Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Αξιζει τελικα ολος ο ντορος που γινεται? Λεω να παω απο βδομαδα να την δω

1 Like

Ναι πες και άλλα, το τρέηλερ με έψησε τρελά, και φυσικά, Nick Cage

Εγώ πήγα χθες να δω το Inside Out 2 και συμφωνώ λέξη προς λέξη με όσα έγραψε πριν λίγο καιρό ο @montecristo. Όπως ακριβώς έπρεπε να είναι το sequel της πρώτης ταινίας, το βρήκα εξαιρετικό συνολικά. Πολύ ώριμη γραφή, πλούσιο σκηνοθετικά, τα κωμικά στοιχεία λειτουργούν ιδανικά και βρίσκουν στόχο, πραγματικά το απόλαυσα πλήρως. Μην το προσπεράσετε με τίποτα!

6 Likes

Ειδα χθες Longlegs.Τα σπασε η ταινια.Τρελο μπασταρδεμα arthouse με θριλερ τρομου.Cage στο καλυτερο ρολο της καριερας του ανετα!
Ειναι απο τις ταινιες που πιστεύω θα την εκτιμήσεις πολυ περισσότερο αν τις δεις στο σινεμα παρα σε μια οθονη σπιτι.

5 Likes

Maxxxine κανεις μωρε?θα παω σημερα εγω αν και πρεπει να μεταναστευσω,λιγες αιθουσες,κακες ωρες κ μακρια μου

2 Likes

Μια απο τα ίδια και εδώ χθες.

Νομίζω το τελευταίο 20λεπτο ήταν μια από τις πιο disturbing και συνάμα rewarding κινηματογραφικές εμπειρίες μου το τελευταίο κάμποσο διάστημα.

Επίσης, θα το πω, για άλλο vibe ταινίας πήγαινα από το premise, άλλο μου προέκυψε, δεν το λέω ως αρνητικό.

Προτείνεται.

4 Likes

500 χιλιάδες εισιτήρια στην Ελλάδα και συνεχίζει…

image

6 Likes

Πολύ καλό το είδα την προηγούμενη εβδομάδα,με τις μικρές μου.

Longlegs πολυ καλο, για μενα μαζι με Smile αξιζουν για horror cinema μετα απο πολυ καιρο

Πήγαινα για Longlegs τελικά twisters είδα…

(η παρέα δεν ήθελε Longlegs)

Τίμιο εργάκι. Είχε κάποιες τρυπούλες το σενάριο αλλά για περιπέτεια τέτοιου τύπου πολύ καλό.

Lol στο σινεμά είχα δει το πρώτο twister…

1 Like

Το τελευταίο του Linklater έπαιζε μέχρι χθες σε 10+ αίθουσες και σήμερα δεν παίζει πουθενά και άλλες ταινίες που φυτοζωούν εδώ και 2 εβδομάδες σε 1-2 αίθουσες, συνεχίζουν να παίζουν. Πόσο πιο για τον πούτσο μπορεί να γίνει επιτέλους η κινηματογραφική διανομή σε αυτή την χώρα; Μην ξεχάσετε να βγάλετε άλλες 50 ταινίες μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, έτσι;

Πάω να συνεχίσω την δουλειά μου.

30+ μνμτα για τις πολιτικές πεποιθήσεις του ΡΧ και ούτε ένα για την Ματσουκάρα. Ληγμένα πίνουν;

1 Like

Ομαδικη θεραπεία, Ισπανικό δράμα δωματίου, από cinobo

image

Εχω ένα σοφτ σποτ για τα δράματα που λαμβάνουν χώρα σε ένα δωμάτιο, αρα πηγα στην ταινία για να μου αρέσει.

Και μου άρεσε. 3 ζευγάρια πάνε για θεραπεία και συζητούν σχέσεις / σεξ / καριέρα και παιδιά. Στα ισπανικά όλα αυτά. Ωραίες ερμηνίες, ωραίες ανατροπές, εξαιρετικό τέλος.

Η εγχώρια κριτική το αδίκησε θεωρώ. Ότι πρέπει για θερινό.

3 Likes

Είναι το “Ιστορίες Καλοσύνης” η καλύτερη ταινία του Λάνθιμου εδώ και καιρό; Δεν έχω ιδέα.

