Σορυ ρε αφεντη, αλλα τι φωτος πας και βγαζεις;
τον αττιλα εβαλα :har:
α. και απαντα στα πμ επιτελους ρε μλκ.
Το ξερω, σε αυτον απευθυνομουν στο παραπανω μυνημα.
Εσυ γιατι δεν πας στο τιμ του Μανου;
Τους ΦΛΩΡΟΥΣ;
:-k
κατσε. δηλαδη δεν εισαι εσυ εκει;:-k
:har:
Αγαπητοί Χίππιδες,
Μια μεγάλη κατακτητική ομάδα ανέτειλε. Στόχος της είναι να υποδουλώσουν τον κόσμο και να επιβάλλουν βασανιστήρια. Θα χαθεί η έννοια της αγάπης και της ειρήνης. Θα σταματήσουν να υπάρχουν τα bluez! Θα σας επιβάλλουν να ακούτε μόνο καφρίλες.
Η ομάδα αυτή είναι οι λεγόμενοι “πολέμιοι”
Σ’αυτην την εικόνα 3 κορίτσια-warriors αποφάσισαν να αντισταθούν. Ένωσαν τις δυνάμεις τους και στη συνέχεια ήρθαν και άλλα μέλη. Θέλουμε να σταματήσουμε τους “πολέμιους”. Ελάτε μαζί μας. Βοηθείστε μας!!!
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!
Δικό σας
Dark_of_the_sun
Manos87, σόρρυ, αλλά εδώ μέσα ο αρχιφλώρος είμαι εγώ… :oops:
Δεν είναι τυχαίο το ότι έχω στη ντουλάπα μου μόνο μία μαύρη μπλούζα και αυτή τη φοράω σπάνια :oops:
Δεν είναι τυχαίο το ότι τα τόπικς για τα σκυλάδικα εγώ τα άνοιξα :oops:
Τέλος, δεν είναι τυχαίο το ότι με φωνάζουν λούτρινο :oops:
Με λίγα λόγια, μην μπερδεύεσαι από το poll της Rangel. Οι πολέμιοι μπορούν να είναι και φλώροι. Αρκεί να θέλουν να λένε την αλήθεια και να ανοίγουν τα μάτια στους τυφλούς οπαδούς.
Ναρφ
χαχαχαα
αν ξέρουν τα κορίτσια έναν από αυτούς που ακούει ο bluezlick, εγώ τους μαγειρεύω πίτσα!!!
Μην προσπαθείς να ξεγελασεις τον κόσμο κακέ Karvou! Σε όλα αυτα τα βιβλία με Ξόρκια που έχει η Witch σίγουρα θα αναφέρεται και κάτι απο αυτά που ακούει ο bluezlick!
ναι… πώς να καταστρέψει τα μπλουζ και τους χίπηδες!!! Ας μη μας πάτε κόντρα σε μουσικά θέματα μικροί και αθώοι υποτελείς των κοριτσιών. Μείνετε στο off topic που σας παίρνει και που ποστάρουν τα κορίτσια!!!:har: :har:
:-k :-k
Αυτό είναι μια τεχνική που ονομάζεται ‘‘τσατσιά’’! Ουσιαστικά περιγράφεις τα σχέδια της ομάδας σου λέγοντας οτι είναι δικά μας σχέδια. Δε φοβόμαστε όμως. Οι χίπηδες ξέρουν ποιοι λένε ψέμματα!
Βλέπετε όλοι πόσο απειλητικός γίνεται; Θα σκύψετε το κεφάλι ή θα αντισταθείτε;
Ο thorgal τελικά με ποιους είναι;
δεν ήθελα να το ποστάρω αυτό, αλλά εσύ με ανάγκασες…
Είμαστε μπούληδες και είμαστε περήφανοι!! Aν θες μπορείς να φύγεις από τους και καλά “πολέμιους” και να έρθεις μαζί μου, με μας που δεν έχουμε κατακρίνει ποτέ ούτε καν Black Eyed Peas ή Pussycat Dolls
μα ποιος σου είπε ότι ο πολέμιος δεν τα ακούει αυτά? Φιλαράκο μιλάς σε άνθρωπο που θα πάει στην Avril με πανό!!! Εμείς οι πολέμιοι απλά τσακωνόμαστε με τους τυφλούς οπαδούς μέταλ συγκροτημάτων που σνομπάρουν την Fergie και δεν λικνίζονται στους ήχους των Pussycat Dolls!!!
Πλάκα στην πλάκα, από όλους εδώ μέσα, εσύ είσαι ο πιο πιθανός να πετύχω στην παραλιακή… Βέβαια δε θα σε αναγνωρίσω γιατί δε σε έχουμε δει και δεν ξέρουμε αν υπάρχεις!!!
Οκ, τότε οι φλώροι-clan αγαπάμε τα αδέρφια μας τους πολέμιους!
Εδιτ: Εκτός αν έχετε και τον nihilist μαζί σας, τον οποίον φοβόμαστε τα μάλλα
Ο Nihilist είναι ο αρχιπολέμιος, αλλά επειδή είμαι μεγάλη μούρη και σκοτεινή προσωπικότητα εμφανίζομαι σπάνια και με έχουν για τις ειδικές αποστολές μόνο.
Όσο για την φώτο σου λέει πολλά. Και γω αν ήμουν έτσι δεν θα έβγαινα από το σπίτι. Μέσα θα καθόμουν και θα πόσταρα!
Όχι βρε, όταν παίζω κιθάρα με φίλους βάφομαι ασπρόμαυρα, αίματα κάτω από τα χείλια κτλ lol
Έτσι είμαι όταν παίζω πλήκτρα
Α! ΟΚ τότε παρεξήγησα. Μια χαρά παιδί είσαι.
αααααααα ψουυυυυυυυ !!!
Συγνώμη… έχω αλλεργία στις μαλ@ιες… :roll:
:har: :har: :har:
Πάω να γράψω… αν δεν τα πάω καλά και ανέβει και άλλο το αίμα στο κεφάλι μου την πατήσατε!:twisted:
I’ll be back!
Eλα ντε…:-k
Εχουν και οι δυο την επωνυμια “clan” και μου ειναι δυσκολο ν’αποφασισω!!
Περιμενω να ταχθει ανοικτα η αδερφη μου υπερ ενος εκ των 2 ταγματων για να παω εγω με τους αλλους!!#-o
Αληθεια ρε αδέρφι, εσυ με ποιους εισαι τελικα? Με τις σκοτεινες φιλες σου ή με karvou, monte και τα γαλακτομπουρικα???#-o #-o Μπερδευτικα…
Παντως ουδετερη θεση δεν μπορω να κρατησω… Διψαω για πολεμο και αιμα!!!:twisted: :twisted: :twisted: (οπα ρε μεγαλε, κατουρα και λιγο!)
Eλα με εμάς και μην πλησιάσεις τις σκοτεινες δυνάμεις του Karvou. Εχω ακούσει οτι έχουν Αγγλικές ρίζες!