υπαρχει καποιο προβλημα?
ειρηνη… (οχι το ονομα…)
Μόλις επέστρεψα κι εγώ από Alice In Wonderland. Αν και είμαι fan του Burton, μου φάνηκε μέτρια η ταινία. Επίσης γιατί δεν την έφεραν σε 3D? Eεε? Θα είχε σίγουρα παραπάνω ενδιαφέρον.
μπα και 3d δεν είχε τίποτα το εντυπωσιακό…
Ισα ισα που εμενα το 3δ μου φανηκε πως την εκανε ακομα χειροτερη,μιας και η ταινια ειχε γυριστει κανονικα,διχως 3δ τεχνολογια και καμερες-οπως το αβαταρ- και απλα την μετετρεψαν μετα…θολουρες,στις γρηγορες σκηνες δεν καταλαβαινες τι γινοταν,γενικα κακη χρηση αυτης της τεχνολογιας…
Μόλις γύρισα και εγω απο το Alice In Wonderland και η αλήθεια ειναι πως δεν ενθουσιάστηκα. Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί με Τιμ Μπαρτον γενικά δεν μπορώ να είμαι και πολυ αντικειμενικός μιας και είναι άνετα ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης (Το Μπατμαν του 1989 ηταν η πρώτη ταινία που είδα σε σκοτεινή αίθουσα και απλά άλλαξε τον κοσμο γύρω μου όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αυτό). Πάντως όταν ειχα ακούσει πως θα σκηνοθετουσε αυτην την ταινία είχα ενθουσιάστει, κάτι που δεν μπορώ να πω πως ένιωσα μετά την ολοκλήρωση της ταινίας. Αν και δεν μου φάνηκε τόσο κακη όσο διάβασα σε προηγούμενα ποστ αλλα και σε μερικές κριτικές στο ιντερνετ. Κρίμα πάντως θα μπορούσε βγει αριστουργημα στα χέρια ενός τέτοιου δημιουργού του φανταστικού σινεμα.
*Πάντως για να πούμε και την αλήθεια το υλικό της Αλίκης μάλλον θα ταίριαζε λίγο παραπάνω σε έναν Τερι Γκιλιαμ απο ότι στον Μπαρτον. Απλά μια σκέψη. Ο Ντεπ θα ήταν το μόνο σίγουρο πάντως όποιος και αν σκηνοθετούσε :lol:
Δεν την έχω δει ακόμη αλλά δίνω προκαταβολικά τα thumbs up στον Lupin αναλογιζόμενος την κόντρα που είχαμε στα “προσεχώς”.
:p:lol:
Δεν ειναι καλο και νομιζω πως οσο μεγαλος φαν να ειναι καποιος του Μπαρτον (το Sweeney το ειδα δυο φορες σε σινεμα και το αγορασα μετα,φαντασου), δυσκολα εως απιθανα,θα βρει λογικη στο γιατι βρισκεται το ονομα του μπλεγμενο σε αυτη την ταινια…
Εχοντας περασει και 2 μερες που το ειδα, μπορω να πω και πιο ψυχραιμα πως η ταινια, ειναι παρα πολυ μεγαλη απογοητευση…μονο μερικα κουστουμια και σκηνικα,θυμιζουν Μπαρτον…ολα τα αλλα,ειναι απλα Ντισνεικα(με την πολυ κακη εννοια)…ειδικα ο θιασος ομιλουντων ζωων κτλ, ηταν τραγικος…Μαν,ειλικρινα θα σου ελεγα ‘‘μακαρι να σου αρεσει’’, αλλα εχοντας σε κοψει πλεον εδω τοσο καιρο καλυτερα, δυσκολο το βλεπω και παλι:p…
Παντως το μεγαλο κριμα,οσο και να εχει πεσει ο Μπαρτον τα τελευταια χρονια,ειναι οτι γυρισε μια ταινια,με ακριβως εκεινα τα στοιχεια τα οποια εφτυνε και κοροιδευε στις πρωτες του ταινιες(που ηταν και ο λογος για τον οποιο αποχωρησε απο την Ντισνεη στα 80ς και προσπαθησε να κανει δικες του ταινιες)…αυτη ειναι η μεγαλη μλκια…
Percy Jackson & the Olympians,μουφα τελειως…
Precious. Δεν ξέρω, για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι οι εξαιρετικές ερμηνείες. Κάτι με χάλασε, θέλω το χρόνο μου…
Όντως χάλια μαύρα:):!:
την αλικη. νταξει μ αρεσε αρκετα *βεβαια ο τιμ εχει κανει πολυ καλυτερες ταινιες. αν δεν ηταν τοσο μπλοκμπαστερ ταινια θα εδενε πιο πολυ με το σεναριο πιστευω παρολ αφτα ωρεα ταινια.
