Ετσι ρε Starship Troopers, πολυ μπρουταλ ταινια!
Ακομα εχω το VHS :roll:
Ετσι ρε Starship Troopers, πολυ μπρουταλ ταινια!
Ακομα εχω το VHS :roll:
εγω κοιμηθηκα στο σινεμα στο αβαταρ
Κατεδαφίζει τα πάντα αυτή η ταινία. Πολύ μάγκας τελικά αυτός ο Βερχόφεν.
Βασικά χτες την είδα στο σινεμά αλλά δεν πειράζει
Alice in wonderland
Μου άρεσε πάρα πολύ, έριξα τρελό γέλιο, μια ταινία φαντασίας ήταν ότι χρειαζόμουν αυτή την περίοδο και βασικά υποκλίνομαι στο ταλέντο της εικονιζόμενης Ο ρόλος της ταίριαζε γάντι και νομίζω ότι επισκίαζε ολους τους άλλους, ακόμα και τον Johnny. Επίσης ενθουσιάστηκα που παρόλο που ήταν καθημερινή είχε αρκετό κόσμο ο κινηματογράφος
Καλα λενε οι απο πανω. Πειτε οτι θελετε για Avatar αλλα put the starship troopers down μην παρω το φεηζερ :lol:.
Γαμω τις ταινιουλες ητανε. Κριμα που η συνεχεια της ηταν επιεικως παπαρια σε σχεση με το πρωτο.
Και ετνιτ… τωρα ειδα οτι εχει βγει και 3ο. Λεει τιποτα? Το εχει δει κανεις?
Alice και γω σήμερα… δυστυχώς. Επική κουράδα και με διαφορά η χειρότερη ταινία του Μπάρτον. Κρίμα, ούτε για φτύσιμο η ταινία.
συμφωνουμε σε κατι ατ λαστ…
Shutter island…
Παρ’ όλο που -ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ- μου είχαν αποκαλύψει πάνω κάτω τι παίζει, γούσταρα πάρα πολύ…Ήταν πολύ ωραία ταινία…Κι ενώ ήξερα στο περίπου τι παίζει δεν μου μειώθηκε το ενδιαφέρον και υπήρχαν από μερους μου πολλά ανεξχνιάστα πράγματα μέχρι το τέλος της ταινίας…Φανταζομαι αν δεν γνώριζα τίποτα θα μ’ άρεσε πολύ περισσότερο…
Πάντως μια γενική παρατήρηση μου…Ίσως και να’ ναι ιδέα μου για την όλη κατάσταση, αλλά δεν ξέρω, έχω ξενερώσει πάρα πολύ…Το hollywood να πω? Οι ταίνιες που βγάζει πλέον η Αμερική? Οπως θέλετε πείτε το, μου βγάζουν πλέον κάτι κοινό που με ξενερώνει…Ακομα δηλαδη και η ταινία αυτή, το shutter island, που ήταν ας πούμε μια ταινία mindfuck (πολύ light βέβαια), έίχε και αυτή, την γνωστή αμερικάνικη blockbuster-ιλα ρε πούστη μου…Πως το λένε? Και δεν το παίζω κουλτούρα και ιστορια, αντιαμερικάνος κι έτσι…Σε κάμια περίπτωση…Περισσότερο mainstream θα δήλωνα θεατής είμαι πάρα ψαγμένος…Απλά έχω αρχίσει να ξενερωνω λίγο
Γιατί τόσο κράξιμο θέλω επιχειρήματα 8)
Ποιο κράξιμο? Επιεικής ήμουν.
Ειδα και εγω το Shutter Island.Να πω οτι αφησα την προκαταληψη μου σπιτι χτες.
Ωραια ταινια στο συνολο της,θα την ηθελα λιγο πιο μικρη σε διαρκεια,ωραιοτατη
φωτογραφια επισης,η σκηνοθεσια σε στιγμες ηταν απιστευτη αλλα το σεναριο
δεν με ξετρελανε.
To τελος ομως ηταν αυτο που περιμενα.Ειδικα απο ενα σημειο και μετα…
I agree with this guy.
Kαι εγω το Shutter Island είδα … αν και το ακουγα απο το ένα αυτί , γιατι στο άλλο ακουγα τον θρύλο …
Ωραία σκηνοθεσία , πολύ καλή ερμηνεία Ντι Κάπριο ( ειμαι λιγο φανμποης του ,πιστευω οτι με τις επιλογές του , κατάφερε να βγάλει απο πάνω του , οτι κουβαλουσε απο τον Τιτανικο … οτι ειναι ηθοποιος δλδ , μόνο για να χαιρονται οι γκομενες ) , η διαρκεια δν με κουρασε …
Εν ολιγοις , το περιτυλιγμα ήταν σουπερ … αλλά η ουσία , το σενάριο δηλαδη , σχετικά προβλέψιμο… Το επικό τέλος , παρ οτι πραγματικα θα μπορουσε να την απογειωσει την ταινία , μου φάνηκε λίγο ως σκόρπια ιδέα … θα ήθελα , δηλαδή ολη η ταινία να δομηθεί πανώ σ αυτην την ιδέα …
Shutter Island και συμφωνω με τους ολους τους αποπανω.Ο ντι καπριο αρκετα καλος…
…Alice In Wonderland. Και ναί, δε μου θύμισε σε τίποτα Burton και ναί, θα ήθελα να ήταν πολύ πιο σκοτεινή αλλά πέρασα καλά και αν ξεχάσω οτι είναι Burton και Disney, πιστεύω ότι ήταν ωραία ταινία…η Carter και ο Depp αρκετά καλοί αλλά δε τρελάθηκα και η πρωταγωνίστρια πολύ συμπαθητική…επίσης μου άρεσαν πολύ τα σκηνικά…αυτααα
Μια από τα ίδια. Και εγώ πέρασα καλά βλέποντας τη. Εγώ τη Carter τη βρήκα πολύ καλή, τον Depp και την πρωταγωνίστρια συμπαθητικούς και τη Hathaway τελείως αδιάφορη.
Μόνο για τον Μαρτιάτικο Λαγό το έβλεπα πάλι. Γενικά μια απλά καλή ταινία, τίποτα το σπουδαίο. Σε μερικά σημεία, βασικά σε ελάχιστα λίγο σκοτεινό, που πρόδιδε Burton. Αυτή και ο Τσάρλη και το εργοστάσιο της Σοκολάτας από τις χειρότερες του, σίγουρα.
Προτιμώ Αλίκη από Τσάρλι και Εργοστάσιο Σοκολάτας πάντως
Εγώ είδα αυτό:
Καλούτσικο ήταν 8)
Επειδή όλοι κράζετε το Alice In Wonderland , και γι αυτο έχω αποθαρρυνθει να πάω , ειναι σε στυλάκι Τσάρλι ?! … Γιατί ο Τσάρλι μου αρεσε πολύ , μπορώ να πω …
The Ghost Writer : Πήγα εκεί , με την ψευδαισθηση οτι βασιζόταν στο βιβλιο Ghost Writer του Roth( ο αγαπημένος μου συγγραφέας ) … αλλά ήταν απλή συνωνυμία…#-o …Στα της ταινίας , πολιτικό θρίλερ που αναδεικνυει θέματα πολιτικής διαφθοράς , προστασιάς ανθρωπινων δικαιωμάτων κλπ , αλλα δεν πειθει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… Μέτριες ( τουλάχιστον ) ερμηνείες ( ειδικά απο τον απαράδεκτο Brosnan ) , o McGregor μου φάνηκε ο πιο συμπαθής , σκηνοθετικά πάλι τιποτά το αξιολογο , και σαν σενάριο είχε καποιες καλές ιδέες , αλλά ολη η υπόλοιπη μετριότητα , δεν το άφηνε να αναδειχτεί …Περιμενα πολλά περισσοτερα μπορώ να πω … :-k
απλά εγώ δε το βρήκα καθόλου σάπιο, όπως θα ήθελα και το ίδιο συνέβη και με το Τσάρλι…μάλλον θα σου αρέσει η Αλίκη…εξάλλου δε θεωρώ ότι άξιζε τόσο θάψιμο.