Είδε κανείς Πολάνσκι?
Την ειδα 'γω χθες. Νταξει, εκπληκτικη. Δραση, πλοκη, τα παντα. Οι ηθοποιοι επαιζαν οπως επρεπε, με την σταση που επρεπε να κρατουν. Μετρημενοι αρκετα. Η σκηνοθεσια σε καποια σημεια ηταν κλασικος Πολανσκι και γενικα θυμιζε κατι απο Χιτσκοκ για να πω την αμαρτια μου. Οσο σκεφτομαι κλειδια για την πλοκη κτλ, τοσο περισσοτερο πορωνομαι. Να την δειτε
Αλικη πριν κατι μερες.Χειροτερη ταινια Μπαρτον εβερ,πιο αδιαφορος ρολος Ντεπ εβερ.
Την είδα και γω τελικά
Καλά έχωσε.
Εμένα δεν μου έχει γεμήσει το μάτι το τρέιλερ ούτε η υπόθεση, παρ’όλα αυτά λέτε πως αξίζει να τα δώσω τα 9 ευρά;
'Οχι 9, να πας σε έναν συνοικιακό και να δώσεις 6,5.
Πολύ καλό ήταν
Και γαμώ το Shutter Island. Bέβαια το τέλος ήταν ψιλοκλεμμένο από
τον “Δαιμονισμένο Άγγελο”
αλλά οκ, μια χαρά ταινία. Μείγμα Χίτσκοκ και Κιούμπρικ σε ταινία του Σκορτσέζε άλλωστε είναι εγγύηση.
TI ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΑΛΙΚΗ!πιο αδιαφορη ατονη και β α ρ ε τ η σκηνοθεσια δεν μπορουσε να γινει!
#-o#-o#-oΠριν από 2 εβδομάδες πήγα και είδα την Αλίκη,εντάξει την να πει κανεις? 10,50 euro για να δούμε μια και καλά “μαγική” “ψευτο” 3d εμπειρία. Το έργο ήτανε μακράν από τα χειρότερα του Burton και από τους πολύ κακούς ρόλους του Depp.Ένα έργο χωρίς φαντασία χωρίς την αρρωστημένη νοσηρότητα και χιούμορ που χαρακτηρίζει τον Burton σε πολλές του ταινίες δείχνει να χάνει την μάχη και αμέσως πέφτει θύμα σύγκρισης με τις άλλες ταινίες του δημιουργού. Ένα soundtrack ανύπαρκτο (προκαλώ οποιονδήποτε να μου πει εάν κατάλαβε την ύπαρξη μουσικής)και μια μετριότατη ερμηνεία από όλους τους ηθοποιούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Άσπρη βασίλισσα που απλά ήταν η Βασίλισσα για κλάματα με την cliche ερμηνεία της και την παιδική της αφέλεια. Ίσως ο Burton θα έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα η να προσέξει περισσότερο την συνεργασία του με τα studio της Disney γιατί αυτή την φορα σίγουρα απογοήτευσε παλιούς και νέους fans του αλλά το κυριότερο σίγουρα τον ίδιο του τον εαυτό. Μια ταινία που θα την πρότεινα για 3 η ώρα μεσημέρι Κυριακής παρέα με την κοπέλα σας και ένα ζεστό καφεδάκι μέσα στο σπίτι με την άνεση σας.:-k
To κορυφαιο της Αλικης ηταν η σκηνη του χορου στο τελος ε…r n bομαλικουλα μουσικουλα και ολα τα σκυλακια,ποντικακια,ανθρωπακια να χαιρονται…οσο περναει ο καιρος,τοσο πιο αθλιο μου φαινεται…και τα αποικιοκρατικα-καπιταλιστικα πασιφανη μηνυματα του στο τελος,απλα εμετικα…απο τις χειροτερες ταινιες-απο καθε ομως αποψη-που εχουν βγει τα τελευταια χρονια…
Στηρίζουμε λοιπόν Μαρτιανό Λαγό και McGee!
Xωνω McGee αλικη τωρα σε τορεντακι,να ξαναπαιξω μετα τις γιορτες…εβλεπα κατι χαρακτηριστικα βιντεακια τις προαλλες και απλα ρε γμτ,σκεφτομαι οτι παραειναι καφρικο για να βγει σε ταινια ετσι…απο Μπαρτον παντως με τιποτα,δεν νομιζω πως το εχει,μαλλον κανας Ντελ Τορο θα το εχωνε πολυ ομορφα…
στηριζουμε και οριτζιναλ soundtrack απο Chris Vrenna των NIN,ΕΠΟΣ\m/
Είναι ντοκυμαντέρ και περιγράφει την αληθινή ιστορία ενός σχοινοβάτη (Philippe Petit). Επικεντώνεται κυρίως στην προετοιμασία που έκανε για να καταφέρει τελικά να ισορρόπησει πάνω σε ένα σχοινί, το οποίο αιωρείτο ανάμεσα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης (World Trade Center). Πιο πριν ειχε κάνει κάτι αντίστοιχο στο Παρίσι (στη Notre Dame) κσι στο Σίδνευ. Έχει ενδιαφέρον, συνεντεύξεις από αυτούς που πήραν μέρος στο εγχείρημα και περιγράφει κάτι που δεν το είχα ξαναδεί.
πληροφορίες για το συγκεκριμένο κύριο εδώ
Είδα τον αόρατο συγγραφέα χθες…Πολύ ωραία ταινία γενικά, αλλά με λίγο ξενερωτικό (για μένα) τέλος…Ωραία σκηνοθεσία, ωραίο σενάριο, ωραίοι ηθοποιοί…Η ρετσiνιά της αμερικάνικης μπλοκαμπαστεριλας εννοείται πως υπήρχε
γνώμες για hurt locker & lovely bones πληζ.
lovely bones απογοητευση(εχω ξαναγραψει για αυτο εδω,ψαξτο),το αλλο δεν τοχωδει…
Μια από τα ίδια με Lupin, απλά για Lovely Bones θα είμαι ακόμια πιο αυστηρή. Σα να μας έκαναν πλάκα ήταν.
lovely bones πολυ μελο αλλα και κουραστικο σε σημεια…θα εκανε καλο να το δουν μικρα παιδια ωστε να αποφευγουν να μιλουν σε ξενους η να κατεβαινουν σε καταπακτες μαζι τους:p:p
τπτ το τρομερο
κρατα το καβατζα για dvd
Exactly, για σινεμά δε νομίζω πως αξίζει. Ωραία ταινία για να περάσεις το ΣΚ σου.