Και πάλι όμως…δεν είναι σωστό που λείπουν οι χίππηδες!![-X
Angmar
June 29, 2007, 12:55am
montecristo:
update από το στρατόπεδο των πολεμίων…
Κάθομαι στον θρόνο μου που γράφει “αρχιπολέμιος” και γράφω ρόκιν κριτικές. Δεξιά μου υπάρχει ένα γραφείο με μια καρέκλα που γράφει “πολέμιος ΑΑ” και ανήκει στον Κάρβου και αριστερά μου ένα σκαμνάκι που δεν γράφει τπτ κ κάθεται ο ζεπ με το ζόρι. Το όλο σκηνικό είναι τοποθετημένο σε ένα βαμπιροπύργο, κάπου στην Αθήνα…
Ο λεντ τώρα λείπει καθώς ψάχνει να βρει κάποιο κορόϊδο για να αγοράσει τον Χριστοδουλόπουλο με 5 εκ ευρώ κ να σώσει τον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι ήρεμος κ παρακολουθώ από το παράθυρό μου το φόρουμ. Ποιο ποστ να φάω άραγε? Δυσκολεύομαι να αποφασίσω…
Ξάφνου καταλαβαίνω πως ο Κάρβου λείπει πολλή ώρα… Από την κλειστή πόρτα του μπουντρουμιού ακούγονται κάποιοι θαμποί ήχοι : μοιάζουν με φωνητικά από μπάντα που ακούει ο νίχιλιστ, αλλά δεν μπορώ να καταλάγω καλά…
Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και βγαίνει ο Κάρβου. Η μπλούζα και το παντελόνι του έχουν αίματα. Δεν είναι δικά του. Ντριπλάρει ατάραχος κ χαμογελαστός την μπάλα του κ προχωράει προς το βάθος. Τώρα οι ήχοι ακούγονται καθαρά. Ναι είναι από μπάντα που ακούει ο Νίχιλιστ ή μήπως… ΟΧΙ. Τώρα θυμήθηκα ότι ο Κάρβου είχε βάλει εκεί μέσα ένα σκορπιονιστή χθες το βράδυ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ! Καθώς ο Κάρβου χάνεται στο βάθος βλέπω ότι στα χέρια του κρατάει κάτι πολύ μοχθηρό, κάτι πολύ κακό, κάτι που όποιος το βιώσει, σίγουρα παίρνει θέση πίσω από το μικρόφωνο για το επόμενο studio album των Mayhem! ΝΑΙ! Είναι αλήθεια ! Είναι το “Humanity Hour 1”…
Τώρα κατάφερα να αποκρυπτογραφήσω τα κρυπτικά λόγια του Κάρβου χθες το βράδυ. “Οι ώρες του σκορπιονιστή είναι μετρημένες. 1 συγκεκριμένα. Θα τον πονέσω πολύ και στο τέλος θα τον αποτελειώσω”.
Θυμάμαι όταν ο κάρβου ήταν ακόμα καρβουνάκι και μαθήτευε δίπλα μου - δίπλα στους μεγάλους. Του είχα πει να είναι σκληρός και βίαιος για να δείχνει το μεγαλείο των πολεμίων παντού - αλλά να αφήνει τους αιχμαλώτους ζωντανούς για να μεταφέρουν στους ομοίους τους την μεγαλειότητά μας…
Έχω αγχωθεί. Ο κάρβου ξαναπλησιάζει το βάθος. Φοράει μια μπλούζα megadeth - rust in peace… Απορώ, πραγματικά απορώ. Το μάτι του γυαλίζει σαν του Φέλιξ Μπόρχα. Πρέπει να άκουσε πάλι πολύ tool και να μαστούρωσε… Δεν τον βλέπω ψύχραιμο. Γελάει. Γελάει πολύ. Γελάει πολύ κ σκίζει τον αέρα. Κανει ντρίπλες πολλές ντρίπλες. Κάτι δεν πάει καλά…
ΚΑθώς περνάει από μπροστά μου κ ξανακατευθύνεται προς το μπουντρούμι, όπου ο άλλος αργοπεθαίνει, βλέπω την φράση “take no prisoners”, στην πλάτη του! ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ HOLMES - ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ! Παρατηρώ κάτι ακόμα χειρότερο. Έχει πάρει άλλο ενα cd για να βάλει στο cd player του μπουντρουμιού. Το φεγγαρόφωτο πέφτει πάνω στην θήκη. Στην αρχή δεν βλέπω καλά. Τώρα όμως βλέπω. ΩΧ ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ EYE TO EYE!!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΆΝΕΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ! Ο άτιχος σκορπιονιστής θα γίνει εξώφυλλο cd του νίχιλιστ!
THIS IS MADNESS !!! THIS IS KARVOU!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ! ΤΩΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ TAKE NO PRISONERS -
TΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
μλκ εχεις σκεφτει ποτε να γραψεις ροκ κωμωδια; σοβαρα τωρα.
karvou
June 29, 2007, 1:00am
Κάτι τελευταίο… Τον τίτλο του τόπικ, δε τον επιλέξαμε εμείς. Δεν θέλουμε να γίνουμε οι master σας. Εμείς θέλουμε να ανοίξουμε τα μάτια στον απλό κοσμάκη, που θα καταλάβει ότι δεν πρέπει να ψάχνει masters και θα γίνει και αυτός με τη σειρά του ένα σωστός πολέμιος!!!
Angmar
June 29, 2007, 1:04am
απο το να μαι @ρχιδομαγνήτης, το προτιμω.:lol: :lol:
Α. λολ.
Β. μονο έναν τουλάχιστον; αλλα δύο μηδενικά επρεπε να χε διπλα.[-X
Γ. βασικα δε σας βριζουν. γελανε. να εισαι πιο συγκεκριμενος στο μελλον παρακαλω.
Δ. εμεις ειμαστε καφροι γενικα. ελα. παρτα–>@@
Ε. αυτο κανω τωρα.
Δ. δεν ειμαι ηγετης. οι ηγετες πεφτουν καποτε. εμεις οχι.
οι δηλωσεις σας ειναι μαλλον λιγο αστειες. κριμα. ο μοντε παντως τα παει καλυτερα απο τον αρκετα γραφικο και λουτρινο καρβουνιαρη. το μελλον δειχνει γεματο πολεμοχαρεις ιαχες στον αερα… :twisted:
Angmar
June 29, 2007, 1:05am
karvou:
Κάτι τελευταίο… Τον τίτλο του τόπικ, δε τον επιλέξαμε εμείς. Δεν θέλουμε να γίνουμε οι master σας. Εμείς θέλουμε να ανοίξουμε τα μάτια στον απλό κοσμάκη, που θα καταλάβει ότι δεν πρέπει να ψάχνει masters και θα γίνει και αυτός με τη σειρά του ένα σωστός πολέμιος!!!
βασικα δεν ειμαστε οι master τους. ειμαστε οι master της αληθειας, παντοδυναμίας, και του να σου τη λεμε. αλλα που να το καταλαβεις με το φτωχο σου μυαλο, μικρε ανοητε μοντερατορίσκε…
karvou
June 29, 2007, 1:25am
Angmar:
Ε. αυτο κανω τωρα.
Αυτή είναι η απάντηση σου στο : “να λες εξυπνάδες ή να την λες στους κακόμοιρους”.
ένα έχω να πω:
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
karvou
June 29, 2007, 1:26am
Angmar:
βασικα δεν ειμαστε οι master τους. ειμαστε οι master της αληθειας, παντοδυναμίας, και του να σου τη λεμε. αλλα που να το καταλαβεις με το φτωχο σου μυαλο, μικρε ανοητε μοντερατορίσκε…
χμ… διπλοποστάρω, αλλά τεσπα
εσύ δεν είσαι master. Εσύ επέλεξες ποιος θα είναι ο master σου. Τα είπαμε αυτά. Μ0υν0δοul0s είσαι και σου αρέσει!!!:har: :har:
εγω παω με το στρατοπεδο του karvou γιατι εχει για avatar φωτο του homer
Εγω ψηφισα Πολεμιους γιατι εχω στειλει μια αιτηση και περιμενω την εγκριση για την under 19!!!
Μια νέα δύναμη ορθώνεται!
Με πραξικόπημα και με σκοπό να ενώσω τις άναρχες ορδές των φλώρων, πέρνω την εξουσία της τρίτης ομάδας. Όλοι εμείς οι αγαπούληδες, που δεν επιτηθόμαστε σε κανέναν και κρύβουμε πάντα έναν καλό λόγο ή μια μέση λύση για όλους αποφασίσαμε να βγούμε στο προσκήνιο.
Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά αν μας υποτιμήσετε θα το μετανοιώσετε. Με θηραιό το χνουδωτό αρκουδάκι και με τις σάλπιγγες να ηχούν τη μελωδία του i don’t wanna miss a thing θα κυριαρχίσουμε!!!
Be ready for the final outcome
Mentally yours, Manos the Flower King
Ρε Μανο προδοτη, ελα μαζι μας…
Witch Clan ρεεεεεεεεε!!!8)
Σε σενα Μανο εγω ερχομαι, η μεγαλη μεταγραφη εγινε!!!
sofi-k
June 29, 2007, 2:06am
manos87:
Μια νέα δύναμη ορθώνεται!
Με πραξικόπημα και με σκοπό να ενώσω τις άναρχες ορδές των φλώρων, πέρνω την εξουσία της τρίτης ομάδας. Όλοι εμείς οι αγαπούληδες, που δεν επιτηθόμαστε σε κανέναν και κρύβουμε πάντα έναν καλό λόγο ή μια μέση λύση για όλους αποφασίσαμε να βγούμε στο προσκήνιο.
Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά αν μας υποτιμήσετε θα το μετανοιώσετε. Με θηραιό το χνουδωτό αρκουδάκι και με τις σάλπιγγες να ηχούν τη μελωδία του i don’t wanna miss a thing θα κυριαρχίσουμε!!!
Be ready for the final outcome
Mentally yours, Manos the Flower King
Μαζι σου φιλτατε Μανο, οντας η πρωτη που ψηφισε οτι φοβαται.
Δεν μπορώ… Προσπάθησα αλλά φταίει το DNA μου… Είμαι καλούλης
Χαίρομαι πολύ γείτονα!! Πάντα ήξερα ότι έκρυβες ένα μεγάλο φλώρο μέσα σου!!
Ετσι!!! Θα τους δειξουμε εμεις οι φλωροι, με τον Αρχιφλωρο-Manos 87 στην ηγεσια μας!!!
Οκ. θα είσαι η πρώτη κυρία των φλώρων!!! Πάντα οι γυναίκες μπορούν να προσφέρουν μια πιο… φλούφλικη νότα! Θα βοηθήσεις πολύ…
Λοιπόν μέχρι στιγμής: manos87,sofi-k, rychehead
Πωπω, θα χτυπίσουμε τη διαρχία! Νοιώθω σαν το ΛΑΟΣ!!#-o #-o
manos87:
Οκ. θα είσαι η πρώτη κυρία των φλώρων!!! Πάντα οι γυναίκες μπορούν να προσφέρουν μια πιο… φλούφλικη νότα! Θα βοηθήσεις πολύ…
Λοιπόν μέχρι στιγμής: manos87,sofi-k, rychehead
Πωπω, θα χτυπίσουμε τη διαρχία! Νοιώθω σαν το ΛΑΟΣ!!#-o #-o
Μπα, πιο πολυ στο ΚΚΕ φερνεις!!!:lol:
anyway, είμαστε υπερκομματικοί εμείς
Δεν μπαινω σε ομαδες που υπαρχουν γκαιη μπλακμεταλλοι. Ειναι αρχη μου.
Angmar
June 29, 2007, 2:54am
βασικα δε ξερεις αναγνωση. ειναι “και να την λεω” :har:
επισης, ειστε κακομοιρηδες, αρα ισχυει. :har:
επισης ζαφ, θα χω πλεον ενα επιχειρημα να σου λεω για μαηχεμ. :har: