karvou
June 29, 2007, 2:24pm
φιλαράκο ατύχησες…
Έχω διδαχθεί την Σκωτσέζικη προφορά και κουλτούρα από μία true απόγονο του Ουϊλιαμ Γουάλας.
Who 's like us? Damn few and they are all dead!!!
(Thorgal έχω τον απόλυτο Σκωτσέζικο ύμνο να σου δώσω, που αποδεικνύει το γιατί ΟΛΟΙ οι Εγγλέζοι είναι κατώτεροι των Σκοτσέζων!!!)
Εκτός αυτού εκεί είμαι και εγώ οπότε πρέπει να ενιχυθεί η συνεργασία Ιρλανδίας-Σκωτίας ενάντια στους ¶γγλους βάρβαρους…:lightsabre:
karvou:
φιλαράκο ατύχησες…
Έχω διδαχθεί την Σκωτσέζικη προφορά και κουλτούρα από μία true απόγονο του Ουϊλιαμ Γουάλας.
Who 's like us? Damn few and they are all dead!!!
(Thorgal έχω τον απόλυτο Σκωτσέζικο ύμνο να σου δώσω, που αποδεικνύει το γιατί ΟΛΟΙ οι Εγγλέζοι είναι κατώτεροι των Σκοτσέζων!!!)
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=101546&postcount=165
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=101703&postcount=171
Thorgal:
Eλα ντε…:-k
Εχουν και οι δυο την επωνυμια “clan” και μου ειναι δυσκολο ν’αποφασισω!!
Περιμενω να ταχθει ανοικτα η αδερφη μου υπερ ενος εκ των 2 ταγματων για να παω εγω με τους αλλους!!#-o
Αληθεια ρε αδέρφι, εσυ με ποιους εισαι τελικα? Με τις σκοτεινες φιλες σου ή με karvou, monte και τα γαλακτομπουρικα???#-o #-o Μπερδευτικα…
Παντως ουδετερη θεση δεν μπορω να κρατησω… Διψαω για πολεμο και αιμα!!!:twisted: :twisted: :twisted: (οπα ρε μεγαλε, κατουρα και λιγο!)
Δεν ξερω…
Εχω κι εγω μπερδευτει…
Και τις δυο πλευρες το ιδιο τις συμπαθω…
Θα παω με οποια πλευρα με θελει περισσοτερο…
Στα Σκωτσεζικα προφερεται Γουολις.
=P~ =P~ =P~ =P~ =P~
Πωωωωωω, η προσφορα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, δεν μπορω να την αρνηθω, αλλα απο την αλλη εσεις στη δικη σας ανιερη φατρια εχετε θεσει καποιες προυποθεσεις που δεν νομιζω οτι τις καλυπτω στο συνολο τους…:-s
Χμμμμμμμ:-k
Τι λετε για το παρακατω?:
Thorgal-Sharuman-dark_of_the_sun: Celtic Forces of Highlands!!!
Thorgal:
=P~ =P~ =P~ =P~ =P~
Πωωωωωω, η προσφορα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, δεν μπορω να την αρνηθω, αλλα απο την αλλη εσεις στη δικη σας ανιερη φατρια εχετε θεσει καποιες προυποθεσεις που δεν νομιζω οτι τις καλυπτω στο συνολο τους…:-s
Χμμμμμμμ:-k
Τι λετε για το παρακατω?:
Thorgal-Sharuman-dark_of_the_sun: Celtic Forces of Highlands!!!
Ωπα. Τι υπερδελεαστική πρόταση είναι αυτη;! Ρε Thorgal, με καταστρέφεις!
Μόλις ισοφάρησα τις ψήφους σε 14-14 και μπήκα στην Gathered Forces Of Darkness.Ο λόγος απλούστατος,θα έχω αντίπαλο τον Led_Ζeppelin!!!:lightsabre:
=D> :yahoo: :yahoo: :thumbup: \:D/ Καλως ήρθες!
Εγω ψηφιζω Χιππικη Μαφια με master τον Bluez!:hippy: :rasta:
Οι Black Eyed Peas τα σπανε!!! Οι Pussycat Dolls δεν τα σπανε, αλλα τις αποθεωνουμε για αλλους λογους!
Thorgal ελα σε εμας!
H Fergie, όχι οι Black Eyed Peas!
Μιλαω μουσικα και μονο για τους Black Eyed Peas!
8O
Δεν είσαι διόλου κάφρος! [-X
karvou
June 30, 2007, 5:28pm
μουσικά είναι πάρα πολύ καλοί. Επηρέασαν πολλούς παραγωγούς για το τι να παίζουν τα νέα ποπ είδωλα. Πρωτοπόροι και έχουν και τη Fergie
Ειμαι οταν ακουω το Don’t Phunk With My Heart κανω headbanging !
Angmar
June 30, 2007, 5:54pm
α. γιαυτο εισαι συχνος πελατης εδω ε;
τα μισα εδω, και τα αλλα μισα στα αθλητικα.
δε φημιζεσαι επομενως ουτε για μουσικες γνωσεις, αλλα ουτε και για ευστροφια. :har:
Choose your master of puppets