Τη διασκέδασα πολύ περισσότερο απ’ το Χολυγουντιανό βεβιασμένο χιούμορ του “Poor Things”; Αδιαμφισβήτητα

Το δίδυμο Λάνθιμος - Φιλίππου δεν λαθεύει ούτε αυτή τη φορά. Έφυγα απ’ το σινεμά γεμάτος, ανανεωμένος, εμπνευσμένος. Ταινιάρα

6 Likes
  1. Longlegs

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και σκηνοθεσία, αλλά πιστεύω είχε ακόμα περισσότερο potential, θα μπορούσαν οι αποκαλύψεις στο τέλος να δοθούν πολύ πιο δραματικά, να μην στα δίνουν έτοιμα στο πιάτο.

Nicolas Cage, πολύ δυνατή ερμηνεία. Σημειωτέον, είναι στα μέρη μας αυτόν τον καιρό. Γυρνάει ταινία σε Κρήτη και Αττική, η οποία θα λέγετε ο γιος του μαραγκού ή κάτι τέτοιο, όπου μαραγκός ο Ιωσήφ και γιος ο Χρηστός.

1. Deadpool
    Σίγουρα η καλύτερη από τις 3. Αρκετές έξυπνες ατάκες, ξεκάθαρα απευθυνόμενες σε φαν της ποπ κουλτούρας και των υπερηρωικών ταινιών, ειδικά των X-men.
    Για να πιάσεις τα περισσότερα reference καλό είναι να έχεις δει τη σειρά Λόκι (η οποία είναι φοβερή, σημειωτέον).
    Μου άρεσε πολύ.

Επίσης τα social media μου έχουν γεμίσει με τύπους που χορεύουν το Deadpool dance (Bye bye - N’Sync), κατά τα άλλα δεν παρακολουθούνται τα πάντα στο κινητό μας.

image

Alien Romulus σε 2 γραμμές:

Στην αρχή της ταινίας, ένας χαρακτήρας παίζει ένα videogame σε μια φορητή κονσόλα, στο οποίο φαίνεται φευγαλέα να πυροβολάει…facehuggers, ενώ όταν χάνει ακούγεται από την κονσόλα ένα αγχωτικό “Game over man - game over” - καθώς το background στολίζει, σαν μέρος του deckor, το drinking bird toy από το Alien του 1979.

Και αυτά δεν είναι ΚΑΝ τα πιο χτυπητά nostalgia beats του νέου Force Awakens - αλλά με Aliens αυτή τη φορά.

Disney, you have outdone yourself again :clap:

Παρ’ όλα αυτά, με switch of το μυαλό κυλάει… ανεκτά το δίωρο - πλην του τελευταίου τετάρτου, που η ταινία παραδίνεται ολοκληρωτικά στη φάρσα και κατεβαίνει σε ένα επίπεδο που εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να ακολουθήσω, ούτε για τον χαβαλέ του πράγματος

5 Likes

Με ξενερώσεις τώρα.
Γιατί στα reviews λένε ότι τα τελευταία λεπτά είναι το peak

Avant premier με προσκλησουλα Cinefaki χθες στο Μολ.
Πηγα με τελειως χαμηλα expectations και εφυγα πολυ ευχαριστημενος - η ταινια ειναι τρομερα ευχαριστη και σε διασκεδαζει στο επακρο. Μικρες αναφορες στο διαμαντι του 1988 και ουσιαστικα ανοιγεται σε ενα νεο κοινο (ηλικιακα κ μη) με ατου την Ortega.
Ο Keaton ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ απλα - τι comeback ειναι αυτο? Γελασα παρα πολυ μαζι του.
Γενικα νιωθω οτι ο Burton ειναι σε καλο φεγγαρι και φαινεται οτι περασε καλα γυριζοντας το (βοηθαει να εχεις και την Belucci διπλα). Πολλα physical effects εκαναν τη διαφορα επισης. 1:40 λεπτα οτι πρεπει για cinema χωρις να κουραζει.

7 Likes

Θα συμφωνήσω, το παρακάνανε στο τέλος.

Όμως ομολογώ πως μου άρεσε η αρχή αρχή. Πριν φύγουν. Επίσης μου άρεσε ο ρόλος που έπαιζαν τα ρομπότ καθ’ολη τη διάρκεια της ταινίας.

Για’μενα περισσότερο έλειπε η ατμόσφαιρα. Σαν να υπήρχε ένα τσεκ-λιστ με πράγματα που έπρεπε να δείξει και να τα έδειξε όλα αλλά δεν ένιωθες πως είσαι μέσα. Λες και είναι περισσότερο προϊον προς κατανάλωση όχι δημιουργία.

Δεν είναι σούπερ κακό όμως, για ποπκορν και κόλα την κάνει τη δουλειά του. Καλά περνάς και μετά το ξεχνάς εντελώς.

1 Like