Ειδα σημερα το Sherlock Holmes, παρα πολυ καλη ταινια. Αν και αρχικα οταν ειχα δει το trailer δεν μου εκανε κλικ για να πληρωσω να την δω σινεμα, οταν εμαθα οτι τη εχει σκηνοθετησει ο Guy Ritchie και μου ειχαν πει και καλα λογια οσοι την ειδαν ψηθηκα. Και δεν το μετανιωσα με αφησε πολυ ικανοποιημενο, ωραια ιστορια, αν και καμμια σχεση με τον κανονικο Sherlock Holmes, για αλλη μια φορα φοβερη σκηνοθεσια απο Guy Ritchie, καλες ερμηνειες… Και πολλες ωραιες σκηνες. Την συνιστω σε οποιον το σκεφτεται.
Up In The Air με George Clooney.Πολύ καλή ταινία…αντε να πάρει τουλάχιστον το Oscar διασκευασμένου σεναρίου…
Tην ειδα και εγω αυτη.Καλη ταινια αλλα οχι και τοσο φοβερη οσο την
παρουσιαζουν.Ωραιος ο Κλουνεη ομως.
Το Ink είδα και εγώ, αλλά πρέπει να το ξαναδώ…mindfuck ταινία:p
Δεν πολυκατάλαβα τι παίζει γενικά με την ταινία. Πολλά ερωτηματικά έχω και ελπίζω να τα απαντήσω όταν την ξαναδώ.
Αν κάποιος έχει καμιά θεωρία μην φοβηθεί να την πει, εεε πραγματικά σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω.:-k:-k:-k:-k
Σπεύσατε…ωμά και ρεαλιτσικά παρουσιάζει την σφαγή 300.000 Κινέζων απο τα Ιαπωνικά στρατεύματα όταν κατέλαβαν την πόλη Νατζίνγκ…Ανέτρεξα και στην wikipedia και το φωτογραφικό υλικό της εποχής μου απέδειξε ότι πρόκειται για ρεαλιστικότατη αναπαραγωγή της σφαγής…χωρίς υπερβολές και στομφώδες ύφος…η ωμότητα του γεγονότος είναι πραγματικά πέρα απο κάθε φαντασία…
The Wolfman. Μακρυά…
Sharpe’s Justice
οτι θυμαμαι χαιρομαι!!
Sean Bean :oops:
Πέρα από μερικές σκηνοθετικες ατέλειες μου άρεσε αρκετά, και το concept ωραίο, Χοπκινς θεούλης κλασικά, το λαβ στόρι να μην υπήρχε και τι στο κόσμο.
Βασικα χθες…
Είδα το Wolfman… Ψιλο-κλισέ ήτανε νομίζω… Αλλά καλούλι…
το wolfman και ξενερωσα
αντιγραφη δρακουλα με λιγες δωσεις gore για να ξεφυγουμε απο τα συνηθισμενα
αδικαιολογητες σκηνες ξαφνικου τρομαγματος λες και πηγαμε σε teen slasher ταινια
αποτυχημενο ρομαντζο
ο ντελ τορο περασε, ειδε φως και μηπκε να παιξει το ρολο
η μουσικη στεγνη αντιγραφη δρακουλα - κριμα για τον ελφμαν
οι τσιγκανοι τραγελαφικοι - μου θυμησαν την παρωδια του δρακουλα με τον leslie nilsen
ο hopkins δεν αρκει για να γινει μια καλη ταινια
και ο hugo weaving o guest star της βραδυας…
κριμα τα λεφτα που σπαταλησαν τα στουντιος
Μα μέσα στο μυαλό μου είσαι? Τα ίδια ακριβώς σκέφτηκα για ‘Ελφμαν, Δράκουλα, Ντελ Τόρο και τις αδικαιολόγητες σκηνές τρομάγματος. Ο Ντελ Τόρο για μένα δεν ήταν καν πειστικός, αλλά ήταν παραγωγός απ’ ότι είδα. 'Ο,τι να 'ναι.
Και ναι, ο Weaving και η φωνάρα του κάααατι έσωσαν. Τρελή απογοήτευση για μένα.
Εγώ πάλι είδα το wolfman και γούσταρα πολύ. Ακριβώς αυτό που έπρεπε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσδοκίες είχατε και δεν σας άρεσε.
Κι εγω την ιδια απορια εχω. Οκ δεν ενθουσιαστηκα με την ταινια αλλα δεν περιμενα και να παω να δω καμια ταινια για οσκαρ. Για το ειδος την και το σεναριο της ηταν καλουτσικη.
Παντως οντως το παρακαναν με τις σκηνες τρομαγματος. Παντου περιμενα να κανει μπαμ.
Ξενερωσα στη σκηνη που τον εχουνε δεμενο μπροστα σε ολους τους τυπους στο ασυλο για να δειξουν οτι δεν ειναι λυκανθρωπος και αυτος λυνεται και σκοτωνει 2-3 μονο.
Λεω “τωρα θα γινει σπλατερια κανονικη. Αντερα, συκωταριες, γυρος χοιρινο, κεφαλια να φευγουν απ’τα παραθυρα…” και τιποτα. Τι σκατα λυκανθρωπος εισαι?
Shutter Island.
μυστηρια ατμοσφαιρα, ψευδαισθησεις, ωραια φωτογραφια, και πολυ καλο το καστ. Ο Ντι Καπριος γι’αλλη μια φορα αποδεικνυει πως ειναι εκπληκτικος ηθοποιος.
Και γαμω.Να πατε να το δειτε.
Αυτος που εκανε τον Laeddis (στη σκηνη που καθεται στην πολυθρονα, με την ουλη) μου θυμισε στη φατσα τον Robert De Niro :-s
Ειδα σημερα το Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Αν και αρκετα παιδικη ταινια, μου αρεσε, δεν με χαλασε καθολου… Ειχε συνεχεια ελληνικη μυθολογια με τους Θεους του Ολυμπου, διαφορα μυθολογικα τερατα και τοποθεσιες οπως Παρθενωνας κτλ… Το παραξενο και δεν το περιμενα ειναι οτι δεν εχουν ‘‘βιασει’’ την ιστορια οπως συμβαινει συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις, προσπαθησαν και εμειναν πιστοι σε αυτη… Γενικα ευχαριστη ταινια και με πολυ καλο καστ σε πολλους ρολους…
Ειδα και εγω αποψε το Shutter Island…
Πανω κατω συμφωνω με αυτα που ειπες. Η ταινια ενω ξεκινησε καπως περιεργα για μενα μετα απο λιγο εστρωσε και πραγματικα ηταν εκπληκτικη. Τρομερη ατμοσφαιρο και πολυ ωραια τροπη, με πολλες ανατροπες μεχρι τελους. Προτεινετε σε ολους και ιδιαιτερα στους λατρεις ταινιων μυστηριου.
Αυτος που εκανε τον Laeddis (στη σκηνη που καθεται στην πολυθρονα, με την ουλη) μου θυμισε στη φατσα τον Robert De Niro :-s
Οντως φερνει σε De Niro σε εκεινη την σκηνη. Ο ηθοποιος λεγεται Elias Koteas και ειναι Ελληνοκαναδος (εχει παιξει σε αρκετες γνωστες ταινιες). http://www.imdb.com/name/nm0000480/
Ειδα κ εγω το Shutter Island!! Παρα πολυ καλο!!
και γω το σατερ island χθες και μου αρεσε αρκετα…αν και ψιλομπερδευτηκα γαμωτο στο τελος…τελικα τι ηταν?
αυτος μοιαζει λιγο σε αυτον απο το λο εντ ορντερ