Εγώ τα έχω ξαναπεί… Μόνο αυτή είναι leader εκεί μέσα… Πρέπει να την πάρουμε με το μέρος μας!!!:lol: :lol: :lol:
Συνέχισε να με υποτιμάς!..Και την Rangel δεν θα την πάρετε ποτέ!
μα όταν πάρουμε τη Rangel, θα ακολουθήσεις και εσύ… Πλέον όλα θα είναι τετελεσμένα:p
:twisted:
Αυτή η φώτο δείχνει μόνο την καλή μου πλευρά…
βασικά, πρόσεχε μην αρχίσεις τις κραυγές. Αυτό πράγματι είναι ένα όπλο που έχετε εκεί στη witch clan
Δε σε φοβάμαι ούτε εσένα. Μόνο απειλές είσαι. Τόσο καιρό με απειλείς ότι θα μου βγάλεις το βαμβάκι από τα αυτιά, αλλά μια χαρά την έχω γλιτώσει!!!
έχω ματάρες τελικά!
μα κακώς δεν με φοβάσαι [όλοι οι αλλοι κατι ξερουν] , αλλωστε ειναι γνωστο πως ποτε δεν πρεπει να υποτιμαμε τους αντιπαλους μας, οχι απο θεμα αδυναμιας ή φοβου, αλλά ωστε οταν ερθει η ωρα της μαχης να εχουμε εξαλειψει καθε πιθανοτητα ηττας…
Υ.Γ. θα σε στεναχωρησω[αλλωστε για αυτο βρισκομαι εδω] αλλα η Ρανγκελ δεν υπάρχει καμια πιθανοτητα να αλλαξει συμμαχια…και αυτο γιατι πλεον οι Gathered ρέουν στις φλέβες της…
μπουχαχαχαχα!!!
Με έχει δαγκώσει τόσες φορές στο bitefight, που πλέον έχει μέσα της το αίμα των πολέμιων!!!:lol: :lol:
Εγώ ξέρω ότι μόνο οι ανοήτοι δεν φοβούνται!
ιχχιιχχιιχ
Προσπα8ούσες να με μολύνεις τόσο καιρό αλλα εγώ ήμουν προετοιμασμένη…
είχα παρει… αντιλυσσικο…
:lol: :lol: :lol: :lol:
μαμα μαζι μου θα ερθεις που ειμαστε καλοι κ δνε πειραζουμε κανεναν!
κανουμε ερωτα ακουμε μουσικες κ περναμε καλα!:hippy:
ολοι οι αλλοι ταζουν διαφορα! εμεις δεν ταζουμε τπτ!
δεν χρειαζετε κιολας!
:hippy: λοιπον! κοντρα στο δικοματισμο:lol:
ας κερδισει η αγαπη!:hippy:
angmar εγραψες με τις φωτο!:hippy:
νεφελη τελικα με ποιους εισαι?:hippy:
+1111111111111
:lol: :lol:
ΘΕΙΚΕΣ!!!
update από το στρατόπεδο των πολεμίων…
Κάθομαι στον θρόνο μου που γράφει “αρχιπολέμιος” και γράφω ρόκιν κριτικές. Δεξιά μου υπάρχει ένα γραφείο με μια καρέκλα που γράφει “πολέμιος ΑΑ” και ανήκει στον Κάρβου και αριστερά μου ένα σκαμνάκι που δεν γράφει τπτ κ κάθεται ο ζεπ με το ζόρι. Το όλο σκηνικό είναι τοποθετημένο σε ένα βαμπιροπύργο, κάπου στην Αθήνα…
Ο λεντ τώρα λείπει καθώς ψάχνει να βρει κάποιο κορόϊδο για να αγοράσει τον Χριστοδουλόπουλο με 5 εκ ευρώ κ να σώσει τον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι ήρεμος κ παρακολουθώ από το παράθυρό μου το φόρουμ. Ποιο ποστ να φάω άραγε? Δυσκολεύομαι να αποφασίσω…
Ξάφνου καταλαβαίνω πως ο Κάρβου λείπει πολλή ώρα… Από την κλειστή πόρτα του μπουντρουμιού ακούγονται κάποιοι θαμποί ήχοι : μοιάζουν με φωνητικά από μπάντα που ακούει ο νίχιλιστ, αλλά δεν μπορώ να καταλάγω καλά…
Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και βγαίνει ο Κάρβου. Η μπλούζα και το παντελόνι του έχουν αίματα. Δεν είναι δικά του. Ντριπλάρει ατάραχος κ χαμογελαστός την μπάλα του κ προχωράει προς το βάθος. Τώρα οι ήχοι ακούγονται καθαρά. Ναι είναι από μπάντα που ακούει ο Νίχιλιστ ή μήπως… ΟΧΙ. Τώρα θυμήθηκα ότι ο Κάρβου είχε βάλει εκεί μέσα ένα σκορπιονιστή χθες το βράδυ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ! Καθώς ο Κάρβου χάνεται στο βάθος βλέπω ότι στα χέρια του κρατάει κάτι πολύ μοχθηρό, κάτι πολύ κακό, κάτι που όποιος το βιώσει, σίγουρα παίρνει θέση πίσω από το μικρόφωνο για το επόμενο studio album των Mayhem! ΝΑΙ! Είναι αλήθεια ! Είναι το “Humanity Hour 1”…
Τώρα κατάφερα να αποκρυπτογραφήσω τα κρυπτικά λόγια του Κάρβου χθες το βράδυ. “Οι ώρες του σκορπιονιστή είναι μετρημένες. 1 συγκεκριμένα. Θα τον πονέσω πολύ και στο τέλος θα τον αποτελειώσω”.
Θυμάμαι όταν ο κάρβου ήταν ακόμα καρβουνάκι και μαθήτευε δίπλα μου - δίπλα στους μεγάλους. Του είχα πει να είναι σκληρός και βίαιος για να δείχνει το μεγαλείο των πολεμίων παντού - αλλά να αφήνει τους αιχμαλώτους ζωντανούς για να μεταφέρουν στους ομοίους τους την μεγαλειότητά μας…
Έχω αγχωθεί. Ο κάρβου ξαναπλησιάζει το βάθος. Φοράει μια μπλούζα megadeth - rust in peace… Απορώ, πραγματικά απορώ. Το μάτι του γυαλίζει σαν του Φέλιξ Μπόρχα. Πρέπει να άκουσε πάλι πολύ tool και να μαστούρωσε… Δεν τον βλέπω ψύχραιμο. Γελάει. Γελάει πολύ. Γελάει πολύ κ σκίζει τον αέρα. Κανει ντρίπλες πολλές ντρίπλες. Κάτι δεν πάει καλά…
ΚΑθώς περνάει από μπροστά μου κ ξανακατευθύνεται προς το μπουντρούμι, όπου ο άλλος αργοπεθαίνει, βλέπω την φράση “take no prisoners”, στην πλάτη του! ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ HOLMES - ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ! Παρατηρώ κάτι ακόμα χειρότερο. Έχει πάρει άλλο ενα cd για να βάλει στο cd player του μπουντρουμιού. Το φεγγαρόφωτο πέφτει πάνω στην θήκη. Στην αρχή δεν βλέπω καλά. Τώρα όμως βλέπω. ΩΧ ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ EYE TO EYE!!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΆΝΕΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ! Ο άτιχος σκορπιονιστής θα γίνει εξώφυλλο cd του νίχιλιστ!
THIS IS MADNESS !!! THIS IS KARVOU!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ! ΤΩΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ TAKE NO PRISONERS -
TΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Οχι το συγκεκριμενο thread αλλα ολο το off topic!!!
Eχει ξεφυγει εντελως η κατασταση
Εχει καταντησει το Off Topic του Rocking.gr Forums να ειναι το πιο δημοφιλες:? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Αισχος!!!
Δεν πρόλαβες… Τελικά ο κρατούμενος αποδείχθηκε πιο αδύναμος από ότι περίμενα. Αφού δεν χρειάστηκε ούτε το Acoustica να του βάλω… Δεν έχει πλέον πλάκα. Πεθαίνουν πολύ νωρίς ρε γαμώτο…
Mess with the best, die like the rest!!! 8) 8) 8)
Θα ήθελα να τονίσω, ότι η ταινία Καζίνο έχει στηριχθεί στην ιστορία των πολέμιων. Ο monte είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και εγώ ο Τζο Πέσι (aka Nicky Santoro) που καταλήγω πολύ σκληρότερος από το αφεντικό. Για λόγους μάρκετινγκ έβαλαν άσχημους ηθοποιούς να μας υποκριθούν, γιατί το αμερικάνικο κοινό ήθελε Ιταλούς άσχημους μαφιόζους και όχι γλυκούληδες και όμορφους Έλληνες ροκάδες
This is my MASTER:
Στα clans ξεχάσαμε κ τους γραφικούς…
Πω πω! Τι γαμάτοι που ήμαστε! Έχουμε φωτογένεια!
Μην επηρεάζετε τη Νεφέλη. Τις κάνω μάγια για να ένταχθεί στην ομάδα μας!