Οχι, επειδη σε ξερω… Απλα, μπορει σε αλλους να φανει καπως… Τεσπα, σορρυ για το σχολιο…
βασικά, ας μη το χοντρύνουμε. Και αυτό γιατί δε μου αρέσει να μπλέκεται το όνομα μου με πολιτικά… Εμένα με πειράζει γενικά…
Thorgal πάρε θέση!
ok!
εκει καλα ειναι;;;
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:
Tι παπάρας!!!
:lol3: :lol3: :lol3:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φανταζεσαι αυτος εκει να ειναι ο Thorgal???#-o :lol: :lol: :lol:
Άνετα όμως! 8)
θελω να δω σχολιο απο θαναση. ειμαι περιεργος.:lol: :lol:
χαχαχαχα :lol3: :lol3: :lol3: καλα μιλαμε ειναι τελειοοοοο!!!
Angmar τι να πω, εισαι ΘΕΟΣ!!!
Πλακα-πλακα πρεπει να εχω βγαλει μια στο ιδιο σημειο λιγο πιο δεξια, κοντα στο καστρο!!!8O Μισο, αν την βρω την ποσταρω αμεσως!!
Αχχχχχχχχχχχχχχχχ. Πόσο τυχερός είναι ο thorgal!!!
Όχι λυπήσου μας! :please:
Ωριστε, παρτε την!!!
Αυτο ειναι το Eilean Donan Castle ισως το πιο γνωστο καστρο της Σκωτιας. Εκει γυριστηκε και σκηνη απο το Highlander για οποιον θυμαται… Μας ειπαν πως εχει φωτογραφηθει τις περισσοτερες φορες απο οποιοδηποτε αλλο καστρο στη Σκωτια!!
ΥΓ: Αυτο το ασχημο πλασμα διπλα μου ειναι το αδέρφι, γνωστο στην πιατσα και ως OxiOlga:p
Γκαβλα ειστε παναθεμα σας.Φτου σας!
(Η σκια στα αριστερα υπηρχε ή ειναι απο καμια εξοκοσμικη οντοτητα που σας κυνηγουσε για να σας κανει γεννετικα τεστ?)
Ωωωωωωωωωωχχχ!!!8O 8O 8O Αυτο δεν το ειχα προσεξει… Ακομα και εκει με κυνηγαγανε, Παναγια μου!!!
Παντως τον παππου γκαϊντοπαιχτη που ποσταρε ο ΘΕΟΣ Angmar (Πλεον το προσωνυμιο δυσκολα θα ξεκολλησει:p ) εγω τον πετυχα πολυ πιο μακρια απο κει, καθως ανεβαινα τα Highlands…
Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος, παντως του φερνει πολυ. Μονο που φοραει διαφορετικη κιλτ (η προηγουμενη θα ηταν για πλυσιμο). Δειτε και κρινετε:
Φτανουν οι φωτος εδω, μην βγουμε :offtopic: και φαμε κανα μπαν απο τον ΘΕΟ Angmar (πως ξερω να γλειφω παντως, εεε:p )!!! Περισσοτερες απο Scotland οταν κανει κεφι στο αντιστοιχο thread:D
δεν το περιμενα αυτο απο σενα…ειδικα απο σενα…
οχι ρε μλκ! του μοιαζει οντως! καλα η συμπτωση ειναι απιστευτη. στη τυχη διαλεξα τη φωτο!:lol:
Δέλεαρ? τα λόγια του κάρβου?? χιχιχιχιχιχι
Εμείς μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και τις υποσχέσεις μας πράξη…
θές τον Ντίκινσον σπίτι σου?:-k
Πηγαινε εσυ σπιτι του ρε.Ειναι πιο ευΚΩΛΟ
Μου τη σπάσατε με τη Σκωτία σας :evil: , πάρτε τώρα μια Αγγλία και ένα Η.Β.
:har: