Chinese Democracy 23/11/2008

Ακους εκει μπλιμπλικια οι Prodigy! Μη σω-χε!

http://www.rocking.gr/review2139.php

Chinese Democracy review :wink:

Σοβαρή τουλάχιστον και εμπεριστατωμένη . Το μόνο που δεν έχω καταλάβει , είναι γιατί κάποιος μπορεί να γελάσει ας πούμε στο ‘‘This I Love’’ , αν δεν έχει πάθει την πλάκα του , όπως εγώ ας πούμε…:-s

Να γελασουν απο τα νευρα τους…Το θεωρουν κλαψο@@@@κο:wink:

Ναι , ε ? Έτσι είναι οι σκληροί άντρες , χαρντροκάδες και μεταλάδες , σε αντίθεση με τους φλώρους , ε?

:D:D:D:D:D:D

Den blepoume ta pragmata to idio guys giati ayto einai adynato. Ego galouxithika se alli epoxi. Opote tha sebasto tous fanboydes kai den tha sxoliaso allo.

Ποιος το ειπε οτι δεν εχουν προβλημα με το οτι o Axl χρησιμοποιει το ονομα GNR?Υπαρχει μια σημαντικη μεριδα οπαδων που εχει διαφορετικη αποψη πανω στο θεμα.Απατασαι αν νομιζεις οτι δεν εχουν προβλημα…απλα συμβιβαζονται με το νεο line up περιμενοντας το πολυποθητο reunion…

Το CD σε καμια περιπτωση δεν στεκεται διπλα στα AFD & UYIs ουτε ειναι επαξιο τους,ειναι η υπερβολη της υπερβολης να λεγεται οτι το CD ειναι αξια των προηγουμενων…ετη φωτος πισω το CD απο τα AFD & UYIs.Ουτε με τα κυαλια δεν βλεπει το CD τα AFD & UYIs.

Χα χα χα… γελασαμε και σημερα…:cold::wacko: Δεν χρειαζεται να του στειλω γραμμα,15 χρονια του πηρε να εξελιξει την μπαντα του…αυτο τα λεει ολα.

:slight_smile: νομίζω ότι έδωσες την πιο “σωστή” απάντηση…

Εδώ και χρόνια - ήμουν νιος και γέρασα :stuck_out_tongue: - υπάρχει πάντα η τάση να συγκρίνουμε τα πάντα, για να καταλήξουμε τι είναι καλό και τι όχι…Αυτό δυστυχώς δεν γίνεται…και ο λόγος είναι απλός : η μουσική συνδέεται άμεσα με τα συναισθήματα και όχι με την λογική, άρα είναι υποκειμενικό το τί είναι καλό άκουσμα και τί όχι…

εμένα μου αρέσει να βλέπω απόψεις για μια δουλειά…έτσι δεν έχω πρόβλημα με το να ακούσω “το Chinese δεν μου αρέσει καθόλου-ο Axl είναι κακοφωνίξ” κτλ ούτε έχω πρόβλημα με το αντίθετο… λογικό είναι να συνυπάρχουν και οι δύο απόψεις… και γι αυτο υπάρχουν αυτά τα forum για να εκφράζεται ο καθένας. Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική “δεν μ αρέσει το τάδε, και κακώς αρέσει σε εσένα ή στους άλλους” ή “ο τάδε έχει κακή φωνή και κακώς λες ότι έχει καλή φωνή” κτλ… Δεν εννοώ τους προλαλήσαντες, αλλά γενικά…

Το Chinese μάλλον θα είναι πολύ επιτυχημένο εμπορικά (θα ξεπουλήσει δλδ), και μάλλον λογικό με τον ντόρο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια…
Είμαι fan των GnR απ το 1988… Έμένα μου αρέσει… βασικά μου άρεσε ως κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που περίμενα να ακούσω…έχει κομμάτια που θα μείνουν (TWAT, Better, This i love) και κομμάτια που θα ξεχαστούν (Scraped)…
Είμαι ροκάς, και αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι επιτέλους άρχισε ο πολύς κόσμος και οι πιτσιρικάδες να ανακαλύπτουν αυτήν την μουσική, την rock/hard rock/metal ή όπως αλλιώς θες να την πεις… Με νέους δίσκους από Ac/Dc, Metallica, GnR ίσως ξαναέρχεται η εποχή των late 80s 8)

φίλε KIMI, δεν είναι ακριβώς έτσι… σκέψου μόνο το εξής : αν το CD το είχαν βγάλει ο Axl με τους παλιούς, θα έλεγες το ίδιο? αυτοί που “συμβιβάζονται” με το νέο line-up, μήπως δε έχουν δεχτεί ότι ο Slash και οι άλλοι, έχουν φύγει εδώ και 12 χρόνια?? και ότι ο Stinson πχ είναι στο συγκρότημα 10 χρόνια?

Συμφωνώ μαζί σου ότι την χημεία εκεινων των χρόνων δεν την βρίσκεις σήμερα… όχι στο νεο line-up, αλλά γενικώς…αλλά μήπως αυτό είναι καλό? Καλώς ή κακώς δεν είναι μαζί σήμερα…πάμε παρακάτω? ή γκρινιάζουμε για το γιατί και το αν… Εγώ δεν θέλω πχ reunion γιάτί ως γνωστών η ιστορία επαναλαμβάνεται είτε ως τραγωδία είτε ως κωμωδία :stuck_out_tongue:

Μετριος νομιζω και μαλιστα αρκετα…Αν το κυκλοφορουσε κανενα αγνωστο συγκροτημα μαλλον δεν θα το επαιρνε κανεις χαμπαρι

Ή το αντίστροφο :wink:

Μπα δεν παίζει. Ο ντόρος γίνεται επειδή είναι το Chinese Democracy που επιτέλους κυκλοφόρησε μετά απο 17 χρόνια.

Χαχαχαχαχαχα,πολυ σωστο κι αυτο!Βασικα οπωσδηποτε θα το κριναμε πιο θετικα και πιο χαλαρα και σιγουρα δεν θα ετρωγε το θαψιμο που τρωει τωρα,αλλα και παλι δεν νομιζω οτι ειναι κατι φοβερο και τρομερο το album ουτως η αλλως:pΣυμφωνω με τον dark_dominion σ’ αυτο που λεει…Δεν πιστευω να ασχολουμασταν και πολυ:p

ε ναι αλλα στη δισκοθηκη μας δεν εχουμε μονο φοβερα κια τρομερα αλμπουμς ουτε ακουμε τετοια καθε μερα. Οποτε απο τη στιγμη που εχει μερικα ωραια κομματια μεσα γιατι να μην το προσεξεις? εκτος αν δεν σ’αρεσει τιποτα μεσα στο αλμπουμ. Αυτο παντως με το ΑΝ εχει καταντησει λιγο χαζο. Τι θα πει αν? Και αν οι τελευταιοι δισκοι των μειντεν των μεταλλικα των πριεστ εβγαιναν απο αλλες μπαντες μπορει να περνουσαν απαρατηρητοι. Λογικο δεν ειναι οταν αυτες οι μπαντες εδωσαν τα περισσοτερα που χαν να δωσουν και σημερα εχουμε αλλες που βγαζουν πολυ πιο ωραια και φρεσκα πραγματα? Δεν ειναι και καμμια σπουδαια διαπιστωση. Παντως η πολυ αναλυση κανει κακο. Εχετε καει με το DM και το Chinese Democracy. Σάρεσει το αλμπουμ? βαλτο να παιξει και περνα ωραια. Δεν σ’αρεσει? μη το βαζεις. Για μουσικη μιλαμε και συγκεκριμενα για Hard Rock (για τους guns). Δεν ειναι τοσο πολυπλοκα τα πραγματα, τι και αν ειναι guns η οχι, τι και αν ειναι καλυτερο απο τα παλια η οχι, τι και αν ειναι εξελιξη η αλλαγη στον ηχο η οχι … να χουμε να λεμε.

Καλα δεν διαφωνω.Απλα λεω οτι το θεωρησα αρκετα μετριο.Μερικα τραγουδια τα θεωρω απλα καλουλια και τα περισσοτερα αδιαφορα,και αυτο για το ΑΝ το κυκλοφορουσε αλλο συγκροτημα το ειπα μονο και μονο για να υπογραμμισω την αποψη μου,δεν μπορω να καταλαβω τι σε εκνευριζει τοσο πολυ πια.Και στο κατω κατω και η μεγαλυτερη μαλακια ολων των εποχων να ελεγα οτι ειναι,τοσο πολυ σε νοιαζει πια η γνωμη μου και η γνωμη του οποιουδηποτε για οποιοδηποτε album;:stuck_out_tongue:

Πραγματικα προσπαθω να καταλαβω την λογικη με την οποια εκανες το παραπανω ποστ αλλα?

Γιατι νομιζα οτι σε μερικα σημεια μου την ελεγες εμμεσως,αν οχι και μιλαγες τελειως γενικα σορι!

οχι καμμια σχεση

Οκ!Συγγνωμη!:slight_smile: