Choose your master....!

μιλαω ηδη 15 λεπτα με καρβου στο μσν ενω ελεγε θα απαντησει εδω σε 5. θελει να με πιασει απο καπου για να μη μπορω να του την πω και να το γραψει εδω. φτωχε καρβου…ποσο μικρος εισαι…

του τιν λεω και λαιβ μσν να ουμ! :twisted:

αντε. 20 λεπτα. περναει ο καιρος. τοσο σου μενουν για να δηλωσεις υποταγη.

Διάβασε ξανά τα από πάνω και πες μου που είναι το παράδοξο σε όσα είπα. Αυτή είναι η απάντηση μου για το ποστ σου:

Βλέπω ότι το σκορ είναι 13-13. Τρέχετε μόνοι σας και θα βγείτε δεύτεροι. Παρακαλώ τις Gathered Forces of Darkness να μη στέλνουν αθώα φερέφωνα όπως ο Agmar για τους σκοπούς τους. Θα αναγκαστούμε να γίνουμε βίαιοι…:stuck_out_tongue:

ρε μλκ καρβου, δηλαδη, αλλα λεγατε χτες, αλλα λετε σημερα. ε, αλλα θα λετε και αυριο. πφ. μικρε ανοητε. 15 λεπτα εμειναν να δηλωσεις υποταγη. ο χρονος κυλα. εμεις τουλαχιστον ξερουμε τι θελουμε και τι λεμε.

Εμείς θέλουμε άτομα για την συμμαχία χωρις διακρίσεις…για την μάχη μας ενάντια στους πολέμιους!

χαχαχαχα
μα έχει απόλυτο δίκιο… Δε σου φταίω εγώ αν δεν το καταλαβαίνεις. Δεν είμαστε “μπάτε σκύλοι αλέστε” ούτε καιγόμαστε να μαζέψουμε κόσμο όπως εσείς. Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται και κριθεί ικανός τότε καλώς. Αν δεν έρθει ούτε ένας, πάλι δε μας νοιάζει. Εμάς δε μας νοιάζει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα. Για αυτό ουδέποτε δεν κρίθηκες ικανός να γίνεις πολέμιος…:har:

Όπως είχε πει κάποτε ο Μέγας Ναπολέων:

“Emperors and slaves, kings and pawns”. Εμείς ψάχνουμε μόνο ηγέτες…

Μην ψάχνεις άλλο… Απλά ακολούθα την ομάδα μου αν θέλεις ηγέτες ! μουατς!8)

:lol: :lol: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Να ακολουθήσω εγώ εσάς? Καταρχάς, είστε γυναίκες, άρα ούτε σωστές οδηγίες για να πάτε κάπου με το αυτοκίνητο δε μπορείτε να δώσετε. Θα οδηγήσετε άλλους στην επιτυχία?:stuck_out_tongue:

ρε φιλαρακου. εσεις καλα μπορει να τα λετε για τα δικα σας μυαλα. αλλα εμεις, εχουμε ιδεωδη. αυτο σημαινει το Gathered Forces Of Darkness. gathered forces σημαινει συμμαχια.

τωρα αν εσεις ειστε ενα μαστο @ρχιδοκαμπος και γερογκρινιαρηδες, εμεις δε φταιμε. βαζετε ορους, ζητατε αποδειξεις…μια δεχεστε, μια δε δεχεστε…

[SIZE=“4”]ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ![/SIZE]

ζηταμε μια ελευθερη κοινωνια. οχι ενα καθεστως μιζεριας και στρουθοκαμηλισμου! αν κρυβεστε πισω απι το δακτυλο σας, δε πειραζει.εμεις εχουμε και ποιοτητα και ποσοτητα. οσοι δεν ανηκουν στην ομαδα μας, αποχωρουν απο μονοι τους. ειμαστε ηγετες, και φαινεται απο τα λογια μας. ηγετης δεν εισαι. λατρης ιστορικων βιβλιων παιζει…

να αλλο ενα παραδειγμα! φιλε μου, σταματα τις διακρισεις. ζησε ελευθερα. ελα σε μας. τελος.

Χαχαχα! Δεν μιλάς με κάποια τυχάρπαστη αλλά σε μένα που παρκάρω με μια κίνηση!8) 8) 8)

Ακόμα δεν έχω μιλήσει, αλλά έφτασε η ώρα! Μόλις άνοιξε το τόπικ η ραντζελ είπα ότι σε λίγα ποστ θα μας παρακαλάει να το κλειδώσουμε από την ντροπή της. Εντούτοις βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί σφετεριστές…

Έτσι έρχομαι εγώ ο υπέρτατος Σιθ λορδ να μιλήσω!

Αγαπημένε ρόκιν φορουμίτη, γειά σου

Βλέπεις πως μαίνεται μια μεγάλη μάχη στο ρόκιν φόρουμ κ εσύ φοβάσαι. Είναι λογικό. Πρέπει όμως να διαλέξεις με ποιούς θα πας - δεν μπορείς να είσαι Ελβετός - γιατί σε λίγο η μάχη θα χτυπήσει και την δική σου πόρτα.

Έλα στους πολέμιους. Σε περιμένουμε. Ναι είμαστε ελιτιστές κ μαζεύουμε κ λεφτά για να αγοράσουμε τον Μπάουγκ. Είμαστε όμως και δυνατοί κ γενναίοι. Είμαστε moderators και τα καταστρέφουμε όλα άμα θέλουμε. Θες να είσαι με τους νικητές και τους δυνατούς? Θες να μοιραστείς κ εσύ τα τόπικ του φόρουμ μετά την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ που θα προσφέρουμε στους αντιπάλους μας απλόχερα? Εγγράψου σε εμάς! Τι πρέπει να κάνεις?

Α. Να προσκυνάς τις ντρίπλες του κάρβου ως τις καλύτερες που έχεις δει
Β. Να έχεις βασανίσει τουλάχιστον ένα σκορπιονιστή στην ζωή σου
Γ. Να σε βρίζουν στο ρόκιν + σε ένα άλλο φόρουμ. Αν σε βρίζουν σε πάνω από 4 όπως εμάς θα ανέβεις στην κλίμακα αξιών/ιεραρχία
Δ. Να είσαι κρυφοκάφρος ή φανεροκάφρος
Ε. Να λες εξυπνάδες κ να την λες στους κακόμοιρους
ΣΤ. Να είσαι γεννημένος ηγέτης

Αλλίως πήγαινε με τα κοριτσόπουλα που μαζεύουν άλλα “κοριτσόπουλα” κλείνονται σε ένα δωμάτιο και σβήνουν το φως για να είναι “gathered forces of darkness”. Τόσο γραφικοί/λίγοι είναι…

Τις αγαπάμε όμως γιατί είμαστε ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ από αυτές…

Έλα σε εμάς. Έλα με τους νικητές…

UNITED WE STAND - DIVIDED YOU FALL

Ναι την γνωστή κίνηση: “Ε ψιτ κύριε, μου το παρκάρετε παρακαλώ?”

ψιτ! Ηγέτη?

Δούλος είσαι… Για την ακρίβεια μ0υν0δουλος!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ελπίζω να ξεκινήσει η μάχη ενάντια στους πολέμιους των Manowar.

Δεν ξέρω αν σου έχει τυχει εσένα αλλά εμένα μου τό χουν πεί πολλοί!
Και συνήθως χάνουν την μιλιά τους όταν βγαίνω ΕΓΩ από το αμάξι!..
Παρακαλώ οι μάρτυρες να καταθέσουν τα πειστήρια στους απίστους Θωμάδες!

:lol: :lol: :lol:

karvou κάνε μια λίστα με τις ορδές μας να τους κάνουμε ένα “ταπ ταπ” στο κεφάλι !

Ο νίχιλιστ όντως είναι “κοριτσόπουλο” ? 8O 8O

Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός των κοριτσιών… Απλά είναι ευγενικός μαζί τους και δε τους το ξέκοψε από την αρχή. Μην ανησυχείς. Έχει επιστρέψει στο σωστό δρόμο των πολέμιων. (δες τόπικ για Evanescence και το φόρουμ του fan club τους :stuck_out_tongue: )

Λοιπόν, προς ενημέρωση του κοινού, εγώ καταθέτω τα διαπιστευτήρια μου:

Σε αυτό το φόρουμ (μόνο σε αυτό…) έχω τσακωθεί για (όσα θυμάμαι λέω, σίγουρα υπάρχουν περισσότερα):

τους U2, Pink Floyd, Witchcraft, Guns n’ Roses, τιμές συναυλιών, Beattles, Rolling Stones, Scorpions, Radiohead, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Ozzy, Santa Fila & Sunny Baltzi, Tool, Nightwish, στράτευση, καταλήψεις, ελληνική αστυνομία, Μπάγεβιτς, Ολυμπιακός, όλες οι ομάδες, Dogville, αξία στίχων σε μουσικά κομμάτια, για τον unholy, για τους Deep Purple, για τους System of a Down (banana banana banana), για τους Primordial, για τα backstage pass του monte, για την ελληνίδα γυναίκα, για να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ για τον Χάκο, για τα greeklish, για το downloading κομματιών, για τους ΗΙΜ, για το σπαμ, για το Χαλάνδρι, για τους Europe, για τα Χρόνια Πολλά, για το ότι είμαι ο μεγαλύτερος γκαντέμης…

Αυτά μου ήρθαν απλά με τη μία στο μυαλό και σταμάτησα να γράφω άλλα με το που κόλλησα για πρώτη φορά… Πολέμησα μέχρι τελικής πτώσης (του αντιπάλου… εγώ έχω τρομακτικά μεγάλες αντοχές) και ποτέ δεν ακολούθησα την πεπατημένη οδό. Αυτά για να δείτε όλοι το βιογραφικό ενός τυπικού μέλους από τους πολέμιους.

Θα έβαζα και του μόντε εδώ μέσα, αλλά επειδή εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις καλύτερα όχι…

Σιγά μην σου έλεγα να το κλείσεις!!! :lol: :lol: :lol: καιρός είχε να γίνει παιχνίδι…

Όση δύναμη και να έχεις, αν δεν έχεις κάποιον από κάτω σου είσαι ένα τίποτα…:!:

ΧΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑ…

Μην ξεχνάς όμως ότι οι δικές μας δυνάμεις στηρίζονται μόνο στο αν έχουμε όρεξη και σε … τπτ άλλο …

Yγ. και για να μην ειμαστε απρόσωπες… σε λιγο 8α ποστάρω και φοτο των Master…

Βloody_Angel

Shot at 2007-06-28