
Δεν μ’αρεσε.
Ούτε εμένα
Εβαλα να ακουσω Σαμθιν Γουαιλντ να θυμηθω τα παλια.Γαμαει ακομα και τωρα…αυτο το Deadnight Warrior σκοτωνει.Ευτυχως θα ξερουμε απο πριν τι σετλιστακι θα εχουν οι μποντομ,μαλλον απο κει θα εξαρτηθει αν θα δωσω το παρων(aka να ναι τουλαχιστον τα μισα κομματια pre-Are You Dead Yet era).Νταξει,32 γιουρα για 45 λεπτο Ενσιφερουμ(λατρειες κατα τ’αλλα)+1-2 αγαπημενα κομματια απο Μποντομ δε πολυψηνομαι να δωσω,ειδικα αυτο το καιρο που δε ξερουμε που στο πουτσο να πρωτοπαμε.Και ειναι και 2 μερες πριν το ταξιδι Σαλονικη για Μανογουορ που θα φυγουν ποσα.
Ευχαριστώ φίλε μου
νομίζω πως υπάρχει ένα ακομά καινούριο κομμάτι από cob
Ugly το Ugly.
Και το δεύτερο κομμάτι CoB στο youtube;