Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός των κοριτσιών… Απλά είναι ευγενικός μαζί τους και δε τους το ξέκοψε από την αρχή. Μην ανησυχείς. Έχει επιστρέψει στο σωστό δρόμο των πολέμιων. (δες τόπικ για Evanescence και το φόρουμ του fan club τους
)
Λοιπόν, προς ενημέρωση του κοινού, εγώ καταθέτω τα διαπιστευτήρια μου:
Σε αυτό το φόρουμ (μόνο σε αυτό…) έχω τσακωθεί για (όσα θυμάμαι λέω, σίγουρα υπάρχουν περισσότερα):
τους U2, Pink Floyd, Witchcraft, Guns n’ Roses, τιμές συναυλιών, Beattles, Rolling Stones, Scorpions, Radiohead, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Ozzy, Santa Fila & Sunny Baltzi, Tool, Nightwish, στράτευση, καταλήψεις, ελληνική αστυνομία, Μπάγεβιτς, Ολυμπιακός, όλες οι ομάδες, Dogville, αξία στίχων σε μουσικά κομμάτια, για τον unholy, για τους Deep Purple, για τους System of a Down (banana banana banana), για τους Primordial, για τα backstage pass του monte, για την ελληνίδα γυναίκα, για να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ για τον Χάκο, για τα greeklish, για το downloading κομματιών, για τους ΗΙΜ, για το σπαμ, για το Χαλάνδρι, για τους Europe, για τα Χρόνια Πολλά, για το ότι είμαι ο μεγαλύτερος γκαντέμης…
Αυτά μου ήρθαν απλά με τη μία στο μυαλό και σταμάτησα να γράφω άλλα με το που κόλλησα για πρώτη φορά… Πολέμησα μέχρι τελικής πτώσης (του αντιπάλου… εγώ έχω τρομακτικά μεγάλες αντοχές) και ποτέ δεν ακολούθησα την πεπατημένη οδό. Αυτά για να δείτε όλοι το βιογραφικό ενός τυπικού μέλους από τους πολέμιους.
Θα έβαζα και του μόντε εδώ μέσα, αλλά επειδή εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις καλύτερα όχι…