Αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ
Nice song!
τα εισητηρια απ το public στο συνταγμα τελειωσαν… :-k
Ευτυχώς προμηθευτήκαμε!8) Τώρα μπορεί να γίνει sold out:p
Μέχρι χθες απόγευμα που πήγα και πήρα πάντως είχε…
έχει εισιτήρια το μετροπολις στην ομόνοια ε?
δεν παίζει να γινε σόλντ άουτ από τώρα αλλά να μου πείτε ότι είναι τόσο γνωστοί που θα γίνει σίγουρα
εγω ειχα παει προχτες να παρω και δεν ειχε…ειχαν τελειωσει μου ειπαν
και μετα πηγα μετροπολις και πηρα
Τι να σε πω, μπορεί να ξαναφέρανε, δεν ξέρω… χθες απόγευμα πάντως είχε ολόκληρο μπλοκάκι με εισιτήρια
ε ναι μαλλον φερανε!
παντως πρεπει να πηγαινει πολυ καλα η προπωληση…
πήρα και εγώ εισιτήριο, άντε δύο μήνες έμειναν
setlist
[SPOILER]Not My Funeral
BBT
…Needled 24/7
Relentless Reckless Forever
Roundtrip to Hell and Back
Follow The Reaper
Living Dead Beat
Children Of Bodom
Hate Me!
Blooddrunk
Shovel Knockout
Angels Don’t Kill
In Your Face
Downfall
Encore:
Was It Worth It?
Hate Crew Deathroll
καλά ρε δεν παίξαν every time i die? 8O[/SPOILER]
omg. Αυτό μάλλον δν έπρεπε να το δω, είμαι πλήρως απογοητευμένη. Έχουν να έρθουν 10 χρόνια και θα μας παίξουν ΑΥΤΑ?! Fuck…
Πάλι καλά που θα έχουν Downfall κ’ Children Of Bodom, αλλά wow, τπτ από Something Wild?? Και μόνο 2 από Hatebreeder?? Και τόσα πολλά από το καινούριο?
Aaaawwww…
Λογικά μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα ξαναέρθουν όμως απ’ ο,τι έχω προσέξει, άρα δεν χάνω τις ελπίδες μου για καλύτερο setlist… :Ρ
[SPOILER]
βασικά να έπαιζαν και κάνα-δυο ακόμα από follow the reaper[/SPOILER]
παρολο που δεν θα ειμαι συμφωνω για το σετλιστ!
ειναι δυνατον ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ something wild κ μονο 2 απο hatebreeder?kai apo follow the reaper μπορουσαν να παιζουν παραπανω…
Μόλις γύρισα από τη συναυλία τους στη Στοκχόλμη, Ensiferum εκπληκτικοί αλλά λίγα τα 45 λεπτά, Children Of Bodom παικταράδες κ πορωτικοί αλλά όταν τους είχα δει πριν 2 χρόνια είχαν παίξει καλύτερα τότε νομίζω. Δε γράφω τίποτα για τα playlists, έτσι για το μυστήριο…
οι machinae supremacy τι λεγανε???
ηταν καλοι?
Δεν είχα ξανακούσει, για μένα πέρασαν κ δεν ακούμπησαν, μία μπάντα από τις εκατοντάδες του είδους. Αδιάφοροι, προσωπική άποψη πάντα.
αχα…
αφου δεν γραφεις τιποτα για τα playlists, τουλαχιστον πες μας αν ηταν η ιδια playlist με αυτη που αναφερθηκε παραπανω στο thread.
Δεν πολυκινείται το thread… Για να δούμε τι θα δούμε…
Κάτι άσχετο: Για μας που κατεβαίνουμε απο Θεσσαλλλλλλλλλονίκη και δεν γνωρίζουμε και πολύ τα κατατόπια, υπάρχει κάποιο καλό rock bar/club κοντά στο gagarin για να σκοτώσουμε την ώρα μας μέχρι την πτήση της επιστροφής?