Children Of Bodom, Ensiferum @ Gagarin 205, 16 Απριλίου 2011

Σιγουρα δεν υπαρχει τπτ εκει κοντα φιλος…αλλα την ωρα που θα τελειωσει το λαιβ μπορεις να βρεις κατι αναλογο στισ γυρο περιοχες! μην ξεχασω,στα PUBLIC τα εισητηρια ΤΕΛΟΣ…ΜΟΝΟ metropolis και γρηγορα οποιος ενδιαφερεται για το λαιβ γιατι δεν μενουν και πολλα!

και στα μετροπολις δεν ξερω αν πλεον εχουν εισιτηρια.πηγα σημερα το πρωι και ειχε μονο 5!!!πηρα 3 αρα λογικα θα τελειωσαν και απο εκει.

Δηλαδη SOLD OUT οι Children Of Bodom ( COF ) ?

μαλλον…

Σε αποσταση 10 λεπτων απο το Gagarin υπαρχει ο σταθμος του Μετρο Αττικη…Απο εκει μπορεις σε 10 λεπτα να εισαι πχ Κεραμικο,ή να πας Μετρο Ομονοια /Πανεπιστημιο και να πας Εξαρχεια…Το Μετρο ειναι μεχρι τις 2:30 οποτε θα εχετε χρονο να “σκοτωσετε”

Ναι σιγα που το κανανε οι CoB το Sold Out! Ας μην ημασταν εμεις οι λοιποι και σου λεγα!:stuck_out_tongue:

κάτι ψιλό άκυρο…έφεραν το καινούργιο άλμπουμ στα μετρόπολις?

…τελικα ειναι sold out η οχι?..

Ρώτησα στo Public στο Σύνταγμα και μου είπαν ότι τελείωσαν όλα, ακόμα κι αυτά που φέρανε από τo Public στο Mall. Οπότε όσοι δε προλάβαμε το μπούλο:(

@Imperium, Το ειχα γραψει στην προηγουμενη σελιδα για τα public,τωρα αν βρεις και ΑΝ εχει μεινει τιποτα ειναι στα metropolis!!!

Καλή συναυλία αλλα δυστυχώς πέφτει πάνω στο Real-Barca! 8)

Το Σάββατο στο ταμείο να μην ρωτήσω καν αν θα έχει, ε? :frowning:

Μου είπε ένας φίλος που πήγε το απόγευμα ότι έχουν ακόμα 35 εισητήρια στα Μετρόπολις στο Σύνταγμα.

πουλαω ενα εισιτηριο για το live,οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει

Νο 1187. Τυχερός ήμουν. Πάμε ρε Bodom!:metal::metal:

SOS 'Eκατσε στραβή με αποτέλεσμα πουλάω το εισιτήριο μου! Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm :please:

το γκαγκάριν έχει εξώστη?

ναι έχει

τον βρίσκεις εύκολα? γιατί στο φαζ μου πήρε 2 λαιβ για να το ανακαλύψω :lol::stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:

όπως θα μπεις στο μαγαζί έχει δεξιά και αριστερά σκάλες!! δεν έχω πάει ποτέ πάνω για να έχω άποψη πως είναι πάντως!