Την σκληρη πλευρα του νόμου (Brooklyn finest)…Δυνατη και ρεαλιστική αστυνομική περιπετεια που δειχνει την σκοτεινή πλευρά της αστυνομικής καθημερινότητας…Οσοι ειστε φαν του ειδους σπευστε…Αξίζει και με το παραπάνω…
Ειδα και γω το Alice,αλλα μαλλον εχω ριξει τα στανταρ μου μετα απο τις απειρες μαλακιες που χω δει τα τελευταια χρονια και δε με ενοχλησε τοσο οσο λετε οι προλαλησαντες.Παντως περασα απειρως καλυτερα απ την αβυσσαλεα αηδια του Αβαταρ,που εκανε και μενα μπλε απο την αναγουλα και ουτε καν μπαινω στον κοπο πλεον να παρω σοβαρα και να χω απαιτησεις απο οτιδηποτε ερχεται απο χολυγουντ πλευρα.
+1 στο ποστ Hokam. Τόσο χάλια ούτε εγώ το βρήκα, μια χαρά πέρασε η ώρα, και ναι, στο 'Αβαταρ κόντεψα να κοιμηθώ.
Πειτε τα πειτε τα γιατι μας επρηξαν με το avatar
To paparAvatar επρεπε να λεγεται…δλδ τετοια μπουρδα διαγαλαξιακη ειχα χρονια να δω…απ τους Στρατιωτες Του Συμπαντος ισως.Και αν δεν ειχα και την 3D εκδοχη θα κλαιγα ακομα τα λεφτα μου(οχι πως τωρα δεν τα κλαιω,αλλα το 3D δεν το βλεπεις και καθε μερα,εχει την πλακα του μωρε.).
Περα απ την pocahontas in space σεναριακη κλοπη και την διαρκεια που μου φανηκε λες και εβλεπα το μπεν χουρ στο repeat ηταν τοσο γαμημενα επιφανειακη ταινια,με οικολογικα μηνυματα του στυλ"μην καιτε τα δαση"(ΓΟΥΑΟΥ δλδ),με την κλασικη αμερικανικη αντιμιλιτερ μεν αισθητικη αλλα οπου ΠΑΝΤΑ υπαρχει ο g.i. με λιγη ΑΝΘΡΩΠΙΑ μεσα του που θα σωσει τα παντα και θα παρει και το κουριτς(γιατι μη το χεσουμε οτι οι στρατιωτες μας δεν κανουν και καλο εκει που τους στειλαμε και μας κοπει και καμια επιχορηγηση…).
Εφφε χωρις πλοκη δλδ και παλι,προβλεψιμο οσο το αν θα βρεξει σε 2 λεπτα,ευκολο οσο η πρωτη πιστα του Τετρις.Μπραβο μαλακα Καμερον τα καταφερες και παλι να τα κονομησεις κανοντας μια υπερφουσκωμενη παπαρα να φανταζει εργο τεχνης.
Σ΄ αγαπώ, σ’ εκτιμώ, αλλά όταν τολμάς και πιάνεις στο στόμα σου -ή στο κeyboard σου έστω- το τρισμέγιστο Starship Troopers, γίνεσαι γραφικός.
To Starship Troopers σοδομιζει συμπαντα ε