Choose your master....!

Και πάλι όμως…δεν είναι σωστό που λείπουν οι χίππηδες!![-X

μλκ εχεις σκεφτει ποτε να γραψεις ροκ κωμωδια; σοβαρα τωρα.

Κάτι τελευταίο… Τον τίτλο του τόπικ, δε τον επιλέξαμε εμείς. Δεν θέλουμε να γίνουμε οι master σας. Εμείς θέλουμε να ανοίξουμε τα μάτια στον απλό κοσμάκη, που θα καταλάβει ότι δεν πρέπει να ψάχνει masters και θα γίνει και αυτός με τη σειρά του ένα σωστός πολέμιος!!!

απο το να μαι @ρχιδομαγνήτης, το προτιμω.:lol: :lol:

Α. λολ.
Β. μονο έναν τουλάχιστον; αλλα δύο μηδενικά επρεπε να χε διπλα.[-X
Γ. βασικα δε σας βριζουν. γελανε. να εισαι πιο συγκεκριμενος στο μελλον παρακαλω.
Δ. εμεις ειμαστε καφροι γενικα. ελα. παρτα–>@@
Ε. αυτο κανω τωρα.
Δ. δεν ειμαι ηγετης. οι ηγετες πεφτουν καποτε. εμεις οχι.

οι δηλωσεις σας ειναι μαλλον λιγο αστειες. κριμα. ο μοντε παντως τα παει καλυτερα απο τον αρκετα γραφικο και λουτρινο καρβουνιαρη. το μελλον δειχνει γεματο πολεμοχαρεις ιαχες στον αερα… :twisted:

βασικα δεν ειμαστε οι master τους. ειμαστε οι master της αληθειας, παντοδυναμίας, και του να σου τη λεμε. αλλα που να το καταλαβεις με το φτωχο σου μυαλο, μικρε ανοητε μοντερατορίσκε…

Αυτή είναι η απάντηση σου στο : “να λες εξυπνάδες ή να την λες στους κακόμοιρους”.

ένα έχω να πω:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

χμ… διπλοποστάρω, αλλά τεσπα

εσύ δεν είσαι master. Εσύ επέλεξες ποιος θα είναι ο master σου. Τα είπαμε αυτά. Μ0υν0δοul0s είσαι και σου αρέσει!!!:har: :har:

εγω παω με το στρατοπεδο του karvou γιατι εχει για avatar φωτο του homer

Εγω ψηφισα Πολεμιους γιατι εχω στειλει μια αιτηση και περιμενω την εγκριση για την under 19!!!:smiley: :smiley:

Μια νέα δύναμη ορθώνεται!

Με πραξικόπημα και με σκοπό να ενώσω τις άναρχες ορδές των φλώρων, πέρνω την εξουσία της τρίτης ομάδας. Όλοι εμείς οι αγαπούληδες, που δεν επιτηθόμαστε σε κανέναν και κρύβουμε πάντα έναν καλό λόγο ή μια μέση λύση για όλους αποφασίσαμε να βγούμε στο προσκήνιο.

Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά αν μας υποτιμήσετε θα το μετανοιώσετε. Με θηραιό το χνουδωτό αρκουδάκι και με τις σάλπιγγες να ηχούν τη μελωδία του i don’t wanna miss a thing θα κυριαρχίσουμε!!!

Be ready for the final outcome

Mentally yours, Manos the Flower King

Ρε Μανο προδοτη, ελα μαζι μας…

Witch Clan ρεεεεεεεεε!!!8)

Σε σενα Μανο εγω ερχομαι, η μεγαλη μεταγραφη εγινε!!!

Μαζι σου φιλτατε Μανο, οντας η πρωτη που ψηφισε οτι φοβαται.

Δεν μπορώ… Προσπάθησα αλλά φταίει το DNA μου… Είμαι καλούλης

Χαίρομαι πολύ γείτονα!! Πάντα ήξερα ότι έκρυβες ένα μεγάλο φλώρο μέσα σου!!

Ετσι!!! Θα τους δειξουμε εμεις οι φλωροι, με τον Αρχιφλωρο-Manos 87 στην ηγεσια μας!!!

Οκ. θα είσαι η πρώτη κυρία των φλώρων!!! Πάντα οι γυναίκες μπορούν να προσφέρουν μια πιο… φλούφλικη νότα! Θα βοηθήσεις πολύ…

Λοιπόν μέχρι στιγμής: manos87,sofi-k, rychehead

Πωπω, θα χτυπίσουμε τη διαρχία! Νοιώθω σαν το ΛΑΟΣ!!#-o #-o

Μπα, πιο πολυ στο ΚΚΕ φερνεις!!!:lol:

anyway, είμαστε υπερκομματικοί εμείς

Δεν μπαινω σε ομαδες που υπαρχουν γκαιη μπλακμεταλλοι. Ειναι αρχη μου.

βασικα δε ξερεις αναγνωση. ειναι “και να την λεω” :har:

επισης, ειστε κακομοιρηδες, αρα ισχυει. :har:

επισης ζαφ, θα χω πλεον ενα επιχειρημα να σου λεω για μαηχεμ. :har: